Отговори
# 15
  • софия
 Laughingпочнали сме с захранването и вече на обяд сме на Ганчев.През другото време сме на кърма.много сме лакоми и бързо се засищаме и спираме да ядем.отначало поради тази причина даже се хранихме на 2 часа.сега се нормализират нещата и сме през 3, дори и 3 1/2ч.към края на месеца и нашия педи ни посъвенва за 1/4 жълтък,но ако не намеря познати да взема домашни мисля да изчакам.

Последна редакция: нд, 15 мар 2009, 10:21 от microelena

# 16
Здравейте мами,
аз съм много нередовна, но като имам време винаги ви чета. Много сте сладки, само да има по-малко кавги  Peace. Радвам се, че го има този форум, много полезна информация научавам от вас, за което ви благодаря Hug.
Сега да разкажа малко за нас - имам една малка, щура принцеска, казва се Ная. Не застава мирна, по цял ден иска компания, папка си добре и й личи Grinning. Захранихме се преди месец и половина, най-много харесва плодовите пюрета и киселчето. Чакам с нетърпение да се оправи времето и да сме повече време навън. И ние сме от тези, които още не се обръщат по корем,  от два дни се опитва само да си лови крачетата и иска да седи. Най-сладка е сутрин - събужда се и започва да си пее, а като й се покажа надава радостни писъци! През нощта спи от 21 ч. до 8 ч., но през деня спи само на 2, 3 пъти по половин час. Е това е горе-долу, да не ви отегчавам, ще наминавам пак като мога! Simple Smile

# 17
  • Бургас
Мари тъкмо и твоите публикации четох Blush
И видях че си от"нашти "мами Laughing/демек че си писала преди при нас/
Целувки на НАЯ Heart Eyes
Като те слушам захранваме по един и същи начин Peace

# 18
Добро утро.
И ние сме в групата на болните Sad, задна хрема и зачервено гърло. Изписаха ни обичайното (май), капки за нос, синекод капки и тантум верде за пръскане. Аз му слагам и сребърна вода в нослето, много хърка направо е ужас

# 19
  • при любимите ми хора
Добро утро и от нас!

Добре дошли на новите майчета и техните дечица!  bouquet  bouquet

Да помрънкам...ставала съм 1000 пъти тази нощ и сега само кафееее ми е пред очите.Побърка се това дете,мята тези ми крака ,мятааа...пък после се разбужда като ги хакне някъде по леглото.. Mr. Green Луда работа...

Приятен неделен ден!

# 20
  • Бургас
Дани дано бързо се оправите Hug
на Никол за 5-6 дни и мина Peace

Гале и ние сме така Grinning
Никол е по буйна като спи,от когато е будна Joy
голяма мятане,голямо чудо.

Трети ден не ще да яде сутрин,но после си похапва дивачката и не се притеснявам Grinning
Сега и стоплих пюренце от ябълки+тиква и ще го почваме след малко Grinning

# 21
  • София
Честит рожден ден на Мария Д  bouquet

Неди, не е нашата Мария  Laughing  Нашата имаше рожден ден преди около 2 седмици  Hug

# 22
Здрасти Дани!
Съжалявам, че адашко е болен! Sad Не съм разбрала или не си споменавала. Дано да се оправи в най-скоро време!

# 23
  • Бургас
Сисилийко ми по инерция така става Blush
Ама карай поне картинката е сладка Laughing

# 24
  • софия
нека да оздравяват всички. newsm51 newsm51

# 25
Неди благодаря ти, много си мила и много наблюдателна.  Rolling Eyes
За захранването да, ние сутрин и вечер ядеме адаптирано, на обяд зеленчуково или месно пюре /през ден жълтък/+ малко плодово за десерт и след обяд - един ден каша, един ден кисел.

# 26
  • Бургас
Момичета видяхте ли това #Shocked
http://www.netinfo.bg/?tid=40&oid=1281249

# 27
  • Варна
Ехееееее,колко много нови мами.Как се радвам.  bouquet  bouquet  bouquetАма защо сте се спотайвали досега бе мацки?

Добро утро.
И ние сме в групата на болните Sad, задна хрема и зачервено гърло. Изписаха ни обичайното (май), капки за нос, синекод капки и тантум верде за пръскане. Аз му слагам и сребърна вода в нослето, много хърка направо е ужас

Къде настинахте бе Дани? Бързо да се оправяте.

Неди благодаря ти, много си мила и много наблюдателна.  Rolling Eyes
За захранването да, ние сутрин и вечер ядеме адаптирано, на обяд зеленчуково или месно пюре /през ден жълтък/+ малко плодово за десерт и след обяд - един ден каша, един ден кисел.

Мария,как правиш кисела?

И искам да питам тези,които вече дават попара как я правят и с какво сирене, козе или краве?Как пасирате попарата?

Ама колко е хубаво така да споделяме кой дава попара,кой кисело мляко, кой друго.Досега наистина сякаш беше внушен страх от споделяне на такива неща и темата беше скучна и еднообразна.  Rolling Eyes

# 28
здравейте отново
отдавна не съм писала тук ,само минавам да чета
да споделя
мойта Деница много много не и давам зор със захранването - правя и домашни плодови пурета - ще извинявате ама нямам на клавиатурата буквата .........затова използвам У
та ядохме ябълки,моркови,банан,картофи,обаче странно от тиквата се запече зверски и тогава я прокарах с пуре от сливи ....та с тиквата смятам да поизчакам засега - иначе много и хареса на вкус
сега си мисля да не бързам с месото .....още ми се ще да свикне стомахчето ,рано ми се вижда ......още я кърмя
та тия дни ще и забъркам оризова каша да пробва и нея
малко по малко свиква ,ама реве за цица
та няма да я насилвам - най щастливата усмивка на света прави като си захапе цицата
лошото е ,че я свикнах да спи гушната в мен и сега съм решила да наложа възпитатлн режим -в резултат на което снощи рева зверски и сега ми се спииииииииииииииииииииииииииии ,но преди на 3 месеца спеше до сутринта ,а сега по цяла нощ иска да цока и като съм до нея май май ме ползва за залъгалка ,та така
Поздрави на всички и не се крайте ,че миналата тема беше невероятна просто !Гледах и невярвах на очите си !
Абе момичета то храненето с лъжичка било някакъв кошмар!От един месец ядем с лъжица и вече съм тотално изморена от това цапотене ..........а сега само по два пъти !Как ще издържам по- нататък направо незнам !Господ да ми е на помощ!Много ми се вижда трудно - то това се върти като пумпал ,бърка с пръсти в паницата ,плуе ,мажем се ,ужасссссссссссссссссссссс!Голям зор!Ако можеше да се кърми цял живот ...ехххххххх!

# 29
  • Бургас
Цветинко пък ние ядем дори без лигавник  smile3534
При нас решението беше да е по-малка лъжичката Peace

Общи условия

Активация на акаунт