Ели стискам палци Евичка да се оправя бързо - много е мъчително да гледаш и да не знаеш как да му помогнеш
Сашето не се е отчела как е Мими

Радвам се за Барби и се надявам да са дошли прекрасни мигове за нея

Относно мръсните думи - все още успяваме да опазим Веско от тях. Докога ще е обаче никой не знае.
Днес се ядосах бая на едната баба, която идва уж да се занимава с него. Реших, че ще махам памперса - съответно човекът го слагам през 30 мин на гърне. Взе го тя да го заведе при дядо му в летната кухня, при което казвам да вземат гърнето с тях. Отговора беше, че ще са за половин час само там. Връща ми го след час, че се бил напишкал, докато каже, че му се пика и тя да го издържи. Е да де ама се оказа, че е и акал в гащите
При което раздигам лудницата след къпането на Цеци, а тя ми го оставя с нааканите гащи и казва айде аз си тръгвам. И така и не разбрах що пък не пожела да вземе гърнето, което със сигурност щеше да ми спести допълнителната работа 
Иве и аз искам паста, обаче мога само в определен ден

Андж хората не напразно са казали "Всяко зло за добро"
че ми бяха забранили и вече има няма, минаха 2 месеца
Сега остава да се наям и да не ми стане лошо
Свекито като идва винаги пита детето през 15 минути дали й се пика, пък то детето си казва и аз полудявам от тези въпроси. Добре , че рядко се виждаме, та го преживявам.
Знам аз как да разпаля интересави
Още ям, не мога да се спра
Опропасти ни зрелището!

(утре да докладвате как е минало без внезапно напусналата ви биба!)
Вие жално от леглото- "Мамо, (г)уши". Оттеглям се при нея, дано се спи тази нощ.