Януарчета чудесни вече учат пролетните песни!

• 11 716
  • 309
  •   1
Отговори
# 285
Ели, стискам палци да оздравявате бързо!  Praynig  Hug

# 286
 eleonor@,милото детенце HugБързо оздравяване от все сърце! Hug
Анджи,мила Hugмного съжалявам за случилото се но наистина се надявам всяко зло за добро. Hug
Цвета, newsm10
Доби,а по-добре ли е вече детенце?
Моите и двамата са болни.Алек от снощи е с отит/развил се от настинката преди седмица.Тъкмо се радвах,че веднъж сме минали без АБ и от снощи уви.../А бебето е с ужасна хрема но дано не последва брат си,че то милото няма как да си каже,че го боли,или по-скоро къде го боли.Тази градина май не води до нищо добро.Вчера ми го изпратиха скоропостижно след 2 часа неистов рев.Подут като жилен от пчели,без глас и.....по-късно писна от ухо.Офффф,оплаках се.
Желая на всички болни бързо оздравяване,приятен ден,много усмивки и яки запивки!Наздраве!

# 287
  • Русе
Здравейте!
Норче  Hug
Ив, радвам се за добрите новини за Барби. А някой да знае, защо Мимито от Асеновград липсва?

# 288
  • София
Моите и двамата са болни.Алек от снощи е с отит/развил се от настинката преди седмица.Тъкмо се радвах,че веднъж сме минали без АБ и от снощи уви.../А бебето е с ужасна хрема но дано не последва брат си,че то милото няма как да си каже,че го боли,или по-скоро къде го боли.Тази градина май не води до нищо добро.Вчера ми го изпратиха скоропостижно след 2 часа неистов рев.Подут като жилен от пчели,без глас и.....по-късно писна от ухо.Офффф,оплаках се.

newsm09 Weary

# 289
  • София; Дружбето
И Миша лъже нагло, когато се е наакала и се сърди ако и кажа, че мирише Laughing А като се изпишка в пампата и я питам има ли пиш крещи с пълно гърло: Няма поечеее и бяга да се крие

# 290
Мони, да се оправяте Hug
Не можеш ли да ги разделиш, напр. беба при теб , а големия при баба, че да оздравеят и да не се заразяват взаимно. Thinking

# 291
Привет момичета Simple Smile
Благодаря за съпричасността. Аз съм ОК, плюсовете за мен са повече от минусите  Grinning

Мони, уф, как боли ухо, дано да минава по-скоро  Praynig
Ели, слагай компрес с реванол на мястото на инжекциите. Аз на Ники увивах памука с едни найлонови ленти за опаковане на храна, на ролка са (дали се сещаш, че в момента не си спомням наименованието). И така стоеше цяла нощ без да се измести компреса.
За колко дни са инжекциите? Милото!

Любо спа от три без двайсет до шест часа този следобед  Shocked

# 292
Здравейте  Hug
Пожелавам бързо оздравяване на болничките и да идва вече пусто топло време, че не се издържа....

С бибата сме до никъде. След едночасов рев, че бибата има "бук" (боклук-там, където е скъсано), реши, че може да я джвака като Попай моряка-ако се сещате, накриво, на една страна. Така и заспа. Днес ще видим.

# 293
Андж, стреч фолио. Върши супер работа

# 294
Уф, нямат край нашите неволи.  Tired
Цял ден повръщах, за капак лепнах някаква АДСКА уртикария, цялата съм на гигантски блънди навсякъде по тялото и сърбииииииииииии  ooooh!
При Ева има минимален проблясък, надявам се утре да е по-добре.
Благодаря ви за милите думи и пожелавам на всички други болнички дечица бързо да се оправят  Hug

# 295
Eлеонарка! Изпращам ти сили и дано скоро сте добре!  Hug Добре, че при принцеса Ева има подобрение! Прегръщам ви и дано скоро сте усмихнати и здрави!  Praynig

Да Винчи, пробваш ли с обяснение! Измисли нещо, което като и го кажеш ще ти повярва и като го обмисли ще го приеме! Май ще се повторя, но аз на Давид му казах че бибата е събрала багажа и е заминала в планината! По съвет на моя приятелка не обвързах 3 лица! Предполагам че до 2 дни ще се справите! Стискам палци!

Мацки, да Ви питам, периодично го правя, за което ме извинете, та до кога смятате да давате АМ, ако въобще давате още??? Нашето педи ми каза да давам до 3 годинки! Вчера бяхме останали без А мляко и в бързината направих един айран - слава на Бога прие го добре, очаквах да има драми! Но си го изпи и си легна! Дали не е време да премина към кисело мляко!

Анджи, добре е че така добре приемаш нещата и добре е че нещата са в твоя полза! Вярвам, че това е начало на един нов и много по-хубав период за теб! Успех!

Мони! Бързо оздравяване на баткото!  Hug Дано бебето да мине между капките!

Клеми, Сту, Саше, Нинче  наздраве бе мацки! Къде се изгубихте?

Весни, от както съм със счупено краче въведох отново кашите за закуска! Добре че Давид ги харесва и сам ме кара да му правя - хапва я с удоволствие!

Май само аз наобикалям януарската стая по това време! спокойни сънища!

# 296
Силни прегръдки на всички болнички!  Weary

Джинджър, и аз давам АМ за деца от 1 до 3 г., но в последно време пие прясно мляко за деца, от адаптираното все по-рядко.

Ивонска беше питала за количество - около литър - литър и двеста грама пие на дененощие.

Спокойна нощ на всички!

# 297
Джиндж, за мен посочената възраст е само ориентир. Може по-рано, а може и по-късно, зависи от детето.
Любо засега не иска друго мляко, но ако беше пожелал щях да спра адаптето още сега. Аз съм си сложила някаква крайна точка, през лятото да махна млякото с биберон. Откакто му скрих залъгалката пие по две шишета (малки, 120-150 мл) АМ през нощта, а също и преди сън следобед. Но той има да наваксва, заради отказите от мляко като бебе Simple Smile
Иначе приема прясно мляко, но с какао нескуик  Mr. Green На "бако някото" (на батко млякото), така му вика  Laughing
За кисело не ще и да чуе, а от сирене му се повдига. Колко е по-различен от брат си, който живее и до сега с кисело мляко  Simple Smile

Днес да се похвалите с подобрили се и здрави деца!  Praynig

# 298
# 299
Музата ми е избягала Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт