LaRedoute.fr - 106 - Всичко за поръчката!

• 115 005
  • 2 213
  •   1
Отговори
# 720
  • София
аз пък се интересувам от балеринките в кафяво и тюркоаз-колко им е номе ра и  стелката
много мерси предварително  bouquet

балеринките да 35 номер и си отговарят на номера, леки и много удобни -  естествена кожа отвън и отвътре

# 721
Чакам поръчка от 15 и 22 януари. Вече направо съм пред нервна криза. #Cussing out Като чета, че се получават пратки от 9 март, направо незнам какво да си мисля ooooh!

Айде голяма драма.. Явно четеш много избирателно, защото се получават пратки и от 15 и 17 януари също така..

Пий валериан и по-спокойно  Laughing

# 722
  • у нас
Напротив Духи Пухи чета всичко.  Peace  Пратки от 15 и 17 се получаваха и преди два месеца, нали? Не мога да се оплача ли, какво? Rolling Eyes

# 723
Преди два месеца ги поръчвахме, още си ги чакаме.

# 724
Напротив Духи Пухи чета всичко.  Peace  Пратки от 15 и 17 се получаваха и преди два месеца, нали? Не мога да се оплача ли, какво? Rolling Eyes
Е как да се получаваха преди 2 месеца.. Точно ти казвам, че не четеш .. точно днеска и вчера писаха момичета, че околко тия дати получават..
Аз също чакам 4-5 още януарски ..

И да се оплачеш какво Simple Smile

Ама то да беше само ти  Laughing

Оплаквай се на воля, щом ти олеква  Mr. Green

# 725
pinka222, този широкият панталон много ли е дълбок. Аз много го харесах, но в крайна сметка се отказах, защото ми се струва, че талията е до пъпа.

За протокола, чакам няколко колета, най-старият от 27.01. Въпреки множеството колети на пловдивската митница, моят отново не е сред тях. За сега не мисля да предприемам мерки, защото закъснението е масово, но определено търпението ми взе да се изчерпва.

# 726

В никакъв случай  Naughty 104/111 е XL, а 96/103 е L , но пак е огромна, понеже е футболна фланелка. Аз на моя му взех 88/95 , която като размер отговаря на L от другите тениски   Peace

# 727
  • Бургас
 Simple Smile момичета, Добър вечер, !  Hug Получих най-накрая отговор за поръчката от 22.01 , от който не ми става ясно само едно(не го превеждам добре с "чичко гугъл") съветват ме да откажа поръчката си защото е още в стадий подготовка   Shocked така ли?  Те определено са ме "забравили тотално"! парите отдавна са дръпнати и всичко е отразено точно в суивито! Ще съм благодарна някой да ме посъветва , че направо....
Vous кtes sans nouvelles de votre commande.

Je vous prйsente toutes mes excuses pour cette attente.

Vous ne devriez pas tarder а la recevoir.

En effet, le dйlai moyen d'une livraison dans votre pays est de 4 а 6 semaines.

Je vous remercie de bien vouloir patienter.

A savoir : si votre colis est toujours signalй "en prйparation" dans votre suivi de commande, je vous invite а ne pas tenir compte.
Merci de votre confiance.

# 728
Здравейте момичета   bouquet
Нова съм и ако имам късмет това ще е 1вата ми поръчка.Много ви моля за помощт в размерите:ГО-86,Т-78. Х-93
И ако може за детенце което е на 2ги5мес.и е висока 98,5см
http://www.laredoute.fr/vente-robe-a-capuche.aspx?productid=3241 … &numberpage=1
От това незнам кой размер да и взема?
http://www.laredoute.fr/vente-veste.aspx?productid=324120990& … &numberpage=1
Много ми се иска и отзиви за това якенце?
Предварително ви благодаря   bouquet

# 729
  • у нас
е,добре де около 1,5 месеца, тогава, който е имал късмет е получил рано-рано пратки от тия дати. Реших и аз да се пооплача, че току виж дошъл и моя колет. А, и тука всички се вълнуваме от едно и също нещо. Вече в къщи не искат и да чуват за Ларедут  Blush

# 730

В никакъв случай  Naughty 104/111 е XL, а 96/103 е L , но пак е огромна, понеже е футболна фланелка. Аз на моя му взех 88/95 , която като размер отговаря на L от другите тениски   Peace

Съвсем се опетлах.  Embarassed А иначе моят мъж тук си купува Л, а в Ларедут му взимам М. Съжалявам, исках да помогна, а то какво стана...  ooooh!

# 731
# 732
Дам.. поръчваха го.. Общо взето не е очарован народа, а и е умалено.. и няма джобове Simple Smile

# 733
  • плевен

http://www.laredoute.fr/vente-veste.aspx?productid=324120990& … &numberpage=1
Много ми се иска и отзиви за това якенце?
Предварително ви благодаря   bouquet
[/quote]

И на мен ми хареса и за размери-талия 93-94,ханш 109,гръдна обиколка 94 номер 50 ли трябва(по мои изчисления)  newsm78

# 734

И на мен ми хареса и за размери-талия 93-94,ханш 109,гръдна обиколка 94 номер 50 ли трябва(по мои изчисления)  newsm78

Ужас, 50 Simple Smile Не!
За Панталони, поли блабла - 44.. За блузи - 38/40 ..

Общи условия

Активация на акаунт