Отговори
# 210
  • Варна
Браво на Максони. Party  Мене пък нещо ме е страх да не му стане на кръста на беока нещо ако го оставя така и все бутам назаде.
А да питам ПЗ ли е когато мъжа ми дава на Дани да ближе луканка? Все му се карам,че точно луканка му дава,ама той по упорит от мене. Laughing

# 211
Браво на Максони. Party  Мене пък нещо ме е страх да не му стане на кръста на беока нещо ако го оставя така и все бутам назаде.
А да питам ПЗ ли е когато мъжа ми дава на Дани да ближе луканка? Все му се карам,че точно луканка му дава,ама той по упорит от мене. Laughing
hahaha hahaha hahaha
Сега настрана майтапа струва ми се интересно това с ПЗ, но тази работа не е за мен Simple SmileАз затова разпитвам защото ми е интересно другите как се справят с това и реакцията на бебоците.
Ние засега се справяме успешно с нашето захранване  Wink
Мисля от 8 месеца да се запишем на частна кухня.Харесала съм си една и майките са доволни от нея.Доставят нещата в пластмасови опаковки и мисля че това е идеалния вариат за нас  Grinning

# 212
Здравейте милички , като чета че има толкова болни бебчета направо ми настръхват косите  , дано всички се оправят по-бързо .
Да споделя какви ги вършим и ние , ами нали бебка има зъб , който вече е около2 мм и ме хапе диването по гърдата де . Е няма такова странно усещане( идеше ми да я ушамаря , а пък стоях и се чудех какво да и кажа ) , първия път не знаех как да реагирам  чак не повярвах . Повиших тон сякаш да и се скарам , а тя маймунката ми се смее .Тази седмица сигурно ще имаме още  зъб и не ми се мисли какво ще правя .Вече си мисля да я отбия , но нали не иска биберон та в резултат на това реших да започна със захранването  и вече 2 ден давам картофено пюре и разбира се след това се кърмим .
Тук в квартала има едно магазинче и има лигавници с къси ръкави и аз много ги харесах и май другата седмица ще купя , че тогава ще въвеждам морков и мазалото ще е пълно .

# 213
  • София
Мам, и Мишето много се забавлява като й се скарам  Mr. Green

Гери, за коя кухня става въпрос?

# 214
  • Бургас
Фийл браво за Макси-голяяям зор да седне Шладура  Grinning Hug Grinning

Пуки и глътка винце да му предложи ,че да си е както му е редът Joy

# 215
Мам, и Мишето много се забавлява като й се скарам  Mr. Green

Гери, за коя кухня става въпрос?
http://juniormenu.com/
Изпратих им запитване след подаване може от следващия ден да започнеш взимането  Peace

# 216
и ние сме болнииииииииии Cry

успях да го заразя.ей сега виках педи в къщи.на антибиотик сме. Sad

дано всички се оправят бързо Praynig

# 217
  • София
Ох, много болни дечица  Sad И ние нещо кихаме, дано ни подмине  Praynig

# 218
  • Bulgaria
Здравейте. Simple Smile
Не съм писала ама не ми е до писане,форума е пуснат цял ден но нямам никакво време,
пък  и ние май ще се разболяваме. CryКашля и очичките и са червени,все ги търка и е неспокойна.Снощи ме събуди в 4.30ч. това не беше се случвало от както беше на 1 месец.Нещо я мъчи и не знам какво.Педито утре ще дойде,а преди няколко часа ни изписа Проспан по телефона за кашлицата. Пише че се дава на деца над 1 год. звъннах и след като прочетох и тя каза да дам нищо че така пише.Някой давал ли е Проспан?Сега не кашля дано да заспи и утре е по добре.И на зъби може да се дължи кривонтията и ама днес нито ми говори детето,нито се смее.Дано се оправят всички болнички.
Щях утре да захранвам,но ще изчакам.Смених и АМ от НАН ХА на Хипп розов.Беше се запекла и ака зелено.Ще изчакам с захранването и заради новото мляко. Thinking
Искам да питам нещо.Ще започна с картоф мисля 7 дена да давам картоф,после морков.Въпроса ми е всичко поотделно се въвежда примерно по 7 дена и след това правя смески.То много бавно ще стане да опита всички зеленчуци.Та такъв ми бе въпроса вие как процедирахте?
Щях и друго да пиша.но така е като чета по няколко реда цял ден и до вечерта забравям кой какво.Ще ме извините Embarassed
Лека и мека Mr. Green

