LaRedoute.fr - 106 - Всичко за поръчката!

• 114 951
  • 2 213
  •   1
Отговори
# 1 515
Merlinski аз имам молба за размери,ако е удобно Blush Мъж ми носи  XL размер,ама знам ли...понякога и XXL му става,за ризата става въпрос  Peace А панталона честно казано не знам какъв номер да му взема,та затова моля за размери  Simple Smile
Благодаря   bouquet

опс...докато си задам въпроса и други са те питали... Peace

# 1 516
Ето малко от вчерашните ми поръчки (само на нещата, които не са коментирани напоследък):
Това детско яке е страхотно. Има го и в момчешкия сектор, но според мен си става само за момиченце заради кожичките.
Синът ми го носи цяла зима Simple Smile Никак не е само за момиченце  Wink

# 1 517
Този панталон има ли джобове отзад? Не мога да открия реална снимка, а съм сигурна че го гледах някъде.

http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-active-wear.aspx?producti … &numberpage=1

# 1 518
Вики,
вече писах, че материята не ми вдъхва много доверие, но ще видим. По-плътен е отколкото очаквах, с дълбока талия и мисля, че е леко уголемен - поръчах си 42 р-р, но 40 щеше да ми е по-добре мисля...  Peace
Размер на мъжкия панталон:
колан - 47, ханш - 62 см., дължина: 113 см./ 83 см.;
Панталонът е тънък, платът е доста странен, не е точно дънк, но има нещо - парен ли се води, нямам представа, скарана съм с тези неща, но е мек и приятен на допир.
Риза: дължината е 75 см., широчина - 61 /при мишниците/;

# 1 519
здравейте момичета, пускам малко снимки на повечето от получените неща от намаленията, нали скоро дойдоха Simple Smile , по принцип са обсъждани вече отдавна, има и малко от една пратка от днес (пусната на 12.03) http://snimka.bg/album.php?album_id=353965

Svetlita,
кажи за сутиенчето, точно ли ти е и кой номер отговаря от нашата, т.нар."Еврономерация"!

Благодаря!

# 1 520
  • София
Някакви отзиви за тази пола в бяло както и за номерацията . По принцип съм за 36 , но мисля 38 за да ми е по дълга и да я смъкна по надолу ... на ханша

Една мама писа, че платката е тясна и не й стои добре, така че и аз направих така - поръчах по-голям номер, за да стои смъкната като на снимката.  Peace
Не съм я получила още обаче и не мога да ти кажа как е пък и ще мога да я пробвам към края на юли най-рано.  Crazy
Благодаря! Току що я поръчах ... пък ще видим ... 11 лева къде не отишли , ако нестава има Продавалник

Аз съм 160 висока , надявам се поне да ми е до глезена и то по - голямата
Може ли линк, че не я намирам?

# 1 521
  • Бургас
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5337577& … ue&ksource=-1

Здравейте!
Момичета,има  ли някоя от вас тази рокля?Някакви отзиви имате ли?С гол гръб ли е?

# 1 522
бейлис, пуснах размери!  Peace
Иначе, така, както го описа мъжа ти, май е като моя  Laughing Ризата му е екстра, панталонът става, но му е доста опънат. Ако имаше 50 щеше да е супер, ама няма  Mr. Green Този си го хареса и сигурно ще си го носи /само дано не се стесни и при прането, че  Mr. Green /.

# 1 523
  • Тук и там

Joy Joy Joy  Е като бързам - това е размера  Mr. Green

Това е:

# 1 524
  • сусурлево
Някакви отзиви за тази пола в бяло както и за номерацията . По принцип съм за 36 , но мисля 38 за да ми е по дълга и да я смъкна по надолу ... на ханша

Една мама писа, че платката е тясна и не й стои добре, така че и аз направих така - поръчах по-голям номер, за да стои смъкната като на снимката.  Peace
Не съм я получила още обаче и не мога да ти кажа как е пък и ще мога да я пробвам към края на юли най-рано.  Crazy
Благодаря! Току що я поръчах ... пък ще видим ... 11 лева къде не отишли , ако нестава има Продавалник

Аз съм 160 висока , надявам се поне да ми е до глезена и то по - голямата
Може ли линк, че не я намирам?

Eто линк http://www.laredoute.fr/vente-jupon-volante.aspx?productid=32409 … &numberpage=1

# 1 525
  • София
juliana_p , благодаря!

# 1 526
Айде да помоля нещо, а и не само аз .. ами от името на всички в туй положение  Mr. Green

ЧИСТЕТЕ СИ КУТИИТЕ С ЛС!

Не може да искаш "спешно" отговор на въпрос.. И после как да отговори човек..  Crossing Arms
Накрая ще спра да пиша .. Не може да изпиша един роман с обяснения и да ми даде: Съобщението не може да бъде изпратено. ЕДИ КОЙ СИ  е изчерпал лимита си и е запълнил кутията си за входящи съобщения.

Оплаках се  Tired

# 1 527
  • София
момичета имам питане-блузите р-р162 от юношеската колекция на колко отговарят, на 34/36 ли. Панталоните с този р-р ми седят идеално, че и на дължина са ми точно.Мерките са ми 82/67/90

# 1 528
Този панталон има ли джобове отзад? Не мога да открия реална снимка, а съм сигурна че го гледах някъде.

http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-active-wear.aspx?producti … &numberpage=1

в моите снимки отпреди 2 дни го има, има джобове отзад  Peace

Merlinski    bouquet

# 1 529
Ето малко от вчерашните ми поръчки (само на нещата, които не са коментирани напоследък):
Това детско яке е страхотно. Има го и в момчешкия сектор, но според мен си става само за момиченце заради кожичките.
Синът ми го носи цяла зима Simple Smile Никак не е само за момиченце  Wink
Духи а отговаря ли си това яке,защото мисля да взема за мойта щерка

Общи условия

Активация на акаунт