LaRedoute.fr - 106 - Всичко за поръчката!

• 115 010
  • 2 213
  •   1
Отговори
# 1 500
Има ли някой тази пола 46-ми размер? Ако може да ми премери колана, че си мечтая да ми стане на подкоремието от 106см........  ooooh!
http://www.laredoute.fr/vente-jupon-3-volants.aspx?productid=324 … &numberpage=1

Мога да ти го премеря довечера, че съм на работа

# 1 501
  • София

Merlinski
,панталона  как ти се  вижда  от екипчето дето си си направила,отговаря ли си,
и ако може  да  кажеш твоя  номер.

0033
момичешкото сако отговаря  ли си на номера според  теб?

# 1 502
  • сусурлево
И за тази рокля нещо да ми кажете ... Тези неща на гърдите какви са ... лъскави ли са ?

# 1 503
  • София-Младост
И за тази рокля нещо да ми кажете ... Тези неща на гърдите какви са ... лъскави ли са ?

Ленена е роклята, хубава, не са лъскави...по-скоро дървени мъниста.

# 1 504
Много хубава тема!  newsm68. Поздравления. Вчера започнах да разглежадам по-подробно сайта, но проблема е там, че нямам кредитна карта, а не разбрах дали може да се поръчва без такава. Моле ви помогнете, че съм нова  Embarassed

# 1 505
  • София-Младост
Много хубава тема!  newsm68. Поздравления. Вчера започнах да разглежадам по-подробно сайта, но проблема е там, че нямам кредитна карта, а не разбрах дали може да се поръчва без такава. Моле ви помогнете, че съм нова  Embarassed
Може с дебитна за международни разплащания.

# 1 506
  • Бургас
viky_v, сакото ми се струва малко умалено. Малката в момента е 72 см., 9.8 кг. (с коремче) и й става с навити ръкави (5см.)- идва й под дупето. Предполагам, че и на по-високо момиченце ще става, но ще го носи като късичко до кръста.

# 1 507
Момичета бих те ли ми казали дали в сайта на ларедут могада получа инфо за минала поръчка-става дума за номер и и дата на ,коато съм я пуснала?Нали тези данни трябва да напиша в писмото за липсваща поръчка?!

# 1 508
  • София-Младост
Момичета бих те ли ми казали дали в сайта на ларедут могада получа инфо за минала поръчка-става дума за номер и и дата на ,коато съм я пуснала?Нали тези данни трябва да напиша в писмото за липсваща поръчка?!
Можеш за 6поръчки назад се пази инфо. В Suivre mes commandes

# 1 509
  • сусурлево
Благодаря Ала - Бала    bouquet

# 1 510
  • София
viky_v, сакото ми се струва малко умалено. Малката в момента е 72 см., 9.8 кг. (с коремче) и й става с навити ръкави (5см.)- идва й под дупето. Предполагам, че и на по-високо момиченце ще става, но ще го носи като късичко до кръста.
ами чудесно значи за тази пролет  и аз мога  да  поръчам  едно 86 р-р,
ние  сме  8 килограма  и сме  73 см високи,само дано пристигне  на време че  да  не  се налага  и това да  подарявам че ми писна вече с сези закъснения  на  поръчките,от  януари колетите като ги няма 1  во че  на  малката  вече  ще  са й малки и второ,след 2-3 седмици вече  ще  е  топло за тях Tired
благодаря  ти за  отговора

# 1 511
Някакви отзиви за тази пола в бяло както и за номерацията . По принцип съм за 36 , но мисля 38 за да ми е по дълга и да я смъкна по надолу ... на ханша

Една мама писа, че платката е тясна и не й стои добре, така че и аз направих така - поръчах по-голям номер, за да стои смъкната като на снимката.  Peace
Не съм я получила още обаче и не мога да ти кажа как е пък и ще мога да я пробвам към края на юли най-рано.  Crazy

# 1 512
Merlinski, може ли да помоля за размери на мъжката ризка с късия ръкав и на мъжките бели дънки, че се чудя 48 дали ще му стане на моя мъж!  Praynig Hug

# 1 513
  • София-Младост
Някакви отзиви за тази пола в бяло както и за номерацията . По принцип съм за 36 , но мисля 38 за да ми е по дълга и да я смъкна по надолу ... на ханша

Една мама писа, че платката е тясна и не й стои добре, така че и аз направих така - поръчах по-голям номер, за да стои смъкната като на снимката.  Peace
Не съм я получила още обаче и не мога да ти кажа как е пък и ще мога да я пробвам към края на юли най-рано.  Crazy
Имам някакъв спомен от миналото лято, че коментара беше, че изобщо не е толкова дълга като на снимката.

# 1 514
  • сусурлево

Благодаря! Току що я поръчах ... пък ще видим ... 11 лева къде не отишли , ако нестава има Продавалник

Аз съм 160 висока , надявам се поне да ми е до глезена и то по - голямата

Общи условия

Активация на акаунт