LaRedoute.fr - 106 - Всичко за поръчката!

• 115 098
  • 2 213
  •   1
Отговори
# 735

В последните няколко страници някъде имаше линк към реалната му снимка май, в нечий албум беше  Peace

# 736
  • София
vanina_nina, Благодаря ти много, аз докато се натуткам то свърши 156 и поръчах 162 и ще ми е голямо предполагам   bouquet

# 737
Може ли някой да ми помогне с превода,не го разбирам ,но май става дума че искат нещо да потвърдя?

Je vous remercie d'avoir repondu a notre demande.

Je ne puis renouveler la totalite de votre commande,
car plusieurs articles sont a ce jour epuises.

Je vous propose un remboursement par un bon d'achat que vous pourrez utiliser en ligne sur une prochaine commande.

Veuillez me confirmer vos instructions.

# 738
Може ли някой да ми помогне с превода,не го разбирам ,но май става дума че искат нещо да потвърдя?

Je vous remercie d'avoir repondu a notre demande.

Je ne puis renouveler la totalite de votre commande,
car plusieurs articles sont a ce jour epuises.

Je vous propose un remboursement par un bon d'achat que vous pourrez utiliser en ligne sur une prochaine commande.

Veuillez me confirmer vos instructions.

Ползвай онлайн преводача от първа страница на темата  Peace

# 739
  • Бургас
Днес си взех поръчката от 23 януари.Чакам от 19.01 и 26.01. все още.Беше 9.400 кг. колет, но аз имах само едни чаршафи - сините на цветя с големите калъфки.Харесват ми.Всичко друго беше за една приятелка, така че снимки нямам.

# 740
Дам.. поръчваха го.. Общо взето не е очарован народа, а и е умалено.. и няма джобове Simple Smile

Благодаря на Духи и Kaxala за отговорите   bouquet Уж гледам снимките, а защо съм го пропуснала  Embarassed

# 741
Момичета, можете ли да ми кажете при гръдна-89 ,талия- 76, ханш- 97см. , кой размер да си взема от тази парка на Active Wear  , 42 р-р или 44 р-р?
http://www.laredoute.fr/vente-parka-active-wear.aspx?productid=3 … &numberpage=1

# 742
Момичета, можете ли да ми кажете при гръдна-89 ,талия- 76, ханш- 97см. , кой размер да си взема от тази парка на Active Wear  , 42 р-р или 44 р-р?
http://www.laredoute.fr/vente-parka-active-wear.aspx?productid=3 … &numberpage=1
38 Simple Smile .. ама понеже няма - 40 Simple Smile

# 743
Дам.. поръчваха го.. Общо взето не е очарован народа, а и е умалено.. и няма джобове Simple Smile
Аааааа Духи,аз си го харесвам,но явно наистина е умалено,въпреки,че на мен си ми е ок,но повечето момичета го изтъкнаха  Laughing
Ето снимка с размери за 38

# 744
Имам известие за колет на митницата, дано да е от 24.01. имам и няколко от началото на 02. Утре ще го взема и ще пиша от коя дата е.  Peace

Ако обичаш би ли попитала дали има доста колети за получаване от Ларедута, че вече ми се изчака чакането от
, 24.01. и 04.02.

# 745
Аааааа Духи,аз си го харесвам,но явно наистина е умалено,въпреки,че на мен си ми е ок,но повечето момичета го изтъкнаха  Laughing
Ето снимка с размери за 38

Аз само обобщих  Blush
Иначе винаги ще има на кой кое му харесало, а на друг напротив Simple Smile Затуй никак не се водя по мнения за харесване.. Само чат-пат за размери, ама и това избягвам Simple Smile Че пак е субективно (ако няма мерено с метъра  SunglassesLaughing
 Hug

# 746
38 Simple Smile .. ама понеже няма - 40 Simple Smile

Аз чакам 40 и 42 от нея - поне едната няма да ми е по мярка и ще отиде в Продавалника, ама коя - не знам  Mr. Green

# 747
duhi-puhi, благодаря ти ,страшна си отговаряш на всички  bouquet

# 748
duhi-puhi, благодаря ти ,страшна си отговаряш на всички  bouquet
хаха като има прИмоция отговарям  Laughing

# 749
  • Sofia
2 поръчки- от 28.01. и 1.02. За изнервените чакащи имам неполучени 3 преди тях.

страхотни са, но са ни теснички, р-р 150
35номер, дойдоха с лепки, сверявах реф., номер- съвпада, но пък вече се разтъпкват, ще си ги носим
Лот мъжки боксерки, р-р-52/54- в кафяво и синьо, не съм поръчвала такова нещо, що са ги сложили?...Сега се чудя да им ги връщам ли, все пак не съм ги платила...
тениска Champion хубава е
комплект за подарък, харесва ми.
Всичко останало е обсъждано.

Общи условия

Активация на акаунт