LaRedoute.fr - 106 - Всичко за поръчката!

• 114 633
  • 2 213
  •   1
Отговори
# 1 695
  • Пловдив
Ура, ура!
Мъжлето взело 3 колета от митницата - дано са 3 от 5-тте януарски дето ми се влачат  Praynig Praynig

И за Духи имало 2 , ама той веднага й е казал  Whistling

# 1 696
Е доживях момичета, мъжо сега звънна взел е колета ми от митница, поръчката ми е от 13.01.2009 год. ooooh!, бях я отписала вече newsm78

# 1 697
# 1 698
Дайте инфо за Ст.Загора Praynig Дали са пристигали ларедутски колети? Аз ще ходя утре да проверявам.
ами току що звънях до колетна служба...ама една нелюбезна не пожела нищо да каже....дори ми затвори
Що ли не се учудвам... Crossing Arms Ама можеше поне да ти даде някаква информация, нали за това е тел-а Tired

# 1 699
Здравейте, момичета!Досега все ви четях, но вече не издържам и се включвам и аз.Да има някой от Видин, който да чака колет от януари /22/. Първа поръчка ми е, а станаха вече два месеца и я няма.
В пощата все отговарят,че няма пристигнали колети.Споделете, получавате ли? Cry Cry Cry

# 1 700
Момичета от Пловдив - имам една молба  Praynig  Praynig  Praynig
Ако някоя от вас отиде или звънне на митницата, моля ви да пита и за мен.
Работното ми време съвпада с тяхното, няма как да отида, а по телефона ме режат.
Името ми е Мария Жекова
Благодаря!!!

# 1 701
Момичета,
Много се извинявам ако ще задам хиляди пъти дъвкан въпрос, но прочетох внимателно първа страница, както и сайтовете с упътване за пазаруване и не можах да открия отговор на моя въпрос. А тема от няколко стотин страници наистина няма кога да прегледам. Моля ви не ме застрелвайте, а ако има още търпеливи да ми отговорят  Simple Smile
Та имам липсващ артикул на стойност 7,50 евра, а получих ваучер за 16,87 евра. Това е далеч повече от 5% обработка, което срещнах на първа страница като обяснение. Имате ли идея защо е така и каква сума мога да ползвам всъщност?
(това ми е първа поръчка, сори  Embarassed)

# 1 702
Деница Георгиева от Русе има няколко колета на митницата - да тича  Simple Smile
Кой взе преди 15 мин два колета пак оттам, да си признае  Simple Smile Аз получих от 8.02., тръгнала е оттам на 26.02. Снимки довечера  Peace

Деница Георгиева кротко си чака известията в къщи. понеже така нелюбезно ме изкомандва дамата на митницата. баси, сега трябва до понеделник да чакам. карай, ще ги взема в понед. мерси за инфото, адашке.

# 1 703
А това
Кой комплект е? Какво включва и озиви  Praynig
аз го имам. включва всичко метално на първи план на сниката - вкл. и приборите /доста са големи. на мен лично не са ми удобни/, които са овързани отгоре. добър е. аз го взех за 45 Е. тефлоново покритие, капаците са тънки, има и 2 пластмасови капака за съхранение в хладилник, има и 2 дръжки, тиганът по-скоро е като тава среден размер, голямата тенджера е огромна - събира 1 кило варен боб  Mr. Green.
сега погледнах, че в момента има един тефалов за ок. 50 Е - оранжев, а този от снимката в момента струва 60Е. ако купувам сега, с тия цени, бих взела оранжевия.
ето линк:
http://www.laredoute.fr/vente-batterie-de-cuisine-gain-de-place- … &numberpage=1

# 1 704
  • Beyond the Frontiers
Това е форумско сако - имаме го почти всички - тънко, изкуствено, с подплата, приятен модел

# 1 705
Здравейте момичета.
Да ви се оплача....Най-прилежно и културно си поисках бонуса от 20 евро от поканата за приятел, но днес получих това, а не ми изглежда да е нещо дружелюбно.....

Bonjour Mme Violeta TODOROVA,

Vous attendez le bon d'achat de 20E pour le parrainage.

Je suis dйsolйe de ne pouvoir vous rйpondre favorablement.

En effet, le parrainage doit correspondre а un nouveau client (or les commandes ont йtй faites par les mкmes personnes).

Je ne peux de ce fait vous envoyer le bon demandй.

Bonne journйe.

Моля да ми помогните за по- точен превод, че немога да разбера какъв  е проблема 

# 1 706
Здравейте, може ли примерно писмо с което да питам какво е положението с моята поръчка

baby_neutral

# 1 707
  • Когато нямам работа ... просто седя и си хубавея
днес като ходих до митницата, попитах служителката, която дава справките, защо късат долната част на фактурите. тя ми каза, че ги прикачат към известията, които остават при тях, за да не губят време да записват някакъв номер на ръка и така ставало по- бързо обработването на колетите. на ден имали 600 колета, които трябва да опишат...

# 1 708
  • Дълбоката провинция
Ето снимки на поръчката ми от 03.03
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=300708&pid=11151845
Ако някой нещо го интересува да пита Grinning

Може ли линк към златните балеринки с каишка?
Ами не ги намирам...При Албанците бяха Rolling Eyes

# 1 709
  • Burgas
Момичета,
Много се извинявам ако ще задам хиляди пъти дъвкан въпрос, но прочетох внимателно първа страница, както и сайтовете с упътване за пазаруване и не можах да открия отговор на моя въпрос. А тема от няколко стотин страници наистина няма кога да прегледам. Моля ви не ме застрелвайте, а ако има още търпеливи да ми отговорят  Simple Smile
Та имам липсващ артикул на стойност 7,50 евра, а получих ваучер за 16,87 евра. Това е далеч повече от 5% обработка, което срещнах на първа страница като обяснение. Имате ли идея защо е така и каква сума мога да ползвам всъщност?
(това ми е първа поръчка, сори  Embarassed)
колета получилали си го може да имаш и други липсващи артикули ,на ваучера трябва да пише за какво точно го пращат.

Общи условия

Активация на акаунт