LaRedoute.fr - 106 - Всичко за поръчката!

• 114 315
  • 2 213
  •   1
Отговори
# 135
Да се запиша и аз в новата темичка.Алекс1   bouquet
Момичета заменям 37ми номер от тези балеринки за 38ми... или ги продавам   .Ако някои има интерес да ми пише на ЛС

# 136
  • София
За протокола най-старият ми е от 26.01  Peace
Ааааа аз съм по - напред  Mr. Green От 22.01 е моя и то за пощата.

Бия ви и двете Mr. Green - най-старата, която чакам, е от 20.01.

smile3534  15.01, ама съм сигурна, че ще я получа последна Mr. Green

# 137
  • Варна
anetka_ta, мисля че на Мони шапката е точно размер 51 (или 53), довечера ще мога да ти кажа със точност. На дете на 1 година ми се струва, че ще е голяма. Ще ти напиша и размери в неразтегнато състояние, ако е 51. Peace

ketito, сега вземи почерпи за победата! Mr. Green

# 138
  • Балчи-Варна
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=272488&pid=7244414
 Velesa 

moje li link?

# 139
  • София

Mr. Green Смешно ти е, ама ако знаеш на мъжа ми  какво му е  Mr. Green Като черен облак съм. А до митницата го разкарвах 100 пъти. Мисля, че ако получа ваучер, а поръчката изчезне ще експлоадирам Crazy
Искам си парцалките  Crossing Arms
Успех на всички тази седмица  Hug

# 140
  • Plovdiv
Някой да е получавал отговор на запитването си през уикенда? В петък ги попитах учтиво и още отговор нямам! Но ако продължават да не ми отговарят (това ми е вече второ запитване) няма да съм толкова учтива!
аз също направих запитване през уикенда,получих само автоматично потвърждение с номера на запитването-за отговор мисля, че е раничко все пак са почивни дни Thinking

# 141
Днес си получиш "отказаната" блуза  Mr. Green Много е хубава; по-късно ще пусна и снимки  Peace

# 142
  • Пловдив
Добро утро !
Имам следния въпрос относно размера на детските шапки.Знам ,че е много относително ,но за бебе на около година какъв размер да поръчам?
От модел,който много ми харесва има 51.  newsm78 Моделът е точно като на красивата дъщеричка на chockolina .
Благодаря ви за отговора.  

И ние я имаме размер 51, но за вас ще е голяма. Дъщеря ми я носи сега, а е на 1г10м. Може би за другата зима ще ви е добре.  Peace

# 143
  • Пловдив
anetka_ta, мисля че на Мони шапката е точно размер 51 (или 53), довечера ще мога да ти кажа със точност. На дете на 1 година ми се струва, че ще е голяма. Ще ти напиша и размери в неразтегнато състояние, ако е 51. Peace

chockolina ,tatito ,много благодаря !   bouquet
Видях ,че има и 48 р-р. Ако са големи ,здраве да е( ще я нося аз , без друго ще ми отива на дудунката на цветя  Laughing Laughing)

Вижте тази пижамка колко е намалена: пижамка

# 144
  • Разпиляна във въображението
това някой да го има в размер 156 или 162?

# 145
  • Пловдив
Някой знае ли как мога да разбера баркода на поръчка.Дали е това Colis n°.... или Commande N°.... или трябва да пиша на франсетата,за да ми го дадат.

# 146
Ket71, предполагам, че питаш за детските джинси. Нашите са размер 74. Ето и мерките: ширина в кръста 22 см, в не разтегнато състояние; дълбочина 17 см, измерена отпред; дължина на вътрешния ръб 22 см; дължина на външния ръб 38 см.

gul4i, ето ти линк към блузата Това е от добре познатите ни стари неща в новата колекция, но иначе аз много си ги харесвам и двата цвята. Само дето миналото лято струваше 5-6Е.

# 147
Момичета, ще помоля някоя мама да ми препоръча нещо, от което е доволна, за момиченце на 6 месеца за лятото.   bouquet

Аз още чакам от 30.01 за митница, да видим тая седмица

# 148
Цитат
Момичета, имам едно питане. На е-mail са ми изпратили съобщение, че ще ми изпратят подарък за рожденния ден, който е след месец. Има и линк, за да си направя списък с предпочитани неща, но той не работи. Интересно ми е какви подаръци изпращат и как ще преценят кой размер съм?
И аз пуснах подобно  запитване само че за на малката РД  ама никой не ми отговори  Sad

# 149
Дали това пончо е хубаво?http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=4398270& … ue&ksource=-1Моля ако някой го е получил да даде мнение PraynigСигурно е коментирано,но досега не съм обръщала внимание на този артикул.    http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-raccourci-la-redoute-esse … &numberpage=1А за това какво ще кажете?

Последна редакция: пн, 16 мар 2009, 10:32 от deska*

Общи условия

Активация на акаунт