Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са темите, които се обсъждат във форума?
Какво е общото между участниците във форума?
Какви са препоръките за разделното хранене?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са темите, които се обсъждат във форума?
-
Какво е общото между участниците във форума?
-
Какви са препоръките за разделното хранене?
Разделното хранене включва консумацията на различни видове храни поотделно, като се избягва комбинирането на протеини и въглехидрати в едно ястие. Препоръчително е да консумирате плодове като закуски, да избягвате добавената захар, да пиете кафе и чай без захар и да включите нискокалорични храни като супа или салата в началото на храненето.
-
Какви са съветите за намаляване на приема на калории?
-
Какви са препоръките за хранене по време на бременност?
Но ако ти сеу хапва нещо ливанско-насреща съм...
Нищо де, зная ,че сте добрички и тръгнете ли на път, ще поканите и мен!
До август обаче има време, все ще измислим нещо.
Чакам, скъпа Дуа, да качиш снимките от тортата и празнуването, с кеф ще ги разгледам!
И аз прибягвам до творенето в кухнята с най-голям хъс именно когато на врата ми тежи някоя неприятна за изпълнение и обемиста задача.Верно не са изпити, слава Богу от тях се отървах отдавна
, ама са разни други не по-приятни задължения.
Купи му едни пластмасови китайски цайси, да се забавлява с тях...
При последното ми ходене до Гърция,нашият тати напълни куфара с тези отвратителни шпрейове за боядисване на косата.С такова нещо навън не бих ги пуснала.
Затова се мацаха само у дома, мотаеха се из банята с цел да измият боядисания кичур и да го оцветят веднага в друга гама
И накрая, какво показа равносметката..Косите им измити, сресани,с истинския си цвят, а плочките в банята - на места като болни от петнист тиф, целите в сини, жълти, червени, сребристи и златисти пръски
Абе, модерна баня с две думи!
Става дума за "Хайдути", стихотворението за Чавдар Войвода - към три страници голям формат..Как го беше научила, не знам..Но аз, следвайки по-горе упоменатата логика,касаеща избягването на неприятните задължения, се развихрих в кухнята и преотстъпих най-сърдечно на майка ми това голямо "удоволствие"...
Гадна съм си по рождение!
Поздрави и целувки на всички!
сега поне знам ,че тревогата е фалшива
Но май има турски ресторант във Варна , нали? Хубаво ли готвят там, препоръчай нещо .
На етапа сме информиране на хората незнаещи за случващите се промени,е Слава Богу най-важните ми хора някакси го приемат за нормално, с изключение на един,но проблемът ще си е негов.
... там съм ходила преди много време, но обстановката нещо не ме грабна, а друг път само бях купила ляхмаджун, но ми миришеше адски много на овча маз , лой
и повече не съм ходила на там.
Почерпете са за негово здраве!