LaRedoute.fr - 106 - Всичко за поръчката!

• 114 999
  • 2 213
  •   1
Отговори
# 795
  • sofia
Някой да е виждал в сайта хавлиени халати за голямо момче, ръст около 160см?  Praynig

# 796
Ууууу, цяла тема съм изтървала значиииии. Айде в тази вече дано имам с какво да се хваля. Чакам две поръчки още. От края на януари и от средата на февруари.

# 797
bebolina1  Hug  bouquet Hug  bouquet

За пингвинската рокля някой пита преди доста страници. Сега успях да я премеря-дължината 125 см е от платката под бюста. До края на бялата част-още 17 см. До края на лентата(която се връзва зад врата)-35 см.
Напомням, че я има в два варианта 125 см и 115 см, мерено от под бюста.

# 798
Здравейте, момичета!
Нещо за тези потници?

http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=3256049& … ue&ksource=-1

или снимки? 

Струват ли си въобще?

# 799
Здравейте!Скоро не съм писала, че покрай ремонта  поспрях пазаруването..последните поръчки ми бяха доста Laughing Дойдоха две и съм доволна от нещата.Прахосмукачката е супееееер!Много ви благодаря че ме светнахте за нея.На мъжо дънките от 9евро са просто чудесни.Наистина леко зеленеят, ама много леко.Хареса ги много! Остава ми една поръчка от 17ти февруари, ама са минали 4 седмици та е рано дет се вика Laughing Дано ми дойде че там са чаршафите за новата къща за които и най-много пари дадох, но са просто страхотни.Ще ми се да дойдат преди да се нанесем Joy

# 800
Добро утро.Може ли някой да ме ориентира с тези мерки за размерите:ГО-86,Т-78. Х-93
И ако може за детенце което е на 2ги5мес.и е висока 98,5см
http://www.laredoute.fr/vente-robe-a-capuche.aspx?productid=3241 … &numberpage=1
От това незнам кой размер да и взема?
http://www.laredoute.fr/vente-veste.aspx?productid=324120990& … &numberpage=1
Много ми се иска и отзиви за това якенце?
Предварително ви благодаря    bouquet

# 801
от 2 дена се каня да вляза да пиша тук и все не ми остава време.

на 16.03 взех от пловдивската митница 3 колета. една мама с детенце ми помогна. много и благодаря не знам коя беше, а едва ли ще мога да ви прочета какво сте писали последните 2 дена.

вчера 17.03 взех още 1 и жените от митницата ме помолиха да пиша тук за да кажа на мамите от Пловдив да ходят да си прибират колетите, защото те буквално ходят по тях

аз лично чакам 12 колета от намаленията най-старият е от 19.01 искрено се надявам тази седмица да пристигне, защото захапа 9 седмица.

за нещата от колетите не мога да коментирам много, защото повечето не бяха за мен. аз също правя поръчки, но не съм писала в темата, защото мнооооооооооооооооооого се пълни с глупости и нямам нерви и време да чета.

забелязах, че сивото долнище на адидас от албанците простиха 176, а на торбичката пише 162 получих 3 в този вид. резултата е , че са огромни на хората който ги поръчват. чакам още 2 да видим дали и те ще пристигнат така

Ами вие бяхте с две деца, а аз бях спряла на мястото за паркиране на служебни коли Blush
Ето, коя била Веселина, която имала да получава още един колет Joy

# 802
.
Добро утро.Може ли някой да ме ориентира с тези мерки за размерите:ГО-86,Т-78. Х-93
http://www.laredoute.fr/vente-robe-a-capuche.aspx?productid=3241 … &numberpage=1

Вземи 102 и от двете. Сакето му се подвиват ръкавите така че и е малко голямо няма да има проблем.

# 803
bebolina1  Можеш ли да дадеш размери на роклята?
 Hug Hug Hug

# 804
  • sofia
Пак се включвам за пингвинската рокля (ще ме извините ако не е навреме, но ето преди работа, късно вечер, когато мога  Blush)
Под бюста има един шев т.е. горната платка е пришита за условно казано полата. Предполагам, че затова мерят оттам, но по принцип не мерят така роклите по мои наблюдения. Значи ширината при този шев, а ведно с това и при бюста е 35 см в неразтегнато състояние за размер 38-40. Разтяга се до 50 см. При талиятя е 50 неразтегнато, 70 разтегнато. За такива недозрели като мене, на които още им растат...красотите, препоръчвам 42 р-р, защото платът е еластичен и прибира всичко, а мен малко ме пристяга. С бюст 98 см съм. Висока съм 174 см и роклята, дължина 125 см, ми е до петите, изключено е да я нося с равни обувки, защото се влачи по земята. Дано съм била изчерпателна за нуждаещите се от инфо и дано не съм била досадна за незаинтересованите  Hug

# 805
.

Вземи 102 и от двете. Сакето му се подвиват ръкавите така че и е малко голямо няма да има проблем.
Благодаря ти за бързия отговор   bouquet

# 806
Моля за превод  Sick

Vous êtes sans nouvelles de vos commandes.

Je vous présente toutes mes excuses pour cette attente.

Vous ne devriez pas tarder à les recevoir.

En effet, suiet à un surcroît d'activité,
deux envois ont été fait le 18/02.
Le délai moyen d'une livraison dans votre pays est de 2 à 5 semaines.

Je vous remercie de bien vouloir patienter.

A savoir : si votre colis est toujours signalé "en préparation" dans votre suivi de commande, je vous invite à ne pas tenir compte.

Merci de votre confiance.

# 807
Моля за превод  Sick

A savoir : si votre colis est toujours signalé "en préparation" dans votre suivi de commande, je vous invite à ne pas tenir compte.

Няма да се приемат повече от Вашите поръчки.

Предлагам моите извинения за това очакване.

Не трябва да незабавно да ги получат.

В действителност, suiet до увеличаване на дейността,
два часа пратки са били направени на 18/02.
Средното време за доставка в страната е 2 до 5 седмици.

Ще Ви бъда благодарен, ако чакате.

Съвет: Ако вашият пакет е все още съобщава "се подготвя" в проследяването, моля игнорирайте.

Благодарим ви за доверието.

# 808
Моля за превод  Sick

Няма да се приемат повече от Вашите поръчки.

Предлагам моите извинения за това очакване.

Не трябва да незабавно да ги получат.

В действителност, suiet до увеличаване на дейността,
два часа пратки са били направени на 18/02.
Средното време за доставка в страната е 2 до 5 седмици.

Ще Ви бъда благодарен, ако чакате.

Съвет: Ако вашият пакет е все още съобщава "се подготвя" в проследяването, моля игнорирайте.

Благодарим ви за доверието.

защо пък няма да приемат? #Cussing out какво е това?

# 809
Здравейте.
Днес за пръв път ще пускам поръчка. Обаче като се замислих пратката вероятно ще дойде в края на април, а тогава са великденските празници и ще ходя на гости на майка ми.
КОгато достигна до 2та стъпка от поръчката е посочен и друг адрес. МОга ли да напиша там адреса, на който искам да получа колета, а не адреса, с който съм се регистрирала?
Някой практикувал ли е така?
Много моля за бърза реакция Praynig
Лек ден!

Общи условия

Активация на акаунт