LaRedoute.fr - 106 - Всичко за поръчката!

• 115 119
  • 2 213
  •   1
Отговори
# 585
  • Враца
във ВРАЧАНСКАТА поща има доста получени пратки ..аз взех за приятелка чаршафи с куфара...поръчката е от 22.01 а е пратена на 16.02 от Франция и съответно  на 11.03 пристигнала в Сф и днес във Враца...беше едно хубаво ровено и разглеждано и голям срам ще срамувам като го  давам...показвах на колежките как ръка е избушила кашона и издърпвано.. #Cussing out

# 586
Момичета,сутринта направих поръчка  и сега гледам че в кошницата още ми стоят артикулите  newsm78,така ли трябва да буде?  Май при предната ми поръчка веднага се изчисти кошницата,а и имах потвърдителен мейл с изброените неща,които съм поръчала,а сега още нямам мейл  newsm78.   МОЛЯ НЯКОЙ ДА МИ ПОМОГНЕ ДА РАЗГАДАЯ КАКВО СТАВА  Praynig

# 587
А това сако и/ или панталона към него някой поръчвал ли е?

http://www.laredoute.fr/vente-veste-femme-1-bouton-prix-mini-la- … &numberpage=1
аз съм ги поръчала и двете но не са дошли още ако искаш като дойдат ще пиша отзиви

Много ще съм ти благодарна за което, пиши и как са ти размерите според дрехата. може и на лични. А пък ако постнеш и снимчици реални ще стане твърде добре.

# 588
хаха момичета аз съм приятелката на кикоимери.Ами няма да стане защото скоро родих,та се чудя тя поръчката докато дойде той корема може и да спадне малко.. а и не трябва ли да си взема размер с талия по-малка от тази с която съм в момента.Той корема ми се прибира с всеки изминал ден??????????
Ами не знам ама 20 см разлика, едва ли ..
Ако беше 85 примерно да.. Ама 75 .. Пробвай ако искаш Simple Smile
Ама не виждам смисъла от такива стящаги щуротии.. Вие си знаете Simple Smile

хм май си права за размера. Няма ли смисъл от тия колани?  ooooh!Иначе са на добра цена като гледам......
Има много теми във форума за и против тия колани Simple Smile Ама е нещо като мита за неувисването на гърдите и носенето на сутиен Simple Smile Според мен са абсолютно излишни Simple Smile

# 589
А това сако и/ или панталона към него някой поръчвал ли е?

http://www.laredoute.fr/vente-veste-femme-1-bouton-prix-mini-la- … &numberpage=1

Аз поръчах сакото и панталона към него за една приятелка и сега дойде поръчката.Искам да ви кажа,че тя е очарована.Сакото е страхотно и на нея и заспа.Взехме номер 40.Панталона е 38 размер,но малко и е тесничък,но ще се подлага на диета заради него.Материята е страхотна, а и самото сако както е леко вталено стои страхотно!

# 590
Момичета,сутринта направих поръчка  и сега гледам че в кошницата още ми стоят артикулите  newsm78,така ли трябва да буде?  Май при предната ми поръчка веднага се изчисти кошницата,а и имах потвърдителен мейл с изброените неща,които съм поръчала,а сега още нямам мейл  newsm78.   МОЛЯ НЯКОЙ ДА МИ ПОМОГНЕ ДА РАЗГАДАЯ КАКВО СТАВА  Praynig
А в Suivi какво ти пише, отразена ли е днешната ти поръчка?

# 591
  • Пловдив
Змейковица, благодаря за снимката на шарената, дълга рокля. Ти 1 размер по-малко ли поръча?

Да, в отзивите пише, че е уголемена и аз си поръчах 36, а досега винаги съм взимала 38 за рокли  Peace
Материята е разтеглива, но 36 е за наистина мноооооооого малък бюст  Embarassed

# 592
Ами в суивито ми стои предната поръчка  newsm78 оф....страх ме е да не я повторя сега пак....а съм сигурна че доведох поръчката до край...до последното червено бутонче,както обясняваше веднъж една мама.    Това е едва втората ми поръчка,не съм наясно с много неща.     Винаги ли като си направите поръчка ви изпразва моментално кошницата и в какъв срок получавате потвърдителен мейл????

# 593

И на мен ми се случи същото-но нали артикулите ти са в суивито и имаш потвърдителен мейл.Аз лично не се  притеснявам защото от няколко дни кошницата ми е ту празна ту пълна.

# 594
Здравейте момичета.
Има ли някой наблюдение или мнение за това нещо http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-amincissant-taille-haute- … &numberpage=1
Предварително благодаря за всякакви коментари - ЗА и ПРОТИВ използването му.

# 595
  • Стара Загора

Mоже ли линк към това?
http://www.laredoute.fr/vente-sensory-motion-peanut-bebe-fille-o … &numberpage=1

Ivanka 1979, колко е стелката на сините джапанки, че съм си ги сложила и аз в кошницата, но не знам дали 36/37 ще ми станат, т.к. нося №37?
Според мен са умалени. Дьлжината на номер 38/39  е 25см.  Peace

# 596

И на мен ми се случи същото-но нали артикулите ти са в суивито и имаш потвърдителен мейл.Аз лично не се  притеснявам защото от няколко дни кошницата ми е ту празна ту пълна.
Не,нямам потвърдителен мейл и артикулите ми от предната поръчка са в суивито,няма от тази. Веднага ли получавате потвърдителен мейл???    

# 597
извинявай,но тебе като те чета имам усещане,че не си чела нито една тема ,само питаш,питаш неща които ,ако прочетеш веднъж,няма да е нужно да се вайкаш

# 598
Ами в суивито ми стои предната поръчка  newsm78 оф....страх ме е да не я повторя сега пак....а съм сигурна че доведох поръчката до край...до последното червено бутонче,както обясняваше веднъж една мама.    Това е едва втората ми поръчка,не съм наясно с много неща.     Винаги ли като си направите поръчка ви изпразва моментално кошницата и в какъв срок получавате потвърдителен мейл????
аз имах подобен случай, но ми се изписа в суивито, че ще ми обработят поръчката ръчно, ти нямаш ли такъв надпис, ако го имаш - поръчка няма, повтаряй я смело, аз така направих и не се дублира, на френски така изглежда надписа за поръчката, която ще се обработва ръчно:"Nous avons bien reçu votre commande du 07/03/2009. Vos articles commandés apparaîtront bientôt ci-dessous.", стои точно над поръчките ти в сив цвят. Дано съм била полезна.

# 599
  • Burgas
аз вчера пуснах поръчка и потвърдителния имел доиде след около половин час.

Общи условия

Активация на акаунт