LaRedoute.fr - 106 - Всичко за поръчката!

• 115 049
  • 2 213
  •   1
Отговори
# 750
Ех Духи, така ми е забавно с теб,само нейде пак да се покриеш  Laughing
Абсолютно си права аз затова и се пошегувах,че на мен обикновено като ми харесва нещо не означава,че и на другите ще им допадне  Grinning Често дори е обратното  hahaha
 Ама да си кажа и аз  Blush Hug
Колкото до  варненската митницата и вчера писах,че имаше много колети,които не бяха обработили до обяд,а вечерта нямаше нищо за мен,но пък много други ще бъдат ощастливени тия дни.Така,че утре кой с каквото може  - на там  Laughing running motor travel 1stroller дано не само заради спорта...като мъжа ми  Grinning

# 751
  • sofia
За пингвинската рокля някой пита преди доста страници. Сега успях да я премеря-дължината 125 см е от платката под бюста. До края на бялата част-още 17 см. До края на лентата(която се връзва зад врата)-35 см.
Напомням, че я има в два варианта 125 см и 115 см, мерено от под бюста.

# 752
Днес проверих на пощата на клон  1836 в Левски В, нямаше нито един ларедутски колет, както и моите............
Сигурно са ги пратили на митница.............

# 753
--------------------------------------------------------------------------------

Цитат на: Sinara в Вторник, 17 Март 2009, 20:17
Чакам поръчка от 15 и 22 януари. Вече направо съм пред нервна криза.  Като чета, че се получават пратки от 9 март, направо незнам какво да си мисля
Момичета, наистина ли няма начин да накараме мързеливите работнички на митницата в София да се размърдат? Трябва да има начин, не би следвало  да не може да се пусне жалба и да отлежават с месеци колетите. Трябва да има санкции и да почнат да работят по европейски, а не да карат по стария бюрократичен начин. Нямат ли база данни за колетите в Български Пощи?

И аз писах на емейла на БГ пощи за международни пратки  за забавянето на колети от месец януари.Ето какво ми отговориха вчера :
Уважаема госпожо,
На тел.8922612 в БРСЦ може да проверите по баркода дали е пристигнала Вашата пратка. С поздрав!!

Е и вече втори ден звъня на този телефон и никой не го вдига.Кажете какво да направим,че да си размърдат задниците?

че е изпратена на 3.02 -
може ли толкова време да се мотае........
в българия

# 754
Някой пробвал ли е да поръчва от сайтовете на ЛаРедут в други държави с българска карта, но с тамошен адрес ?

аз. не е проблем

# 755

На тел.8922612 в БРСЦ може да проверите по баркода дали е пристигнала Вашата пратка. С поздрав!!

Е и вече втори ден звъня на този телефон и никой не го вдига.Кажете какво да направим,че да си размърдат задниците?

А като ти вдигнат какъв баркод ще кажеш ми е много интересно  smile3502

# 756
Може ли някой да ми помогне с превода,не го разбирам ,но май става дума че искат нещо да потвърдя?

Je vous remercie d'avoir repondu a notre demande.

Je ne puis renouveler la totalite de votre commande,
car plusieurs articles sont a ce jour epuises.

Je vous propose un remboursement par un bon d'achat que vous pourrez utiliser en ligne sur une prochaine commande.

Veuillez me confirmer vos instructions.

Ползвай онлайн преводача от първа страница на темата  Peace
Ползвах го разбира се ,но не разбирам безмислиците,само че иска да потвърдя,ама какво не ми стана ясно.

# 757
просто ще им вдигна скандал
 #2gunfire

# 758
просто ще им вдигна скандал
 #2gunfire
На какво основание? След като нямаш насреща си конкретно искане Simple Smile

# 759
Дам.. поръчваха го.. Общо взето не е очарован народа, а и е умалено.. и няма джобове Simple Smile
Аааааа Духи,аз си го харесвам,но явно наистина е умалено,въпреки,че на мен си ми е ок,но повечето момичета го изтъкнаха  Laughing
Ето снимка с размери за 38

Благодаря за снимката   bouquet

# 760
то затова никой няма да ти вдигне,защото знаят какво ги чака  Laughing

# 761
За пингвинската рокля някой пита преди доста страници. Сега успях да я премеря-дължината 125 см е от платката под бюста. До края на бялата част-още 17 см. До края на лентата(която се връзва зад врата)-35 см.
Напомням, че я има в два варианта 125 см и 115 см, мерено от под бюста.
Сори за тъпия въпрос   gydi, ама всички дължини на рокли ли се мерят така?
Щото ако да ще има да скъсяяяяяяяяваааааам, ум да ми зайде чак  tooth

# 762
не може да няма начин да се разберем Naughty
чувала съм ,че се отварят колети,
мерят се дрехи, дори изчезват
и то тук по нашите митници
какво правим .........
поне един скандал може да им вдигнем
поне на мен ще миолекне  Thinking

# 763
  • у нас
А като пишем запитване французите за какво ни пишат номера на колета? Не могат ли да ни изпратят баркода му? newsm78

# 764
не може да няма начин да се разберем Naughty
чувала съм ,че се отварят колети,
мерят се дрехи, дори изчезват
и то тук по нашите митници
какво правим .........
поне един скандал може да им вдигнем
поне на мен ще миолекне  Thinking
"Чувала съм" не означава нищо Simple Smile Не можеш нищо да докажеш..

Общи условия

Активация на акаунт