LaRedoute.fr - 106 - Всичко за поръчката!

• 115 279
  • 2 213
  •   1
Отговори
# 450
момичета,преди  4-5  дни писах  на  ЛАРЕДУТЦИТЕ,за непристигналите  ми колети,
написах  им артиулите,дата  -всичко,получих авт.отговор,но до  тук.
Никакви отговори за колетите,
какво ще  ме  посъветвате,да им пиша  ли пак  че  вече почти 10 седмици минаха  от  пускането на една от  поръчките  
а  от  другите  9 седмици.
А аз нищо не получав,Вики ти къде им писа,вече се чудя какво да правя,мисля,че тази от 22.01 няма да дойде.Има вътре една тениска и късо панталонче,пеша им вече втори път,нооо нищо  Tired

# 451
  • Sofia
Предната тема изобщо не съм я чела, признавам си, тъй като беше пълна с едни и същи повтарящи се въпроси за неполучени поръчки, тази се надявам да се изчистят всички януарски и февруарски поръчки та да спре да се дъвче забавянето на колетите, че в един момент става наистина много досадно, всеки пише, никой не чете и все по-малко хора отговарят.
Искам да попитам някой получи ли панталона на Рокси и може ли реална снимка и лек коментар?

Ако някой се интересува какво се случи със счупеното колело на Berchet, което получих да кажа, че ми възстановиха парите с ваучер, посъветваха ме да не поръчвам повече такива играчки, тъй като има риск и ми казаха да не им връщам счупеното колело с липсващите болтове, защото не им трябва.
Също за добре претарашения кашон от който ми липсваше едно яке на Адидас и подаръка ми върнаха парите за якето и ми пратиха подаръка на ново.
С горе написаното искам да кажа, че французите са изключително коректни, но това масово затрупване с въпроси от наша страна "къде са ми колетите" със сигурност е много досадно, имайте малко търпение, всичко ще дойде, въпрос на време е.

# 452
  • Пловдив
Момичета,сега пуснах поръчка!Знаете ли какво означава EN COURS D'ENREGISTREMENT пише го като отворя suivito
още не са ти фактурирали поръчката,ще го направят до края на деня   Peace споко

Аз ще ходя после до Пловдивската митница (че чакам от 16,24,27януари),та ще искам списък,дали ще ми дадат   newsm78  ще видим...

# 453
  • София
В Mes Reimbursment има две суми  Shocked
Date de remboursement Type de remboursement Montant du remboursement Mode de remboursement Commande
le 18/02/2009  Remboursement somme due  
67,95 ?  Bon d'achat   N° 20090150652820
du 15/01/2009  
le 10/02/2009  ARTICLE MANQUANT  
64,72 ?  REMBOURSE PAR LETTRE-CHEQUE  N° 20090150652820
du 15/01/2009  
Това пише  Laughing доколкото подразбирам и двете са за тази поръчка, втората сума ще я изпратят с чек, но и двете не съвпадат с тази от фактурата - 63.75  Laughing Съвсем се обърках  ooooh! това значи ли че дублират сумата? И при положение че вече минаха два месеца от поръчката, а нищо не съм получила по пощата значи ли че се е изгубило писмото?
Момичета извинявайте ако въпросите ми ви се струват тъпи  Embarassed от две години пазарувам и за първи път ми се случва  Laughing А се притеснявам защото сумата хич не е малка
благодаря ви   bouquet
Ала бала изтеглени са парите  Sad
Надя, прочети на първата страница за непристигналите артикули, ваучерите и чековетве- много неща ще ти се изяснят. Иначе Ала-Бала . Сумата ще ти я изпратях с чек и според мен вече ви трчбвало да е изпратена. Най-добре им обясни проблема, че не си получила чека все още и направо си изпроси да ти го заменят с ваучер. А за точа, че не съвпадат сумите- смятни си ги ти на ръка и прецени къде е грешката и тогава им пиши и за това.

viky_v , според мен пусни ново запитване след ден - два най-късно и в него направо си направи устата да ти възстановчват парите с ваучер.

# 454
eе добро утро, и аз да се похваля тази сутрин ми е пристигнал пакет за поща с неща от новата колекция Simple Smile Wink Wink и на майка ми колет от митницата.

