Хайде да броим калории

• 182 347
  • 743
  •   2
Отговори
# 180
  • София
Хайде и аз се включвам Simple Smile
Здравейте , момичета и поздравления за начинанието  Hug
Решила съм да заложа на спорта и броененто на калории
Имам 15 кг за сваляне май. Но и на по малко съм съгласна  Wink

За днес - досега 2 печени кюфтенца от обезмаслена извара, трици, яйце и магданоз - за целия ден мисля да изям най-много 5
това са 100гр - 81ккал
обяд и вечеря ще са 250гр печени пилешки гърди - 285ккал
зелена салата - незнам, тя май е 0, но в нея има около лъжица зехтин - 90ккал

общо - 456 (много малко ми се струват, може и да бъркам някъде)

След обяда ще посетя фитнеса за около час и половина Simple Smile

# 181
el   Hug

ти  къъде видя  за  изварата  каква масленост е  виж тукhttp://www.myjane.ru/diets/calories/rubric/?id=6  а  има  казваш  и  яйце   то е мисля  75 

смятай  после идвам и аз   Mr. Green

# 182
  • София
За калориите гледам тук http://www.zdravoslovno.com/Calculators/Content_CalcCalories.html Да ви кажа честно това ми  е първият опит с броене на калории  Thinking и засега разчитам само на този калкулатор. Ако бъркам поправяйте ме

svear, мерси за линка   bouquet Не разбирам много много руски, но ще го ползвам за сравнение Simple Smile
Иначе премерих продуктите по одтедлно , сметнах колко калории са. После премерих всички получени кюфтенца, разделрих калориите на грамажа и така.
Иначе в онзи калкулатор има различни видове извара, не помня точно кой избрах
(между другото кюфтенцата са много вкусни   chef )

# 183
Eлл    Hugи аз съм от новоброящите   Joy

ако   не се справяш с руския   какъв език искаш , англ или  фр 

ами  аз  реших да  си смятам  за  около 1400  защото   още кърмя   Blush макар и рядко  2 пъти на ден  някъде  и  честно  не  издържам на по малко калории  а и се старая  след 16ч да съм на  друтата диета  та  так на два стола   Crazy

днес  сутринта кафе 50   100 пшеничен хляб  226 

обяд   50гр  кус кус значи 150кал  и  зеленчузи  около200гр  хайде  аще 150   ама  яденето бе готово и  масло и така   абе грубо  500

в 16ч  смятам да  довърша   францелата   100  226 и каое 50  подсладено с 10гр мляко 

цяло  за деня   1250  но  няма да мина без   кафе   Confused     значи 1300

тюх  и може  да си позволя  с  нещо за 200   ще го взема от снимките  дето ги пуснах снощи 

до скоро    bouquet

# 184
  • София
svear , браво  Grinning Пък и кърмиш ... Поздравления  Laughing

Специално хранителните продукти на английски са ми по-познати, пък и има речници Simple Smile

# 185
  • София
Ето го отчета за днес до тук Simple Smile

закуска - от ония кюфтенца - 50гр 40ккал + сос от кисело мляко и обезмаслена извара , ама съвсем малко. Нямам идея колко е - може би 50-60ккал

обяд - поръчах си телешко с броколи,  а те ми донесоха гъби със сос и броколи, телешкото беше около 20-30гр - общо 130

за вечеря ще е печена пъстърва - най-много 200гр - 236ккал
салата зеле и моркови - 70
общо - около 550

днес ще карам без фитнес, плана в събота е да ходя на водна аеробика, но тази събота не става ,защото е работен ден

# 186
  Елл, запали ме по твоите кюфтенца, утре ще си приготвя и аз такива.  Grinning Обаче ти не намаляй толкова калориите, че ще си прецакаш метаболизма.
  Аз вече съм 59.800, ама щото съм около МЦ и не смея да се зарадвам, утре може пак да съм с кило нагоре. Днес послучай случая изядох две парчета макарони на фурна, а уж сладко нямаше да ям Embarassed
  Всичко най-най и много минусчета!  bouquet

# 187
  • София
Циана, знам че си права, но искам по бързичко да отслабна. Поне за кратко ще гледам да ям по-малко 2 или 4 седмици. Не се чувствам гладна. Иска ми се да мога да свалям по килограм на седмица.
Между другото изкарах първата част на диетата на байкова, която е дооооста по-голям глад, Ама въпреки това с нея свалих само 2-3 кила за 2 седмици.

