Отговори
# 60
  • Bulgaria
ОЛЕ ужас. Shocked
Мимозиня с теб сме мила Hug Дано не е сериозно и Боби да се оправя бързо.
 Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 61
Дано малкото слънчице да е добре   newsm17  

Последна редакция: нд, 15 мар 2009, 22:33 от Kamence

# 62
  • София
МИМОЗИНЯ,

майчината любов обгръща и топли бебчо

и то усеща лечебната й сила!

Всичко ще бъде наред!

# 63
Кураж! С теб сме!

# 64
Дано, дано!  Praynig

Ще излекуват малката душинка!

# 65
не съм писала отдавна, но това много ме разтрои....

Надявам се и се моля силно, всичко да е наред с малкия юнак и много скоро да си е в къщи с мама и тати.... Praynig Praynig Praynig Hug...сили за мама и бебчо...

Аз щях да  се хваля с първото хапване на картофче на малкото ми мъниче, но сега ми се скофти много и не ми е до такива маловажни неща, на фона на това....друг път...

# 66
Стискам палци  fingerscrossed и ще се моля всичко да е наред с бебчето на мимозиня! Praynig

# 67
Боже дано всичко е наред с малкия. Не си спомням тя скоро казала ли е че е болен. Дано новините са добри.

За попарата да кажа три сухара, малко краве масло /тънко резенче/, краве сирене /Пършевица/ кубче колкото суха мая, 2 мерителни лъжички захар, вряла вода малко оставам да се запари. След това с пасатора разбивам. Става като каша. Яде с наслада и най сетне пие вода  Hug

# 68
 Praynig дано утре сутрин да прочетем, че вече е овладян проблемът и бебчо е по-добре! Дано!

# 69
# 70
  • при любимите ми хора
Божичко,какво му е станало на мъничкото човече?????
МИМОЗИНЯ,с теб сме майчцице и стискаме палци да сте добре с малкия!!!

Адинко,чакаме новини от теб! Confused

# 71
 Praynig Тя спомена, че е болничък в миналата тема...  Cry. Дано вече е стабилизиран миличкия... ДАНО!!!!
Мимозиня, с вас сме в мислите си  Praynig Praynig...

# 72
  Добрутро!Нещо не ми се спи..

Добре дошли на новите мамчета!

Мимозиния, дано скоро се оправи мъничето ти. Praynig Адинко пиши повече като се чуете.. Hug

# 73
Kpuccu браво,че не ти се спи ,аз пък не мога да се наспя  smile3507 Александър се буди нощем по два пъти и повече,а сладура Бобчо спи ли  smile3524

# 74
Ами беше болен малкия нали кашляше, но е имал затруднения с дишането.Възможна е алергия, а може би не, лекар още не се е изказал  Rolling Eyes Ще и звънна днес да питам, тя милата така се е притеснила и толкова и е гадно, че не искам и да си го представям  Confused

Общи условия

Активация на акаунт