Отговори
# 225
Браво на дечицата, направо ме изумиха   smile3501
Моето хич и не прави опити да сяда  ooooh!
Вчера обаче получи своите първи зрънца варена царевица, понеже батко му ядеше, а бебо така го гледаше, че ми стана жал и му обелих 2-3 зрънца, нали на това му се казва ПЗ  hahaha
Дано всички болнички оздравяват бързо, че много гадно, и ние го прекарахме Sad

# 226
  • Бургас
Добро утро прекрасни мои сладуранки Hug

Ние днес сме наспани чак в 7ч станахме Laughing

Лиянко
много е сладък Мишоши ,и страхотно палтенце имате Grinning
а така обича и Никол
http://media.snimka.bg/2433/011121195-big.jpg

Криско може нещо да го е боляло-я коремче,я ушенце.
И при нас е имало рев без видима причина
и аз давам Панадал и чакам да мине,както и ти Hug

Мини и при нас моркова е антизапичащ ,но пък крушата ни запече newsm78
Та май за всяко малко тумбаче е различно Grinning

Алекс права си мила по-важно от здрави деца НЯМА Grinning

# 227
  • Варна
Цитат
Пуки, я кажи как ги даваш тия бисквитки?С мляко ли?Бързо оздравяване и  на Дани.

Ами то бишкоти май му се вика за змляко.В метална кутия са, за след 4 месец. Без глутен. Имат вкус и миризма на бисквитки.Слагам в млякото, а понякога и в кашата по 1 лъжичка. Интересното е че са с млечен белтък,който ние не трябва да ползваме, но на Дани нищо не му стана от бишкотите. newsm78

# 228
Тази вечер при нас беше  Sad буди се на 3 часа да яде,незнам как ще го отуча дайте съвет,liqnka голям сладур ще си изяде лигавчето  hahaha бързо оздравяване на всички болнички мишлета

# 229
добро утро и от мен!
и аз ще пробвам педагогическо захранване наред с пюренцата
ама още няма зъбки мойта дунда и ме е страх да не се задави ,затова сега и давам пюрета
интересно ,че мойта от картофеното два пъти ми повърна - иначе плодовите ги понася
 явно при всеки е различно и трябва да ползваме интуицията си
много сладки са бебчетата - откак се роди мойта вече изпитвам някакви майчински чувства към всички дечица ......явно инстинкт

# 230
  • Бургас
Честит 5-ти месец на малките дами:
Преси на Надето Heart Eyes
Мира на Алис Hug
Бояна на Дарето Flowers Bouquet
Алекс на Светлето Grinning

# 231
  • на Земята
Здравейте! Ние се преместихме благополучно newsm44
Отивам да ви чета,че доста сте изписали.

# 232
  • Бургас
Покджей честито Hug
сега ще сте цялото семейство и ще се радвате един на друг Grinning

# 233
Ха здравейте !

Момичета, оказва се, че упражнения, препоръчани от педиатри за опасни за ставите на бебето. Ето подробности.
http://www.letsgym.com/2008/04/04/baby-legs/

# 234
  • при любимите ми хора
Tеди,много  се радвам за вас. Hug
Аз вече съм на лятна вълна и само броя седмиците... Whistling

# 235
Ха здравейте !

Момичета, оказва се, че упражнения, препоръчани от педиатри за опасни за ставите на бебето. Ето подробности.
http://www.letsgym.com/2008/04/04/baby-legs/
Интересно... Аз изглежда бъркам в някои неща. Първо - обличам чорапогащници от месец някъде. И второто - хващам я за ръщички, за да я изтегля да седне за секунди.
За проходилките, бънджитата и разни такива не се тревожа, решила съм да не ползвам за нея.
Супер, честито!  Grinning

# 236
Мале какви неща пише в тази статия аз и с една ръка го нося и за ръчичките го хващам ама той сам се вдига. На 6.04 сме на ортопед дано всичко да в наред и да не сме сгафили неща с това носене и изсправяне

# 237
  • Бургас
Дани и аз почти всички забрани ги правя Blush
Ама няма да се шашкам-това са препоръки.
Аз поне не познавам майка коята да ги спазва изцяло Peace
Най-много да не се използват проходилки и т.н.
аз обяче ще я пробвам нашта пикла на проходилка,но от 7-ми месец Grinning

# 238
Здравейте, мами! Ние и днес успяхме да се включим, Мишата се е излегнала в скута ми и се приготвя за сън.

Като гледам колко болни бебчета има и ми дожалява  Sad Дано всички да се оправят бързо. Миналия месец на консултацията нашата педиатърка забрани всякакви гости, както и посещения на големи затворени помещения (тип Била, Джъмбо и т.н.) заради вируса. И така до края на март. Стриктно спазвам засега, даже свекърите яко се разсърдиха и вече близо месец не се обаждат, ама хич не ми пука, здравето на детето е по-важно от тяхната сръдня.
И ние още не сме се захранили, мислех да изчакам да навърши 6 м., ама сега се чудя дали си набавя всичко необходимо от АМ  newsm78. Може би ще започнем с пюренцата в края на другата седмица, като стана на 5 1/2 м. Статията за ПЗ още не съм я прочела, но ще я изчета преди да започнем захранването.
Да ви питам: вие ли си го правите картофеното пюре? Че аз не съм виждала готови пюрета само с картофи. На мен познати ми препоръчаха да започнем с пюре от тиква, та сега се чудя какво да ни е първо.

Иначе Мишето все още много обича да се гушка, най-обича някой да я гушка, гали и целува. А какъв смях настава като започнем да я целуваме ...

# 239
 Искам да попитам някой давал ли е зеленчукова каша  newsm78 и от кога може

Общи условия

Активация на акаунт