(За кюфтенцата - аз видях рецептата тук някъде, сега ще я потърся.
Само да ти кажа че доста разхлабват заради овесените трици, така че внимавай с тях, може да заместиш триците с нещо. )

А как обичам макарони на фурна ....  #Crazy

Ето я и рецептата -    chef
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=383900.msg10717737#msg10717737
Направих и сос от кисело мляко , малко горцица, извара,  магданоз и чесън

# 188
  Мерси, Елл, за рецептичката! Аз си хапвах по принцип овесени трици по три супени лъжици с кофичка мляко сутрин, но май се пристрастих към тази комбинация Mr. Green, което е лошо, щото си я похапвах отгоре на всичко  подсладена със сок  касис с подсладител. Реших да отрежа млякото сутрин от менюто си, ама се чудех къде да набутам триците-ето че ме светна за кюфтенцата. И някакви тричави палачинки май си хапват дюканките, ще потърся и тази рецепта.
 А за калориите- поне до 800-900 ги докарвай, би трябвало с 900 да свалиш по килограм на седмица, щом и спортуваш. Ама 500 е много малко, то по-подхожда на разтоварващ ден да е толкова. Щом имаш 13килограма, давай по-бавничко. По-добре малко повече калории и един път седмично по 500-я ориз, я извара, я мляко или плодове и зеленчуци. Успех! Hug

# 189
  • по пътеката
записвам се в темата! искам да сваля на 1200 калории, но напоследък заради цикъла и постоянното носене и предлагане на сладости нещо се изгафих! но дано се засрамя и мотивирам от вас!

# 190
 Направих кюфтенцата и .....ги изядох всичките. Много са вкусни, отиде ми минусът  Laughing Утре пак ще си направя такива. Привет,marsy , успех ти желая!  bouquet

# 191
Идвам   момичета   smile3520  влизам  по  нощите    че гледах  някой   котарак  да  не  ми  мине    пред  пътя  че  то котенцата  си  ти  нахраних  с  пържени   картофки   Flutter

та  за  днес   сутрин  2  яйца    плюс  кафе  190  и  една  праскова  52

обяд   сандвич  от хляб  100 гр  226   5  лъж  ориз   това  май  е 50гр 150  к  и  риба  тон  50 гр  120 ами  май  пак  стана  500  сандвича Crazy

после  кафе  и праскова   72 

вечерта  300кал     500  кисело мляко  Tired

сега    смятам    1110    newsm44 newsm44       имам  тогава една  прасковка  още   smile3501

ще ви черпя   с  45 калории   Mr. Green

до  утре

# 192
  • София
svear, мерси за почерпката  Hug

за вчера не съм смятала , но за днес плана  е следния:
закуска - 100гр кисело мляко 2%, 100гр от ония старите кюфтенца (нещо не ги одобриха в къщи, остана аз да си ги ям) - 135ккал

обяд - свинска печена плешка 100гр - 260  и  зелена салата - 50ккал

вечерята още не я знам - сигурно ще е сирене и домати (ще е към 400ккал някъде)

общо без вечерята са 415ккал

И днес пак е време за малко спорт  Party

# 193
  • по пътеката
аз  да се от4ета
250 пуешко на тиган с малко мазнина и подправки
250 зелена салата
300 краставици
50 домати
200 репи4ки
кис мляко 100 гр
дотук с олиото 815
тажин тунизийски(огретен гледам)120
общо1415
4ай с кленови ядки май стигнаха 1500

# 194
 Whistling Whistling  АЗ   съм   зла    #Cussing out

вчера  бе   192  закуска  обяд  500

средобед  300   к мляко  500 гр  и   50 гр  бисквити  ама  като   се  налапах  с  едни  къртофи   

въх  отиде  ми  всичката  математика   Sick Sick Sick Sick Sick Sick

днес  съм  градна  и  зла   Confused Confused Confused Confused

направих  си  едно  кафе   и  реших да градувам     

до  после    момичета    Hug Hugмарси    Hug ел  Hug

Общи условия

Активация на акаунт