LaRedoute.fr - 106 - Всичко за поръчката!

• 114 975
  • 2 213
  •   1
Отговори
# 1 530
# 1 531
Някой беше питал за панталона каки и за синия с широките крачоли. И двата панталона са дълбоки, и двата са уголемени.
Мерките ми са т. 75см, ханш 94 см и 36-ти размер ми е добре, при условие че си взимам 38 за панталони

# 1 532
Ето малко от вчерашните ми поръчки (само на нещата, които не са коментирани напоследък):
Това детско яке е страхотно. Има го и в момчешкия сектор, но според мен си става само за момиченце заради кожичките.
Синът ми го носи цяла зима Simple Smile Никак не е само за момиченце  Wink
Духи а отговаря ли си това яке,защото мисля да взема за мойта щерка
Дам Simple Smile Според мен си отговаря Simple Smile
Имаме 102 - ако иска някой да помагам с р-ри Simple Smile .. То има ли още някой да го няма  Crazy

Този панталон има ли джобове отзад? Не мога да открия реална снимка, а съм сигурна че го гледах някъде.

http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-active-wear.aspx?producti … &numberpage=1
в моите снимки отпреди 2 дни го има, има джобове отзад  Peace
Merlinski    bouquet
И аз да се изкажа положително Simple Smile Много ми харесва панталончето  Peace

# 1 533
Получих този сутиен 90С/френска/ 75С/българска номерация/, но ми е голям.
Купих го за 6Е, ако има интерес, ето ми я обявата:

http://www.prodavalnik.com/ppc/showproduct.php?product=511116&cat=16

# 1 534
Merlinski аз имам молба за размери,ако е удобно Blush Мъж ми носи  XL размер,ама знам ли...понякога и XXL му става,за ризата става въпрос  Peace А панталона честно казано не знам какъв номер да му взема,та затова моля за размери  Simple Smile
Благодаря   bouquet

опс...докато си задам въпроса и други са те питали... Peace
Тази ризка спокойно може да я поръчаш с 1 номер по-голяма, отколкото по принцип носи. Вталеничка е и просто такъв и  е модела- да стои по тялото, явно защото е младежка серия. Много е хубава, ние я имаме от миналото лято.

# 1 535
Благодаря ви!

# 1 536
Сега пак ви моля да ме ориентирате, че голямо чудене пада като гледам как варират номерата. При талия 73, ханш 95, гръдна 85 от тези кой номер да взема.

duhi_puhi гледах, че преценяваш размерите. Може ли да те помоля за съвет.
Панталон 38, евентуално 40 .. не го знам тоз модел Simple Smile
Нагоре - 36 Simple Smile .. 38 максимум.

Духи, излових те!  Mr. Green
За панталон е точно за 38, че и в 36 може да влезе, само ще й стяга на талията малко.
ъм като го гледам това ми прилича на оня белия от 2Е умаления..
И съм почти сигурна, че ще е лекинко умален.. Simple Smile
не мисля, че ще влезе в 36..
[/quote]

Ей като гледам как оразмерявате... Аз с талия 67 и ханш 96 понякога размер 36 ми стяга... пък не знам при талия 73 как точно ще се пъхне в 36   newsm78

# 1 537
http://www.laredoute.fr/vente-sandales-compensees-redoute-creati … &numberpage=1
Имате ли мнение за тези сандалки, от отзивите в сайта преобладават положителните мнения, моля някой ако ги има да сподели. Искам да си ги поръчам че с тях се хаваща кода за термо сака и БД, а и ми харесват разбира се.  Praynig

# 1 538
момичета имам питане-блузите р-р162 от юношеската колекция на колко отговарят, на 34/36 ли. Панталоните с този р-р ми седят идеално, че и на дължина са ми точно.Мерките са ми 82/67/90

Зависи как си в бюста - юношеската номерация е малко по-различна от дамската. Има вероятност да ти стяга на бюста.

# 1 539
момичета имам питане-блузите р-р162 от юношеската колекция на колко отговарят, на 34/36 ли. Панталоните с този р-р ми седят идеално, че и на дължина са ми точно.Мерките са ми 82/67/90

Зависи как си в бюста - юношеската номерация е малко по-различна от дамската. Има вероятност да ти стяга на бюста.
Ъ .. стига де..
Нося си блузи 162 и 168, а бюста ми е 90 Simple Smile .. да 34/36 е  Peace

# 1 540
  • Варна
Оня ден си взех поръчка от 24.01 от митница. Повечето неща са коментирани.

Активската парка е чудесна. Бях се притеснила, да не ми е тясна, но не. Взех си 40-ти размер (при гр.об. 95, талия 74) и ми заспа. Наистина в раменете изглежда тесничка, но само изглежда, никак не притеснява движенията. 42-ри размер щеше да ми е голям.

Юношески трен много съм доволна, 150-ти размер

Панталон loose Active Wear панталона ми е огромен. 40-ти размер е, явно е трябвало да поръчам поне 38 (ако не и 36).  #Cussing out Иначе ми харесва.

долнище Адидас и горнище Адидас 150-ти размер поръчах, дойде 152. Отговаря си точно. Комплектът е хубав

Другите неща също са доста познати

# 1 541
  • София-Младост
Ясминя при талия 74см няма начин 40 да не ти е голямо.  Simple Smile Зависи и от ханша но 36 по-добре, 38 даже може да ти е голямо.

# 1 542

може ли размер на стелката на сандалките  Praynig
22 номер са нали?
мислех да поръчвам на дъщеря ми, но понеже вече имаме едни еспадрили №22, които ще са й големи лятото  ooooh! и не ми се рискува насляпо

п.с.ако може не от ръб до ръб, а там където се вижда лекичка хлътнавинка, където трябва да се разположи крачето  Blush ако ми разбра обяснението Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 20 мар 2009, 10:52 от кокошчица

# 1 543
възглавниците също ли идват отделно( както е при олекотените завивки)?

# 1 544
Духи благодаря ти за отговора само че видях че за нас няма номер  Crossing Arms свършил е

за това кожухче ще попитам http://www.laredoute.fr/vente-blouson-okaou.aspx?productid=32410 … &numberpage=1 имам спомен че преди беше писано че е умалено.108 размер на кой ще отговаря тогава  newsm78
намерих коментар в сайта на Алекс,но ако някой има от него размер 102 ако може да ми даде размери

Общи условия

Активация на акаунт