LaRedoute.fr - 106 - Всичко за поръчката!

• 114 378
  • 2 213
  •   1
Отговори
# 195
знам, че доста хора поръчаха тези на рокет дог. кажете ми, като нося м/у 39 и 40, кой номер да поръчам, 40 или 41
благодаря

# 196
  • София
Моята поръчка от 21.01 с чаршафите още я няма Cry
Ходих от Младост чак до митницата да направя справка-няма и това е.
Жената ни каза да имаме търпение,щели да изскочат по някое време Crossing Arms
Имали много работа и обработването ставало бавно.И пак се спрегнаха някакви си 5 тира Mr. Green

# 197
По-скоро не ти е обработен колета, отколкото да не е получен. Ама пишете си, и без тва не дават вярна информация, за един и същи колет, 2 различни отговора ми дадоха.
Тъй ли? #2gunfire #Cussing outТяхната кожа!!!!

# 198
Момичета да питам има ли раздвижване и на Варненска митница? Изчака ми се чакането. Embarassed

# 199
  • Варна
Моля и мен да орентирате за размер от дамското и от детското  Wink:
ГО- 100, Т- 85, Х- 90  1,62см
И да питам за отзиви за тази блузка:  http://www.laredoute.fr/vente-t-shirt.aspx?productid=324095530&a … amp;numberpage=31
Благодаря за отговорите ви за оранжевата туника!  Hug

Хубав ден!  Hug

# 200
Оффф направо вече яко се изнервям. То не бях 3, то не бяха 4 сега и 5 тира, а колети няма и няма. К`во правят тези хора незнам  Thinking И аз чакам от 20 ян., а някой вече от март получават  Shocked Знам че вече ги мразя тези работни дни, цял ден в очакване и вечерта викаш по децата вместо по тези който не си вършат работата.

# 201
Жената ни каза да имаме търпение,щели да изскочат по някое време Crossing Arms
Имали много работа и обработването ставало бавно.И пак се спрегнаха някакви си 5 тира Mr. Green
само спекулират  #Cussing out

# 202
Teffita, а ти получи ли входящ номер на запитването си?

Да, получих и на двете ми запитвания. А най-дразнещото е, че не спират да ме затрупват с кодове и оферти. Значи за зарибявка имат време, но за отговор на конкретен въпрос НЕ. Обожавам Ларедут, но напоседък ми идват в повече!

# 203
  • sofia
melfin, нека аз, нека аз-38-40 размер си. Със същите мерки съм (174 висока)
dolly-38-40 за горни, 36-38 за панталони, но нека и Духи се изкаже за теб.

# 204
Брей момичета, кога успяхте да изпишете толкова много?!
И на мен в събота на митницата ми казаха да изчакам и да имам търпение,защото поръчките много закъснявали.Но получих отговор на запитването ми за поръчка от 3.02 че е изпратена на 19.02 от Франция, а пък все още я няма....

# 205
Открих това
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=9529691& … ue&ksource=-1

Някой дали го е поръчвал? Цената е доста добра.
Аз го поръчах миналата седмица. Като пристигне ще дам отзиви!

# 206
  • Русе
 Sad а мен някой ще ме оразмери ли   85/64/97,а съм висока 150 ? женската номерация мисля,че съм 36, но в детската не мога да се ориентирам 156 или 162?
може ли с една и съща карта да се плати от 2 различни акаунта?

# 207
Бързам да почерпя и пол се ще чета,че днес остарявам с още една година  Embarassed

И да не е само спам ама вчера се измъчих с качването на снимки в снимка.бг и още не съм качила снимки от двата колета който получих миналата седмица

# 208
ЧРД Ралииии, бъди много здрава, щастлива и много много обичана  Hug

Аз да се похаваля, току що идвам от пощата с евтиният Найк- 38номер предвид, че нося 36н, са ми малко големи но ще ги задържа, нали казват че по време на бременност и след това е възможно да се уголеми номера на крака.
Онзи ден като получих бележка мислех, че е поръ4ката от 05.02/ тя е по-голяма/ , а се оказа тази от 6.03, тръгнала е от Франция на 10.03, на 11.03 е била в Сф, а на 12.13 във Варна  Shocked не е ли амейзинг? Тук поръ4ах и този подарък : http://www.laredoute.fr/StaticPages/ContentPage.aspx?pagename=bl … urecode=001RQ0288
Ако имате интерес ще го снимам, честно аз не съм о4арована кой знае колко, тъничко е и детско, ама щом е подарък  Heart Eyes
Между другото хи4 няма да им се разсърдя, ако не са изтеглили парите и не ми пратят поръ4ката от 05.02, защото с какъв акъл съм поръ4ала тогава всичко с размер 34, абсурд да мога да ги нося нещата, аз от сега минах на по-голям рамер, пък лятото.... и пак ще се наложи да вися в продавалника  Tired

# 209
имам молба към момичета знаещи френски, бихте ли ме казали какво пише тук, с преводача нещо много несвързано се превежда  Embarassed Blush
Je vous prйsente toutes mes excuses pour cette attente.

Votre colis a йtй expйdiй le 23 fйvrier, vous ne devriez pas tarder а le recevoir.

En effet, le dйlai moyen d'une livraison dans votre pays est de 2 а 5 semaines.

Je vous remercie de bien vouloir patienter.

Merci de votre confiance.

Благодаря ви предварително  Hug
Рали РД!!!
Бъди жива, здрава и всичко което желаеш да ти се сбъдне!

Общи условия

Активация на акаунт