LaRedoute.fr - 106 - Всичко за поръчката!

• 115 160
  • 2 213
  •   1
Отговори
# 645
Имам туниката в бяло(от летните намаления) - много тънко трико, почти прозрачно, принципно нося 38/40, но тази ми е големичка и я ползвах само за плаж върху банския Simple Smile
И аз си я носех за плажна рокля Simple Smile

# 646
Аз и да се напъвам немога да разбера,незнам що за коментари са това....чета ви усърдно от месец,но немога да се оправя със създалата се ситуация.....както и да е  ooooh!  да не спамя темата.

# 647
Момичета,сутринта направих поръчка  и сега гледам че в кошницата още ми стоят артикулите  newsm78,така ли трябва да буде?  Май при предната ми поръчка веднага се изчисти кошницата,а и имах потвърдителен мейл с изброените неща,които съм поръчала,а сега още нямам мейл  newsm78.   МОЛЯ НЯКОЙ ДА МИ ПОМОГНЕ ДА РАЗГАДАЯ КАКВО СТАВА  Praynig
извинявай,но тебе като те чета имам усещане,че не си чела нито една тема ,само питаш,питаш неща които ,ако прочетеш веднъж,няма да е нужно да се вайкаш
Абе извинявам се ,ама темата е точно за това. Прочела съм първия пост,ако това те интересува.   Ако неможеш да ми помогнеш,остави желаещите да го направят.  
Благодаря на napata. Сега ще видя дали има изписан този надпис.
Ами явно не си поръчала Simple Smile
Особено ако не са ти и блокирани парите..
Пускай си я наново Simple Smile

# 648
Змейковица, благодаря за снимката на шарената, дълга рокля. Ти 1 размер по-малко ли поръча?

Бройте и мен в чакащите от януари. Остана една от 31. - засега няма нищо отказано, предполагам събира чистотии в някой склад на митницата Sad

Препоръчвам това: - голямо забавление е.
Внимание! Комплекта не съдържа оранжевата ножица(пише го в обяснението)

А това зеленото какво е? Нещо като перфоратор ли  newsm78

# 649

Pupsik, понеже живо се интересувам от сутиените, доволна ли си от него, и как беше размера?

Размера е 90В, нося 75В и този ми е точно, но е на максимум. Може и да ми се е увеличила обаче подгръдната обиколка, защото съм бременна. Харесва ми как стои, не е памучен, но това не дразни. Доволна съм като цяло.  Simple Smile

# 650
  • Остров Приятелство
Здравейте,
Аз пак да попитам - някой има ли изостанал с поръчка от 26 януари и 9 февруари?
Аз не получавам ни вест, ни кост. Confused
Много силно се притеснявам вече. До колкото можах прочетох огромната Ви тема и видях, че превоза им е друг на пратките, прочетох, че миналата ли по миналата седмица идваха от 13 януари.
Вчера в пощата видях пликове и  попитах жената от кога са и тя ми каза февруарски пратки - е много вече се ошашках Sad
Все питам, ли питам за известие от митница, но...

# 651
  • Перник
s_sunny , чакам точно от 26 и се изчаках. Ако ще ти послужи за успокоение, днес някое от момичетата писа, че чака от 15 ян., други от 17 и т.н. Все още се надявам всички да си получат колетчетата Praynig

# 652
pinka222, прости за невежеството, но цените на панталона и блузата ти подлежат ли на намаление (гледам, че едната е mini даже)
[/quote]
аз ползвах код -20Е/33Е, и ги намали но сега новия код с тренчовете не намаля панталона за пуловера не съм пробвала Peace

# 653
  • София
Извинявайте за нахлуването. Имам малко странно питане. Да ми помогнете с подходяща блузка за ето тази поличка:

http://www.laredoute.fr/vente-jupe-a-godets.aspx?productid=32413 … &numberpage=2

# 654
получих си поръчка от 28 февруари

тези балеринки са страхотни!
http://www.laredoute.fr/vente-ballerines-ouvertes-femme-toile-et … &numberpage=1
взех си в синьо и зелено, ОБАЧЕ,2 са ми малки. Един номер вървят назад.
Поръчах 36, но отговарят на 35, пуснах ги в продавалника Cry

# 655
  • Варна
Аз да се похваля - днес имам известие от митницата за пратката от 22 януари Grinning. За съжаление ще отида чак утре... После ще дам отчет Peace

# 656
  • Остров Приятелство
s_sunny , чакам точно от 26 и се изчаках. Ако ще ти послужи за успокоение, днес някое от момичетата писа, че чака от 15 ян., други от 17 и т.н. Все още се надявам всички да си получат колетчетата Praynig

Ооох и това вече не ме успокоява.То поне една да беше дошла  Confused

# 657
Някой да е поръчвал тези дънки за дамски, които са всъщност от детската номерация).

http://www.laredoute.fr/vente-le-pantalon-active-wear.aspx?produ … &numberpage=1

Само не разбирам нарочно ли са тъй намачкани:)

# 658
Аз пак да попитам - някой има ли изостанал с поръчка от 26 януари и 9 февруари?

Аз чакам от 17 и 28.01 все още...
И да попитам - тази бланка дето я пращат за неполучена поръчка, някой има ли я конвертирана в Word да ми я прати...  Praynig

# 659
  • София
И още за едно яке , видях днес размерите че са написани за 168 ръст, но не си спомням да съм виждала реална снимка - за това
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=4071310& … ue&ksource=-1 ,
ако може реална снимка , или още по-добре облечено
Ето информация за сакото.
Ето ти и още реални снимки.

извинявай,но да те попитам,попринцип за връхни дрешки кой номер взимаш?Много ми хареса якенцето ,но се притеснявам да не ми е голямо...попринцип си взимам или 34 или 36 за връхно...  дали няма да ми е много голямо... Simple Smile
Предварително благодаря за отг Wink

Общи условия

Активация на акаунт