Има и мами, които не са ми приятни, с които не мога да се разбера, с които сме си разменяли обиди, но се научих да ги чета по диагонал или въобще да не ги чета. Това е - никой не може да ме накара да се махна от форума и не е нормално да го правиш демонстративно. Не ти харесва - напускаш и толкоз. Не е необходимо да уведомяваш всички, за да чакаш да те молят да не си тръгваш, видиш ли ... Не визирам само Параход
Шарийз се махна от форума въобще, но никой не забеляза липсата й дълго време, точно защото го направи от вътрешно убеждение, а не защото демонстрираше нещо си.Теди едва ли някой щеше да ти се нахвърли за киселото мляко. В един момент, когато Цеци беше на месец и ние щяхме да опрем до него, ако не бяха създали капките Биогайя. Просто за проблемите, които възникнаха това щеше да е най-доброто решение.
Цеци все още е на кърма, но само до 1 април
И понеже МарияД няма рожден ден днес, то обаче една друга октомврийка, която явно успяхме да уплашим също има рожден ден.
Мирена80 честит рожден ден и ти пожелавам да си намерила най-красивия аромат за себе си

Хеленка честит рожден ден на патерица
Тъй като вече живота ти е изпълнен със смисъл от двамата прекрасни сина, то ти пожелавам Световната Финансова криза да е отминала, когато сде върнеш на работа
Съжалявам за детенцето и бронхита, как успя да се подреди бебчо така? Милото дано вече всичко да е минало и да няма вече такива неща
Хадна работа ама 

Имам чувството, че той това пюре не го разбира като ядене, а като нещо, което просто лапа. Само като види млякото и тогава разбира, че ще яде
, но ще намеря време.
хей така самичък
та откарахме до 10ч.