Започнали са снимките на БГ- размяна на съпруги!

• 18 780
  • 271
  •   1
Отговори
# 150
  • София
А какво ще кажете за другото семейство?
Според мен те така могат да си изкарат и 50 години без да мръднат и на сантиметър.

# 151
  • Кюстендил
Ето ви инфо за Валентина Войкова
http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2008-02-15&article=221928

А какво ще кажете за другото семейство?
Според мен те така могат да си изкарат и 50 години без да мръднат и на сантиметър.

Христофорчо е ужасен егоист. Изказването му, когато го попита какво значи за него жена му  ме втрещи: Ми к'ва да ми е, жена си ми е Shocked Аз си ходя на работа, по кафета, дали ще е Соня или Пуфа няма никакво значение #Shocked

Абсолютен егоист и типичен балкански субект. Жена му е длъжна, за това че диша дори. А това за печката, че той не могъл да я пали ... е нЕма такова животно #Cussing out

# 152
  • София
Ай тази Валя как си къдри устата като говори,ужас!

# 153
  • густо майна Филибето
Обсъждането не го гледах, но изцепката за бременното момиче ми дойде в повече ooooh! Явно по-младата съпруга (не запомних имена), разбира пазенето на тайна като оповестяване в ефир Shocked По-грозна и нетактична постъпка, поднесена с добри намерения, не съм виждала!
А това с некъпането на детето - вярно, че заместничката не се е сетила, ама то няма ли баща да напомни!

# 154
  • София
Ох, като цяло е мила родна картинка - всичко виси на врата на жената, а мъжете се изживяват или като господарите на дома, или като деца, които трябва да бъдат обгрижвани. Патриархална работа. Не че не си го знаех и отпреди,, но е кофти като го видя за пореден път.
Младото семейство ми изглежда напълно, хм, незабележимо. Млади хора без никакви амбиции, гледат да има за ядене, пиене и да минава времето.

# 155
  • густо майна Филибето
На мен многодетното семейство ми беше далеч по-симпатично, децата ми се сториха доста интелигентни, всеки член беше много колоритен, независимо от недостатъците си. Децата си бяха с характер, трудни за управление, не само заради съдбата си, бяха си темпераментни и будни.

# 156
  • София
Валя е водеща на новините в ТВ2  Peace

# 157
Ох аз вчера го изпуснах   Cry

# 158
  • София
Търся снимка на русата от втората серия от преди пълната промяна и не мога да намеря.Ако някой може да ми даде линк, ще съм много благодарна.

Намериих:http://www.telemaniac.com/em-106
Денка ли?Тая си умре да се показва по ТВ-предавания,уж в "Пълна промяна" и зъбките и оправиха ,ама пак си фъфли женицата.
Като цяло предаването е много зле(не визирам конкретна серия),водещата Невенка е слаба водеща,а и прави една огромна грешка като "водеща"(не мога да я нарека и така),заема страна,което е доста груба грешка.Имам в предвид предаването с онази с кючеците и хората от Страшимирово,някой трябваше да я срита по кокалчето,че като "водеща"такваз трябва да насочва разговора,а не да съди жената(агрономката0,че била консервативна и т.н.

# 159
Търся снимка на русата от втората серия от преди пълната промяна и не мога да намеря.Ако някой може да ми даде линк, ще съм много благодарна.

Намериих:http://www.telemaniac.com/em-106
Денка ли?Тая си умре да се показва по ТВ-предавания,уж в "Пълна промяна" и зъбките и оправиха ,ама пак си фъфли женицата.
Като цяло предаването е много зле(не визирам конкретна серия),водещата Невенка е слаба водеща,а и прави една огромна грешка като "водеща"(не мога да я нарека и така),заема страна,което е доста груба грешка.Имам в предвид предаването с онази с кючеците и хората от Страшимирово,някой трябваше да я срита по кокалчето,че като "водеща"такваз трябва да насочва разговора,а не да съди жената(агрономката0,че била консервативна и т.н.
Като гледам снимките от линка никаква пълна промяна не са й направили, ами си е чиста пълна гавра.  Rolling Eyes 

# 160
  • София
Направиха и корекциите и реши, че може да нарежда, командва, изисква и капризничи, и че има право да дразни, да одумва и да се заяжда с всеки.. Тя е на принципа:Пуснали прасето под одъра, то се качило на одъра!

# 161
  • густо майна Филибето
Хе, това едва ли е станало след корекциите. Характер. А и ние не знаем как ги обработват, за да говорят така, и какво точно дават от всичко.

# 162
  • София
В пълна промяна не ги ли обработваха и с психотерапия? Не беше ли онази Мадлен Алгафари там?

# 163
В пълна промяна не ги ли обработваха и с психотерапия? Не беше ли онази Мадлен Алгафари там?
Tочно , точно. Ама като гледам експеримента е направо уникален hahaha

# 164
  • Пловдив
Аз пак гледах предаването от средата до края, но определено многодетното семейство съумя да се поучи от грешките си при възпитанието на домочадието. Отделно, на мен ми е трудно да проумея как тези хлапета се държат в ежедневието си, но...разни родители.
Онези другите, с тотално надвисналата над тях апатия и доста по-сиво ежедневие ги съжалявам. Върхът беше, когато мъжът се изказа: (преразказвам по памет)" За мен няма значение дали вечер се прибирам до Х или до У, все ми е тая."   #Crazy И си е прав човека. Съпругата му освен да си точи ноктенцата и да кърши снага по кръчмите май нищо съществено не и се наложи да прави.

Последна редакция: ср, 29 апр 2009, 08:12 от AlexaS

Общи условия

Активация на акаунт