Тайната на дългата и здрава коса - 61

• 29 793
  • 310
  •   1
Отговори
# 240
Mlyna това не е серум ,а спрей-балсам !

Да, права си, пише си conditioner  Embarassed

Извинете за объркването  Rolling Eyes

# 241
Стига де, аз просто казвам !Засрами ме ! Blush
Извинявай Mlyna ! Hug

И аз показах балсами ,защото за серум не се сетих на Глис !Освен, ако не са онези мазните...

Последна редакция: пн, 23 мар 2009, 16:49 от Милената♥

# 242
 Hug Hug Hug Просто съм много разсеяна   bouquet

# 243
 Здравейте на всички! Вчера си правих маска със зехтин от моя с билките вътре. Определено ми харесва резултата. Козметиката не искам да я изброявам, защото е много, а на всичкото отгоре вчера си харесах една маска на Лонда 1кг около 40лв. В една такава златна опаковка, направо съм готова да отида до магазина, но засега ще се въздържа... Чакам една приятелка да каже дали иска да си я разделим...
Мис Арк, какво е това ново име? Да ти е честито!!!   bouquet  bouquet  bouquet
И само да кажа, че балсама за червена коса е много хубав!!! Май успя да ми затвори люспичките на космите...

# 244
Здравейте,

Много отдавна не съм писала и имам един въпрос.

Някой от вас използвал ли е продукт Течен Кератин? На кои фирми, откъде се купува и т.н. 
Има един на KEUNE, който ми грабна окото, но все пак да попитам.

Имало и на Биофарма, ама на мен ми намирисва на кристалите...споделете Simple Smile

# 245

Мис Арк, какво е това ново име? Да ти е честито!!!   bouquet  bouquet  bouquet

Искам лято вече.  grinning039 newsm41 1swing Пък  и стига вече с това "мис". Така е по-мило някак. Нали и аз съм мнооого мила. Outta Joint Благодаря на всички, които забелязаха! Hug
Вчера се боядисах с Палете Делукс. Прежалих се... Rolling EyesСупер цвят стана. Ако е толкова траен, колкото  хубав, цена няма да има...

# 246
Честито  newsm08

# 247
А аз се чудех, кое е това нахално слънчице, дето е започнало темата на мис арк  ooooh!

Честито ново име, аз също чакам топлото време и се моля слънчицето да огрее. Мис, дано си добър предвестник  Heart Eyes

Може ли снимчица да видим ефекта от Палетето? Между другото, след първоначално по-тъмния цвят, от който не бях много доволна, сега си харесвам цвета и ми прави впечатление, че е траен и блестящ, за разлика от Лореала, на който харесвам само най-светлите нюанси.

# 248
  • Бургас
слънчице,честито ти ново ник неймче. Hug

Моля те да споделиш цвета-номер на Палете Де лукс. Hug Peace

# 249
Цветът е 679- интензивно виолетово червено. Утре ще се снимам на дневна светлина, колкото да се види. Наистина стана страхотен! Дано е и траен. Повтарям се, но наистина ми харесва много и не искам да се отмие. Laughing

Последна редакция: пн, 23 мар 2009, 20:34 от ♥ слънчице ♥

# 250
  • Бургас
Аз го знам,защото много му се чудех оня ден. BlushТочно това червено много ми хареса. Grinning

Ще чакам с нетърпение да видя. Grinning Още набирам смелост. Embarassed Embarassed

# 251
Ето, намерих същия цвят като този, който ми се получи на мен:

# 252
  • България <3
слънце, честит нов ник! :=))))))) и честит нов цвят.

Аз да се оплача - косата ми през последните 2 дни беше толкова наелектрезирана, че ......... Cry Cry Нямам думи.. не знам и от какво се получи - единствено, че не се сресох с дървен гребен, ами с обикновен.. ужас, сега се измих, дано да не е наелектрезирана *моли се*

# 253
   Честит нов цвят, слънчице! И аз много искам да го видя... Embarassed Бедният ми опит с червения цвят се изчерпва само с 1 опит. Казвам "опит", защото се оказа, че въобще не ми отива. А така го исках и страшно много ми харесва! Което ми напомни, че и аз съм за боя вече... Thinking

# 254
Здравейте, момичета Hug
Покрай очните и всичко останало, май позанемарих косата - вече две седмици не съм си правила маска.
В момента имам шампоан + балсам Pantene, онзи дето е против накъсване на косъма, заедно с шампоана на Gliss Cure, който е с 19 витамина. Маската ми за коса е на Ейвън ( с маслина), имам и още някаква бадемова, но скоро ще си взема на Нивеа маската, че една девойка не спира да ми я хвали. Стимулантът на Икаров + около 5-6 масла на Икаров пак. Ползвам също ампули с жен шен или с жожоба май бяха newsm78 Кристали и лак за коса - също.
Слънчице, ти си червенокоса Laughing Не би ли искала да си блондинка, да си ходиш на ника Laughing, че така ми приличаш на тигрица Simple Smile Едно време се правех с Фуксин от аптеката ooooh! и червеното ми е слабост, ама като не ми стои Confused

Общи условия

Активация на акаунт