Отговори
# 45
Ихаааа колко нови мами Simple Smile Добре дошли момичета   bouquet

И на мен ми е много интересно да чета кое детенце какви пюрета и каши хапва. Така се ориентирам по-добре какво да давам. Ние до сега ядем пюрета на ХИП, ама специално зеленчуковите хич не ги харесва. Но и те са много безвкусни. Сега съм взела на Ганчев да ги видим и тях. Иначе от кашите май съм пробвала всички видове  Mr. Green  Каша обаче не ми отказва никога.

# 46
  • Варна
А ние и с кашите имаме претенции. Изредих всички, но само Фризокрем яде. На другите се пъне да повръща.Ама то Фризокрем са наистина като крем Ванилия, и то чистата царевица и ориз.

# 47
Само  smile3523 ,че ходих при мама на свинско и винско връщам се да  smile3529

# 48
  • Бургас
Мисля ,че Никол я мъчат зъбаците Laughing
Цял ден е непоносимо мрънкало,а ако си опусне гризалката-Рееееееееев
до небесата.
Подавам я и млъква,но от тук нататък това ни чака.
След обяд я успокоих с 1/2 доза Панадол,защото започна да хленчи едно жално-милно.
Спи и се а не може и само търси за захапе нещо.
Определено най-много налита на моята брадичка Laughing
като питбулче е ,с такова настървление се спуска Joy

ООО Пате завидЕЕЕЕЕЕххххххх Grinning

Пуки и ние много я уважаваме тая кашичка Peace

Тединце аз ако продължа да дояждам и опитвам,
май ще кача още някое и друго килце на и без това кръшната си снага Laughing

Влюбена ,а ако му дадеш чиста тиква пак ли не ака сладура newsm78

Зори   гуш за принцеските Heart Eyes

Лорче ще се уравновесят килцата на Силви като проходи сладурката Hug
Важното е да е здравичка и доволна Grinning

# 49
Ето ме пак. Не съм писала напоследък, поради обясними причини.
Сега да се похваля от детето ми.  Simple Smile Имаме си зъбче.  Доста е изнервен от пробиването му,
най-вече във вечерните часове. Събужда се по два-три пъти през нощта и цока, по-скоро си чеша венците. Аз засега стойчески издържам, ама то нямам и извор. Иначе не плаче, само дето почти постоянно имаме нещо в устата.
Обръщаме се от гръб по корем. Е, голям кеф, докато го оставя на спалнята и той вече е по коремче.
Дори през нощта спи по корем. Лошото е, че не успява да се превърти обратно и мама влиза в действие.  Wink
Вече седи доста стабилно на дупето си. Особено като сме навън, не иска легнал, да е изправен и да наблюдава.
Голям любопитко.  Simple Smile. Някой питаше за пишока - нашия е забелен с помощ от педито. Първият ден плачеше
докато пишкаше, но бързо отмина и сега нямаме проблеми.

Все още не съм започнала да го захранвам. На кърма сме. Тази седмица сме на консултация и ще овсъждаме
папкането на пюренца. Иначе съм решила да купувам готови, като по отношение на марките ще се ръководя по
неговите вкусове. Намерила съм една схема на захранване на едно мамче. Споделям я с Вас, лично на мен много
ми допада - http://spreadsheets.google.com/pub?key=pru0NSj3zKf0Wzbnbe5otQw&gid=1

Добре дошли на новите мами  Hug
Честити месечинки и на останалите бебоци   bouquet

И във вторник ще ми превеждат парички от НОИ  newsm44. Последният превод ми беше за
януари, но явно вината е в счетоводителката ни.

Мисля,че друго не се сещам. Лека вечер на всички  Hug

П.П. Някой питаше за Еленцето - при майка си е, а там няма нет, но съвсем скоро ще се присъедини
към нас. Иначе двете с малката госпожица са добре.

Последна редакция: нд, 15 мар 2009, 19:30 от r_adi

# 50
  • Бургас
Ради мерси,че ни светна за Еленцето и Никито   Hug

Иначе и Никол не схваща как точно да се обърне от корем по гръб
и аз изпълнявам нужните движения Grinning
От сестра ми имаме подарък едно мече на Фишър прайс дето пълзи и се смеем,
че то ще я учи как става далаверата Laughing

Аз се чудя дали да драсна един е-mail до НОИ и да ми кажат кога да чакам парички newsm78

# 51
Пуки не че мен питаш ама аз да си кажа, като приготвях кисел за Вики го правех от царевично нишесте + АМ ок. 100 мл./а като стана на годинка с 1.5% пр. мляко и захар/ и после приготвеното нишесте смесвах с 1/2 плодово пюренце. Не занам дали това е правилната технология, но моя малчо го харесваше и смятам да процедирам така и с Калоян.

Момичета, малко ми  глупав въпроса, ама нишестето за кисел варите ли го и ако да с АМ(разтворено) или как?

Аааа, и добре дошли на новите мами и бебчовци!   bouquet

# 52
Добре дошли на новите мами и честита месечинка на празнуващите сладки бебчета  love001 ето моят музикант как не дава на батко си да посвири и той  hahaha http://www.snimka.bg/album.php?album_id=322665&pid=11077355

# 53
Здравейте, влизам само да кажа, че бебчето на Мимозиня е в болница, вливат му кислород; още не се знае какво му е.  Confused Cry Нека който му пука да изпрати позитивни мисли, да се оправи бързо това невинно мъниче  Praynig Praynig Praynig

# 54
Колко неприятно. Миличкото, дано се оправи бързо. Така се притесних. Моля се всичко да е наред Praynig.

# 55
 Cry

Ужас!
Кога, какво е станало?
Нищо повече ли не знаеш?

# 56
  • Бургас
Боже какво му е на милото човече  Cry
Нека не е нещо сериозно Praynig Praynig Praynig
Ще чакаме новини Sad

# 57
 Praynig Praynig Praynig
За малкия Боби и за Мимозиня... дано всичко е ОК и скоро се върнат и забравят този неприяте момент Sad

# 58
Дано всичко е добре със бебчо  Praynig  Praynig  Praynig милото то

# 59
Мимозинка с теб сме мила  Praynig Дано Боби бързо се оправи и се приберете у дома. Адинко пиши повече като я чуеш пак.

Общи условия

Активация на акаунт