# 219
  Здравейте... Hug

И ние в отбора на болните май   Cry.  Утре ще ходим на болничката. За сега-кихане, запушено носле(с малко сополки) и чат-пат кашличка. Много ми е притеснено. Дано е само явление за деня и като се събуди сутринта милото ми всичко да е наред, че ми се плаче. Иначе е много жизнена и не се забелязва промяна в тонуса. Писка, върти се, играе, смее се на всичко живо и не одухотворено...на мама куклата.   Най-интересното сега е папкането на крачетата, с голям кеф си ги хваща и лапа,събува чорапки всичко, голям образ е... Hug и на активната гимнастика и е много интересно с крачетата да мърда играчките...
  Не помня кой беше писал днес, но и на Меги любимото занимание когато лежи на краката ми е да е с наведена глава, даже понякога така заспива   Rolling Eyes, аз я издърпам нагоре-тя надолу, какво е това чудо незная.. newsm78

mam79 ние още нямаме зъбче, но си представям какво е, тя от сега ме стиска само с венци, а после...не ми се мисли...

feel_u   на Макси се смях от сърце, толкова му приляга на сладурчето да седи... Laughing

Мiss- Вики направо ме  #Crazy, останаха ми очите в неговите номера... Hug

А да ви питам как и по колко давате витамин С?   newsm78....  Аз днес взех да давам превантивно, но не съм още де, то нали ще ходим утре да я прегледат сладурка, доки ще каже, но аз пак да питам и вас...

Като гледам толкова болнички мъничета и ми се плаче....много ми е тъпо, дано по-бързичко да им минава, че голямо притеснение било...  Сега знам със сигурност, че нещото което може да ме направи най-щастлива е да е жива и здрава малката, друго не искам, само тя да е добре...сега разбирам наистина майчините тревоги и майчината любов-колко са необятни... Hug

Лека вечер ви желая...и здрави бебковци... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 220
Най-сетне заспа моят юнак. Рахат - умилително похъркване (по-скоро попихкване) от креватчето и възможност за душ.
Като гледах клипчетата на Вики и Макси - момичета, колко бързо растат децата ни... Като миг мина времето, в което костенур беше някакво затворено в собствената си вселена извънземно, успокояващо се само с люлеене на ръце, сукане и чат-пат с бял шум. Не знаех какво да му предложа като забавление, толкова безответни бяха всички опити за общуване. Уж са му отворени очите, а гледа там някъде - никъде и никаква реакция на движенията ми. И само след няколко месеца - човечетата се смеят на глас като им правим смешки, напъват се да седят, дупят се като торни бръмбари да лазят, говорят си някакви техни думички. Такава носталгия ме тресе отсега за тия толкова мили моменти, които все по-шеметно ще минават...
Дидо упорито си поиска банан, бях споменала, че баща му му беше дал, докато ме нямаше. И понеже таткото всеки ден яде банани на обяд, като си ги реже на колелца в една чиния, дребосъкът, който стои в скута му, е подложен на редовен тормоз. И така - щом парче банан се насочи към него, се нахвърли като прегладняло куче на кокал. А какви звуци  Mr. Green - мляскане, сумтене, ръмжене и недоволно пищене като дръпнеш банана, на мама хищника, как да не се предадеш. Не го оставям сам да си държи парчето банан, страх ме е да не се задави, но като му го давам, освен че го смуче, си го хапе и с челюсти и успява да го издълбае. Та така - явно ще почвам с експериментите по малко. Дано и на несладките храни реагира с интерес, но ще си покаже нататък. Инак и той се дупи и  опитва да пълзи, трябва и аз да му направя клипче да ви го покажа.
Хайде, лека нощ, отивам под душа, че след малко ще ме домързи съвсем.

# 221
Щях утре да захранвам,но ще изчакам.Смених и АМ от НАН ХА на Хипп розов.Беше се запекла и ака зелено.Ще изчакам с захранването и заради новото мляко. Thinking
Искам да питам нещо.Ще започна с картоф мисля 7 дена да давам картоф,после морков.Въпроса ми е всичко поотделно се въвежда примерно по 7 дена и след това правя смески.То много бавно ще стане да опита всички зеленчуци.Та такъв ми бе въпроса вие как процедирахте?
Щях и друго да пиша.но така е като чета по няколко реда цял ден и до вечерта забравям кой какво.Ще ме извините Embarassed
Лека и мека Mr. Green

Денимче, първо въвеждаш картоф, а после можеш да почнеш картоф+морков или само морков, след това можеш да добавиш тиквички или тиква. Но само морков не ти препоръчвам, защото и ние като Ивайла, бяхме със запек докато пиеше Нан-а, после го сменихме на Хип Розов  Wink , а от моркова пак се запече и трябваше сини сливи да му давам. Въобще моркова самостоятелно май доста запича.
Аз на Мимо започнах да му давам ябълка (по съвет на педи, понеже плодовите захари действат на перисталтиката), после ябълка+круша, после ябълка+сини сливи, банан и т.н.
Дано оздравеете бързо!  Wink

