LaRedoute.fr - 106 - Всичко за поръчката!

• 114 617
  • 2 213
  •   1
Отговори
# 1 605
Момичета, най-после ми дойде поръчката от 03.02., но вътре липсва елека на Адидас, в Mes remb... няма нищо Cry Какво да правя сега? Явно от пощата са го откраднали Cry
И какво значи Avou 23,62-това пише на фактyрата, а това е стойността на елека.
Може ли някой по запознат да ми помогне, може и на лични Praynig
.
Във фактyрата е подчертан, не както дрyгите, на останалите неща има някакви точки(отметки), а на него не Confused
щом е подчертан значи трябва да ти изпратят ваучер.При мен във фактурата са подчертани винаги нещата за които получавам ваучер и пише точно това което си посочила

# 1 606
  • Варна
[
И снимки на поръчката ми от 20.01.

Може ли линк към поставката за чаши ?  bouquet

Няма ги в момента, но се казва Porte-tasses gain de place SOLUTIONS MAISON, Ref :7900880

Jadena, обувките както съм написала в албума са купувани от БГ (м-н Биг Шоп или ТСМ) Sick Извинявай ако съм те заблудила  Praynig

# 1 607
# 1 608
  • София
Момичета, най-после ми дойде поръчката от 03.02., но вътре липсва елека на Адидас, в Mes remb... няма нищо Cry Какво да правя сега? Явно от пощата са го откраднали Cry
.
Във фактyрата е подчертан, не както дрyгите, на останалите неща има някакви точки(отметки), а на него не Confused
щом е подчертан значи трябва да ти изпратят ваучер.При мен във фактурата са подчертани винаги нещата за които получавам ваучер и пише точно това което си посочила
Да, но се притесних, че в Mes rembo... няма нищо, нито мейл са ми пратили, в мейла за потвърждаване на поръчката всичко е ок. Трбява да им пиша, че имам липсващ артикyл, нали Embarassed Няма ли начин да си полyча елека, не искам ваyчер Sad

# 1 609
За жена с 85-87 талия и ханш около 105 см какъв размер от тази пола да поръчам според вас? 42 или 44 newsm78

http://www.laredoute.fr/vente-jupon-3-volants.aspx?productid=324 … &numberpage=1

Аз съм с талия 80 см. и ханш 105 см. и 44 р-р ми е леко голям. Поръчала съм и 42, но още не е дошла. Имам обаче сериозни съмнения, че 42 ще ми е леко малка Laughing.

# 1 610
# 1 611
пиши им че липсва и ако го има в наличност да ти го изпратят ако не ваучр друг избор нямаш

# 1 612
.
Да, но се притесних, че в Mes rembo... няма нищо, нито мейл са ми пратили, в мейла за потвърждаване на поръчката всичко е ок. Трбява да им пиша, че имам липсващ артикyл, нали Embarassed Няма ли начин да си полyча елека, не искам ваyчер Sad

И на мен ми липсваше сутиен в единия пакет, също не бе отбелязан в фактурата като изпратен. Нямах нищо в мес рембо.. Писах им и на следващия ден ми се извиниха и ми изпратиха ваучер.

# 1 613
Здравейте, някой дали има някаква блуза на LEVI'S размер L да ми даде някакви размери. Дали си отговарят на размера. По-точно тази ме интересува, но може и размери на някоя друга за да преценя дали L размер да поръчам.
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=6455603& … ue&ksource=-1
Благодаря
А относно тези чехли

дали номер 38 ще ми бъдат големи ако нося между 36 и 37 номер.
Благодаря

# 1 614
# 1 615
И последните ми 2 колета от януари си получих  yesyes 22 и 24 .До болка познати неща , няма да ги коментирам .

Поръчката от 6 ти март .Този потник определено ме изненада  Crazy, както  го видях така и го отписах , добре , че го пробвах все пак .Оказа се много сполучлив , рядко се случва такъв вид потник да ми задържи балконите  Laughing .Поръчах си 95 Е , ако беше 85 щеше да е идеален , но и така става .
http://www.laredoute.fr/vente-debardeur-taillissime.aspx?product … &numberpage=1

Не знам как при вас действа това правило , че към европейският номер прибавяте 15 , а чашката остава  същата  Rolling Eyes.При мен определено не е така .След доста несполучливи опити да си нацеля размера най - накрая го нацелих .80Д европейско нося , а френско 85 Е ми е идеално  Crazy

# 1 616

Според мен да, защото на първия особено, в противен случай би трябвало да презрамките да се виждат през чашките.  newsm78

# 1 617
  • Враца
kici ,и при мен има липсващ артикул,който не е подчертан във фактурата,но не е отметнат отстрани.Точни са кг на пакета,явно от Фр не са го сложили  ooooh!Пратих им стандартното писмо от 1 пост за липсващ артикул и получих автом.отговор,но ще видим какво ще стане  newsm78
Получих тези балеринки,който се оказа че са ми големички.Мойте са 37 кафяви,ако някой иска да ги сменим ,трябва ми 36   bouquet
http://merkitemi.wordpress.com/2009/01/19/ballerines-femme-elastiquees/

# 1 618
  • Варна

Според мен да, защото на първия особено, в противен случай би трябвало да презрамките да се виждат през чашките.  newsm78

И на двата не пише ampliforme, което според мен значи, че не са подплатени. Peace

# 1 619

Подлъгах се така с един и сега нямам с какво да напълня чашките...  Joy

Общи условия

Активация на акаунт