давам линкове само на моя пакет в другия незнам какво има още Simple Smile
тези в сиво.. казаха ми че били много хубаи аз ще ги видя довечера че съм на раота сега
http://www.laredoute.fr/vente-joggers-montants-soft-grey.aspx?pr … 1&prodcolor=3
и тези тениски..също
http://www.laredoute.fr/vente-2-polos-manches-courtes-redoute-es … &numberpage=2

bouquet    bouquet     bouquet

# 455
Момичета,сега пуснах поръчка!Знаете ли какво означава EN COURS D'ENREGISTREMENT пише го като отворя suivito

Благодаря ти!  bouquet

# 456
  • Sofia
Ето както обещях снимки от вчерашната ми доставена пратка.

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=353960

Ако нещо ви интересува свиркайте...

Само да вметна, че съм много доволна от всички неща, качеството е много добро за цената  Hug

# 457
имам молба към момичета знаещи френски, бихте ли ме казали какво пише тук, с преводача нещо много несвързано се превежда  Embarassed Blush
Je vous prйsente toutes mes excuses pour cette attente.

Votre colis a йtй expйdiй le 23 fйvrier, vous ne devriez pas tarder а le recevoir.

En effet, le dйlai moyen d'une livraison dans votre pays est de 2 а 5 semaines.

Je vous remercie de bien vouloir patienter.

Merci de votre confiance.

Благодаря ви предварително  Hug
Рали РД!!!
Бъди жива, здрава и всичко което желаеш да ти се сбъдне!

Представям ви моите извинения за това забавяне.Вашият колет е заминал на 23 февруари, би трябвало да не чакате дълго, за да получите ...срока на доставката за вашата страна е от 2 до 5 седмици.Благодаря ви за търпението.
това е!

# 458
Мацки може ли линк към тази чанта че не я намирам

Благодаря предварително .
и за протокола и днес нямам колет чакам от 02/02

# 459
  • София
Момичета, имам следния проблем:
Пристигнаха ми балеринките на Рокет Дог
http://media.laredoute.fr/product/picture/324127316_0002_PG_1.jpg
но са ми ужасно малки! Аз нося 40 номер (понякога и 39 ) , от тях си взех 41 и не мога да си вкарам крака  ooooh!
Мисля че са ми пратили по малък номер - сигурна съм даже - на кутията пише 41 , но на обувките никъде не пише...
Та моля за съвет - да ги връщам ли (като искам да е за тяхна сметка, защото вината е в тях) или какво да правя..ама така ме е яд...толкова са хубави. В момента ги има налични в 41 номер но са на по висока цена...
Моля за съвет  Praynig
Аз ги получих вчера. На едно малко етикетче,залепено от вътре(странично) пише номера  Peace

Няма такова етикетче...но измерих стелката и е 25,5 см - точно толкова колкото същите на една приятелка номер 39
просто е объркано - а и кутията беше отворнеа - сигурно са ги разменили....толкова ги искам..

# 460
Момичета аз в събота писах на Ларедут и вчера ми отговориха.Поръчката ви пътува към вас и до няколко дни ще я получите/нещо от сорта/Извинявайте,благодарим за търпението.
Мисля че ме будалкат.Как пък разбраха че ще я получа до няколко дни?Да не са почнали да званят в бг митници  newsm78

# 461
  • София
marissha първо прочетох първа страница преди да попитам  Embarassed  Laughing Ала Бала ми обясни защо са различни сумите   bouquet има ли някъде шаблон на писмо за замяна на чек с ваучер? намерих само шаблон за искане на номера на ваучера по имейла  newsm78
И още едно въпросче  Laughing на кой имейл да го пратя?

# 462
Малък пакет от 20.02 за поща .Вместо покривалото са ми изпратили панталона от 2 евро.Днес имам известие пак за малък пакет от 10.02 .Но от януарските с дата 22 и 24 нищо  Confused

Мъжки тениски - хубави са .

Панталона за 2 евро - подарък .

Снимки .

# 463
Най-после получих нещо от Ла Редут, благодарение на една бг мама, която ми продаде синьото яке/сако. Много е хубаво и аз да кажа. И 168 размер на мен ми е съвсем точно, е не го закопчавам в корема, разбира се.  Mr. Green

Случвало ли ви се е Ла Редут да ви гърми? Вече втори ден ми излиза само като текста. Само в Мозилата и само той, другите са нормални. Сигурно често го зареждам и се е изморил........

# 464
  • сусурлево

Аз ще ходя после до Пловдивската митница (че чакам от 16,24,27януари),та ще искам списък,дали ще ми дадат   newsm78  ще видим...
А някой ако ходи до Софийската митница неможе ли да направи същото ?

Общи условия

Активация на акаунт