# 222
аз тази вечер няма да спя Shockedше си пазя рожбата,че ме е страх да не се удуши или задави или нещо подобно.

Денимдано всичко е наред,защото при нас точно така започна.днес кихаше повече,търкаше очички и след обяд стана малко апатичен и раздразнителен.понеже тази вечер го къпах самичка оставих го на леглото заобиколен от играчки докато за 2 минути напълня вода.връщам се и сълзи до устичката,но вече го бях разсъблякла и го изкъпах.след банята изведнъж един отпуснат и почна да диша трудно даже не с е съпротивляваше на обличането.измерих веднаа Т-38.просто всичко стана толкова изведнъж.

винаги съм си мислила,че като се разболее ще бъде много крив и нервен,понеже е доста буен и като знам как изкарахме коликите,а то милото лежи и ме гледа жално с кървясали очички.толкова мила картинка.

Цитат
Като гледах клипчетата на Вики и Макси - момичета, колко бързо растат децата ни... Като миг мина времето, в което костенур беше някакво затворено в собствената си вселена извънземно, успокояващо се само с люлеене на ръце, сукане и чат-пат с бял шум. Не знаех какво да му предложа като забавление, толкова безответни бяха всички опити за общуване. Уж са му отворени очите, а гледа там някъде - никъде и никаква реакция на движенията ми. И само след няколко месеца - човечетата се смеят на глас като им правим смешки, напъват се да седят, дупят се като торни бръмбари да лазят, говорят си някакви техни думички. Такава носталгия ме тресе отсега за тия толкова мили моменти, които все по-шеметно ще минават..

а на мен даже ми е мъчно за първите месеци,когато беше малко мишле и можех постоянно да го гушкам,сега вече сякаш не иска толкова все иска нещо да прави,не се спира.и затова не съжалявам,че съм му давала цялото си внимание и е бил много в ръцете ми,защото това вече е минало и никога няма да бъде така.ако и тогава се мъчех да го уча да заспива сам кога щях да го гушкам.....?

Цитат
Като гледам толкова болнички мъничета и ми се плаче....много ми е тъпо, дано по-бързичко да им минава, че голямо притеснение било...  Сега знам със сигурност, че нещото което може да ме направи най-щастлива е да е жива и здрава малката, друго не искам, само тя да е добре...сега разбирам наистина майчините тревоги и майчината любов-колко са необятни...

да за съжаление огато се случи нещо лошо оценяваме наистина истинските неща,а когато ни грабне ежедневието се ядосваме за глупост(поне при мен е така)

вит.Ц-то аз давам по една ампула (цялата)веднъж на ден.
давах превантивно и вит.Ц и осцилококцинум,но бацилът си е бацил

ще ме извинявате ама ме изби на чувства

спокойна нощ

качих малко нови снимки на който му се гледа:http://www.snimka.bg/album.php?album_id=315013&pid=11121194

Последна редакция: ср, 18 мар 2009, 01:10 от liqnka

# 223
Добро утро!Снощи мислех че ще ни избие зъбче, много плака милия.Сигурно половин час..докато подейства Панадола щях да откача.Гушнала съм Боби и той пак плачка..Ама мина де, за капак и зъб няма!Дано скоро избие да не се мъчи детенце.

Сев, супер сте!Наминавай по-често! Hug
  Danny&Viktor, дано скоро се оправи мъничето ти.Много е ужасен тоя бронхит..представям си как се мъчи милото.

Бисквитките за мляко на Плазмон,които са в кутия и са на прах, са без глутен. Аз купих такива и давам отвреме навреме

Пуки, я кажи как ги даваш тия бисквитки?С мляко ли?Бързо оздравяване и  на Дани. Hug

Краси, много е сладък Виктор!Много се смях на клипчето дето е по гръб и писка. Hug

Боби, също сяда, но вече това не му стига а се хваща за ръката на някой от нас и става и на крака.Големи образи са тия деца LaughingНяма скука.

Да, и Алекс бърка в пюрето или в устата си и го размазва навсякъде по себе си и където свари, взела съм всякакви модели лигавници-и с ръкави, но май му трябва специален скафандър  Rolling Eyes
Joy Joy Joy И Боби е така.Майка тва се бъзика, че ни трябват или белезници или от ония белите ризи...с връзките hahaha

feel
, сладур голям е!Боби е със същата кратунка..Опадала коса и голям перчем Joy

Дано бързо оздравеят болните дечица Praynig

# 224
Аз ще пиша после пак, ама да кажа на мини, че не е сигурно дали запича моркова-при нас ефекта е антизапекан и при морков и при морков с картоф  Rolling Eyes Simple Smile Запекохме се от ябълка  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт