Януарчета чудесни вече учат пролетните песни!

• 11 713
  • 309
  •   1
Отговори
# 300
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ВЕСНИ!!!! 

Желая ти много здраве, щастие и любов!!!! Успех във всичко!!!

Целувки и прегръдки от мен и Дарка!!!

# 301
  • София; Дружбето
Честит рожден ден Весни Hug Hug

Иде ми да застреляма някой. От утре ми сменят баера и ще трябва да работя с една патка дето не я понасям. Отделно си е прехвърлила почти всичката работа на асистента и хич не ми се ще да съм затрупана последния месец на работа Crossing Arms Баси и невървежа. Мрън

# 302
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ВЕСНИ! newsm59
Цвета много жалко че накрая ти се събира много работа,дано нещата се   оправят и наредят в твоя полза. Hug
На всички болнички скорошно оздравяване Hug
Някой от вас участвал ли е в конкурса на Бг мама? newsm78

# 303
Весни, честит рожден ден!

Аз давам главно козе (прясно и кислело) и от време на време Нутрилон 1-3 години (ако забравя да издоя козата  Wink  Mr. Green ) .
Андж, всяко зло за добро! Да си намериш най-хубавата работа (като почнеш да търсиш).  Hug

# 304
Честит рожден ден, Весни!

Ели, Мони, докладвайте как сте!

# 305
  • София; Дружбето
Пуснете нова тема, че ще ни заключат. Аз от тука не мога

# 306
В момента правя опити. Надявам се до няколко минути да стане.

# 307
  • София, Лагера
Здравейте, мацки!
Ох, пак ли болести!  Cry Елеонорче, направо ми се дорева за инжекциите  Sad Да се оправят всички болни мами и дечица!  Hug Praynig

И моето момче е на памперси, твърдо. Миналата седмица бях излизали с татко си на някакъв РД, но забравили памперсите. Та Писуна свършил работата в гащите и поради липсата на гащи поседял по боди и без нищо отдолу... и му харесало. Ха дано му дойде акъла! Но ще му мисля лятото чак.

Джиндж, Пресиян отказа млякото преди година. Кърмих го до миналия февруари, после изпи 1-2 опаковки Лактана Био и го отказа. Пробвах и с други марки, но не иска. Пие си вода и сок от моркови и ябълки. Понякога и айран. Прясно мляко му давам в попара с овесени ядки и козунак, така го обича.

Андж, никога не се знае от кой храст може да изскочи заек!  Според мен по-скоро би трябвало да се чувстваш свободна и готова за нещо ново!  Hug

Манана, на каква диета си? Сподели, аз от днес съм решила да започвам...  

# 308
Да, така се чувствам  Grinning Аз си тръгнах победител. Парите не са най-важното нещо на този свят. А и света се върти, не се знае утре кой с кого ще се срещне и при какви обстоятелства  Grinning

Диета  Flutter и аз искам, пак съм надебеляла.

# 309
Новата тема!

Надявам се, че съм успяла.

Общи условия

Активация на акаунт