И з р а е л 28

• 19 516
  • 290
  •   1
Отговори
# 60
  • Пловдив
 Петяяяяяя , а ти пита ли Перах дали иска   smile3534

Почвам с упр. номер 1 ..... Как ще преведете на иврит изречението " Да бъдеш малък режисьор" .

П.С. Петя , ти вече го знаеш и ще си мълчиш  smile3516

# 61
 hahaha Joy

Ник'во питане , тука  е тирания  Joy

Отговора е страшен на твоя  въпрос  Joy hahaha УжасТ !

# 62
  • Някъде там...
Анди,честит празник  nbirthday
Перах,няма лошо,че и двете пишете   Peace хората са казали-повторението майка на знанието.Ето аз прочетох на 2 пъти,че жените са прецакани  Crossing Arms все в мъжки род да е ... #Cussing out
А за на Петя идеята съм с 2 ръце и 4 лапи-нали аз изтървах въвидението в иврита та ще мога да наваксам...
Пераааах ти хубаво се намесваш в темата ама голяма беля си е аз все едни откачени въпроси имам а и имаш нужда от голямо въображение за да ми разбереш иврита(аз измислям нов иврит  Joy )
ше тийе бамай катан

# 63
Благодаря момичета , позволих си да ви почерпя макар виртуално , защото малкият го чувствам много близък , почти всеки ден сме заедно . Няколко вечери под ред се преспиваме на еврейският химн  Wink , много му харесва мелодията и се успокоява . 
А сега се чувствам още по в духа на празника , защото с господин Хард ще организираме всичко около приготовлението за партито, но пък за сметка на това  в Събота и Неделя ще си починем  тук - http://www.retur.eu/bg/hotel.php?hotel=280  Heart Eyes
Пете страхотна идея . Но трябва всичко , което сме взели като някаква информация до тук хем да бъде събрано , хем така ,че ако четат хора , които не са от темата да влезнат в час . Предполагам ,че ще има доста на които ще им е интересно   bouquet  Grinning.
Hug

# 64
Цитат
аз измислям нов иврит
ааа,я не си приписвай всички заслуги ... Crossing Arms а моя принос къде? Naughty

# 65
  • Пловдив
Отговарям вече сериозно  Peace .Нямам нищо против за такава тема, но едно е да се преподава по учебник и да можеш да обясняваш, а друго да се пише във форум. Още не съм наясно кое как става тук и ще ми е трудно, но не се отказвам.Иначе с съм на разположение  да помагам  с какво мога ,а и ако някой иска да си упражнява говоримия иврит без да се притеснява , мога да дам скайп , а междувременно ще се разровя  и ще помосля какво може да сътворим  smile3529

# 66
  • Някъде там...
Аааааа мойта даскалица не преподава много много по учебник ама поне пък говорим един език иначе незнам как щеше да показваш със скачане,влизане,излизане и разни други неща глаголите...Днес правихме обобщение на минало време и разбрах,че мога да го използвам  Peace отделно превеждах на една шматка от иврит  bowuu четох  bowuu Господи винаги съм се чудила как може толкова красота и акъл на едно място  Joy Joy Joy

# 67
  • Пловдив
Моята учителка в улпана знаеше български, но и бяхме забранили да превежда  Naughty, но пък ние често превеждахме на руснаците ,щото те трудно зацепваха и се получаваха смешни ситуации...а спомням си като им преведох гуфия /потник /,което е майка на руски .... и учителката ...не не  не ...айде и на нея обяснявай  Joy

# 68
Перах аз го правя същото упражнение в моя улпан. Само,че освен на руски и на английски превеждам думата, че има един младеж от Германия и семейство французи, с коити си говоря на английски. И докато преведа на този и на онзи изпускам половината урок, ама нали все да помогна ooooh!. Та за мен също ще е от полза темичката за иврит, аз и при предишните предложения бях за  bouquet newsm10

# 69
  Ето на , видяхте ли колко полезна ще е темата  Simple Smile ... Каквото било - било ...запрятайте ръкави сега ... Мента , не се претоварвай ...А и те онези теми са с по един постинг на ден , нали да има време да се научи нещо ...не е чат ...  Simple Smile Сладурки ,  Hug ... Много обикаляхме днес навън , но сега захладня и бързо  се прибрахме ,а децата мръъъсни ....донесоха пясъка от площадката вкъши ....У баба си ядоха диня ...омазани   до пъпа .... Яли, пили , играли .... Ох , ох ... От вратата в банята !

# 70
  • София-България, Израел - където си поискам
Анди, честито на малкия мъж Laughing да расте весело и щастливо дете Hug
на вас хубаво изкарване събота и неделя. На тези вили съм ходила преди много ,много години, сега сигурно е още по-хубаво Peace
Бубе, Петя, МентаHug  bouquet

# 71
  • Пловдив
Здравейте всички! Гледам учите сериозно тук, а аз се чудя как да ми минава времето по-бързо. В събота трябва да си направя теста, а не знам дали ще имам нерви да чакам до тогава. До сега се справях, защото знаех, че няма как да покаже нещо толкова рано. Но сега май може, а аз си обещах да чакам. И много ми се иска да дочакам до събота. Днес вече мина ще потърпя още малко, а вие ще постискате палци още малко.  Wink
Лек ден!

# 72
  • Някъде там...
Пешееееееееек стой с нас до събота,не се изкушавай а пък и ние резулата го знаем  Peace само не можем да разберем пола  Hug Hug Hug

# 73
Добър вечер!

петя, с голяяяяямо закъснение да кажа, че и в Мароко за ежедневието има хенна като едно червено кръгче на дланта - не е с фигурки;

2. Една игличка от сребърен бор долетя до мене... това да не е от бора на тигъра?

3. най-вече влизам да кажа: Пешек, стискам палци!! Ей до събота се отдавам на тази дейност. Прегръщам те силно също така!

Мента, Боряна, Тали, Татянке и други приятелки   Hug Hug Hug

Аз пък си купих една рокля - по интернет в каталог и на снимката ми се видя много като за мене, а и хубава материя и модел - с дълги ръкави, долу по дланите - разкроени, длъжка така, не се очертават апетитните части, с ластици е в горната част, ама на закачалка е едно,  на снимка - друго, а като си я сложих   ooooh! - доста щедро деколтето и сега се чудя с какъв шал да я комбинирам. Най-много да почна да рИва, че за тайзи фустичка нямам шал. Де гледам и аз! 

Последна редакция: пн, 16 мар 2009, 17:44 от akhyal_katya

# 74
  • Някъде там...
Кате облечи и направи снимка с това рокле ама не закривай щедрото деколте,иначе рокля с деколте пък ще криеш деколтето...е айде нема нужда Simple Smile Дай на хората да се насладят  Peace

Общи условия

Активация на акаунт