Тайната на дългата и здрава коса - 61

• 29 795
  • 310
  •   1
Отговори
# 225
Магазинчето е в Аспарухово ....

TiredЖалко, страшно ми е далеч... Rolling Eyes

Игуанче, аз харесвам на Лейди`с джой балсама.  Hug

# 226
Балсамът ми е маската на фруктис......Ама май не съм впечатлена и не знам как се излъгах-рекламите са виновни.Иначе имам един друг на Frederik Fekkai-май така се пише ,но той ми свършва Cry
Като цяло нямам фаворит сред балсамите и пробвам различни.Сякаш после като си сложа течни кристали ефектът е по-голям от всякакви балсами:)

Кой балсам бихте препоръчали от тези в аптеките???????Имате ли любими?Пробвала съм шампоани ,но балсами никога и искам следващия ми да е такъв.

# 227
  • Варна
Знам,че ти е далече,но винаги може да се измисли нещо. Simple SmileАко си струва де!Аз утре и до "Елитис"ще ходя да видя и там какво има,че одавна не съм ходила .Може пък да има нещо ново и интересно!

# 228
кой балсам за коса харесвате?

Вместо балсам ползвам от готовите маски за коса, защото по-добре ми действат.

Аз също имам много продукти за коса - четири шампоана, при положение, че подарих три на съседката, защото съм ги ползвала веднъж и не съм доволна от ефекта. Два броя кристали, серум без отмиване на Глис кюр, себорал форте, три вида пяни  Crazy Ясно е, че не мога да използвам всичко, но защо съм се награбила така  ooooh! Някаква мания е  Crazy

# 229
  • София
само аз ли имам 1 шампоан, 1 спрей със силикон, 1 рипеър лосион и 1 пяна Whistling Embarassed

снощи, вдъхновена от съседната тема за кожата, реших да си направя домашен шампоан: 1 яйце, 1 к. л. хума, малко лимонов сок и няколко капки етерични масла лимон и мандарина Flutter
но резултата не ми хареса - мазни корени, сухи краища, раздразнен скалп... Tired
а така се надявах манипулацията да се отрази благотворно на косата...

# 230
Little Black Riding Hood,

При мен същата работа. Веднъж или два пъти съм пробвала с яйце и хума и след това ефекта беше отвратителен. Наистина косата стои сплескана и матова и въобще не бих повторила, колкото и баба ми да ме увещаваше, че така си е миела косата на младини и дрън-дрън. Не мина ли с шампоан накрая, просто не става.  ooooh!

П.П. То май и водата има значение.  newsm78

# 231
Аз имам  само два шампоана/даже в момента е само Нюкс-а, Нивеята ми свърши, но го броя, защото пак ще си купя/ и спрей Хидра не-знам-какво-си и нищо друго. Много съм горда от себе си. bowuu Joy

# 232
Момичета ,здравейте!
чета ви редовно ,но не мога да се включа все още,чакам да ми донесат тривитаминол от България и да си направя тази прослувута маска за коса Grinning
От ракията не понамирисва ли после косата? Rolling Eyes
Моята коса бързо се омазнява,от купешките маски сякаш още повече ми става мазна  Twisted Evil,дайте идея за някоя купешка ,от която сте доволни  bouquet?

# 233
  • Бургас
Здравейте хубавелки-дългокоски. Grinning

Моята коса още е доста къса,но ви следвам бавно,бавно... Grinning

Във връзка с козметиката за коса.Аз имам 1 шампоан Нивея за къдрава-чуплива коса,просто защото изхвърлих другия на Денис  Mr. Green ,а още не съм си купила без СЛЕЗ. Confused
Една маска.Иначе имам продукт за блясък на Роланд,кристали Биофарма,Пяни 3-4 ,които обаче ги ползва големият ми син,вакса,отново не се използва,балсам без отмиване на Глис,лак за коса много рядко го използвам.Масла -кокосово,бадемово,сусамово.Май друго нямам newsm78

Чудя се дали са хубави и балсамите за къдрава коса?Отзиви от някой? newsm78

# 234
    Аз ползвам 1 шампоан/ Sauve/, 2 маски за коса / едната от които е професионална, на Лореал/ и кристали / Лореал/. Доволна съм oт тази " комбинация". Flutter   Иначе като спомагателни продукти: Себорал, стимулант на " Икаров", масло от авокадо. Пяна не използвам често, защото не се отразява много добре на краищата на косата ми. За стилизиране -лак със слаба фиксация, отново от проф. на Лореал.

мис арк, честито ново "име"!  bouquet

# 235
  • България <3
Цитат
серум без отмиване на Глис кюр

За какво е предназначен? Flutter

# 236
Те са най-различни - за боядисана ,за суха ,за кафява коса, за руса, за подхранване.....
http://www.framar.bg/product.php?cat=%CA%CE%C7%CC%C5%D2%C8%CA%C0 … D1&ses_cat=56

# 237
http://tbn0.google.com/images?q=tbn:6WGMAyJ41Z-ThM:http://forum. … %26d%3D1234720377

Ето това е!  Simple Smile

Предназначен е за блясък, гладкост, против накъсване и цъфтеж и против вредни външни влияния, дори против вредното влияние на слънчевите лъчи. Моят е розовия - с масло от дива роза.  Peace

# 238
Mlyna това не е серум ,а спрей-балсам !
Страхотни са , аз също съм много доволна от тях ,особено за разресване !

# 239
Аз съм с един шампоан Уош енд Гоу, но ползвам още 2 - на дъщеря ми Дисни и на мама Нивеа за руси коси.  Laughing Две маски - Миосотис и Л`Ореал. Един балсам - Икаров. И един спрей на Глис.
Сусамово масло и зехтин.
Никога не съм имала толкова много неща, винаги съм карала с един шампоан и балсам най-много... 
мис арк   Nature Partly Sunny Hug

Общи условия

Активация на акаунт