Януарчета чудесни вече учат пролетните песни!

• 11 725
  • 309
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте и от мен набързо. Нещо форума ми играе номера напоследък, но то сигурно е нормално като противоречиш на тия дето и хляба и ножа са в тях  Wink
Ели стискам палци Евичка да се оправя бързо - много е мъчително да гледаш и да не знаеш как да му помогнеш  Rolling Eyes
Сашето не се е отчела как е Мими  Thinking
Радвам се за Барби и се надявам да са дошли прекрасни мигове за нея  Peace
Относно мръсните думи - все още успяваме да опазим Веско от тях. Докога ще е обаче никой не знае.
Днес се ядосах бая на едната баба, която идва уж да се занимава с него. Реших, че ще махам памперса - съответно човекът го слагам през 30 мин на гърне. Взе го тя да го заведе при дядо му в летната кухня, при което казвам да вземат гърнето с тях. Отговора беше, че ще са за половин час само там. Връща ми го след час, че се бил напишкал, докато каже, че му се пика и тя да го издържи. Е да де ама се оказа, че е и акал в гащите  Close При което раздигам лудницата след къпането на Цеци, а тя ми го оставя с нааканите гащи и казва айде аз си тръгвам. И така и не разбрах що пък не пожела да вземе гърнето, което със сигурност щеше да ми спести допълнителната работа  #Cussing out
Иве и аз искам паста, обаче мога само в определен ден  Mr. Green Тактичен начбин да се изфукам, че съм на диета и че вече са -2 кг  Grinning
Андж хората не напразно са казали "Всяко зло за добро"

# 256
  • София; Дружбето
Анджи, пожелавам ти да ти се наредят нещата както искаш, а Любака да се уреди с ясла и даже да му хареса Grinning
Аз мислим днес да съ пробвам да праа ей тва  luvbed че ми бяха забранили и вече има няма, минаха 2 месеца Crazy Сега остава да се наям и да не ми стане лошо Laughing че пак ще си проваля плановете
Иве, аз искам рецепта за пастата, щот явно нема да я ям у вас и трее си я сготвя Whistling

# 257
Анджелина, наистина понякога всяко зло е за добро. Пожелавам ти успех.

tsveta, дано не ти стане лошо и да се наслаждаваш на една прекрасна вечер. Да докладваш утре!

manana, тези баби ooooh! Свекито като идва винаги пита детето през 15 минути дали й се пика, пък то детето си казва и аз полудявам от тези въпроси. Добре , че рядко се виждаме, та го преживявам.

Радвам се, че Барби е добре и дано скоро да пише и тук.

На всички болни стискам палци скоро да се оправят.

Наздраве!

# 258
Цвета, утре сутрен чакаме отчет Flutter

# 259
  • София

Утре всички тук ще сърбаме кафе с ококорени за подробностите очи!  tooth

# 260

Утре всички тук ще сърбаме кафе с ококорени за подробностите очи!  tooth

Grinning Peace

# 261
Ей, големи сме хиени Crazy

# 262
  • София; Дружбето
 Joy Знам аз как да разпаля интересави Blush Още ям, не мога да се спра

# 263
  • София
Joy Знам аз как да разпаля интересави Blush Още ям, не мога да се спра

Спри, ма!!!  Crossing Arms Опропасти ни зрелището!  Crossing Arms

ПП. Има ли друго дзверче, дет' лочи по литър и половина (нарочно го изписвам с думи) мляко на денонощие?!??  Thinking
 Tired Tired Tired

# 264
  • София
Айде, рецептата за паста (да не кажете, че съм скръндза!):

Варите някаква паста - според личните ви предпочитания;

слагате я в иенска тенджера, като омесвате с (например):

- пушено пуешко филе (може салам, може свинско филе, може бекон);
- жълто сирене ементал (може жълта моцарела, може кашкавал);
- топено сирене Президент (може и да не е тази марка);
- меко сирене (може Бри, може Камамбер, може и Горгонзола);

наливате сметана Президент (или друга, но тази е най-подходящата Blush) почти до покриване на пастата (може да се долива вода, ако малко не е достатъчно за това "ниво"), объркана (или "редена") с изброеното;

похлупвате с капака и оставяте да се пече около 30 мин, след като видите, че сметаната "къкри";

отхлупвате;

наръсвате настърган кашкавал и запичате до златисто.

Рецептата търпи смяна на продуктите според финансите, отредени за случая; наличността в хладилника и личните предпочитания.  Wink

# 265

.......................

Скръндза си  Crossing Arms `Щото иначе щеше да ни поканиш на готова паста, а така се отърва от нас  Whistling

# 266
  • София

.......................

Скръндза си  Crossing Arms `Щото иначе щеше да ни поканиш на готова паста, а така се отърва от нас  Whistling

wait

Ми... Нали трябва да радвате Милите с питателни храни за зрелищни нощи...   byeuu

# 267
Елеонора, представям си какво ти е, дано още тази нощ да има подобрение!  Hug

Анджи, съжалявам, че така се получи с работата, дано наистина да е за добро!

Случаите, в които Ели е заспивала преди 23 ч. сигурно се броят на пръстите на двете ми ръце. Поне сутрин спи до 10-11ч, когато не е на ясла.
Последната й биба се проби току-що и сега реве в леглото. Започва да ме обзема тиха паника.  Wink

# 268
  • София
Последната й биба се проби току-що и сега реве в леглото. Започва да ме обзема тиха паника.  Wink

Ей, несериозни биби, хич не може да се разчита на тях!  smile3515

newsm53 (утре да докладвате как е минало без внезапно напусналата ви биба!)

# 269
 Tired Face  Вие жално от леглото- "Мамо, (г)уши". Оттеглям се при нея, дано се спи тази нощ.
Сега се сещам, че имам една тайна резервна биба Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт