LaRedoute.fr - 106 - Всичко за поръчката!

• 114 947
  • 2 213
  •   1
Отговори
# 810
  • Русе
Да можеш ,но трябва да отбележиш  Livraison à une autre adresse chez и после отдолу си пишеш адреса,на който искаш да я получиш.

# 811
Момичета знаете ли дали още ги има прословутите прахосмукачки?При какви условия ги пращат?С код ли са?     Embarassed      Embarassed    Embarassed

# 812
Момичета знаете ли дали още ги има прословутите прахосмукачки?При какви условия ги пращат?С код ли са?     Embarassed      Embarassed    Embarassed

В темата с кодовете всичко е обеснено на първа страница.

# 813
  • София, Хаджи Димитър
Момичета, знам ,че бяха коментирани тези маратонки:
http://www.laredoute.fr/vente-chaussures-de-sport.aspx?productid … &numberpage=1
Дали си отговаряха на номера или трябваше +1 от обувките и дали стават за широк крак?

# 814

В темата с кодовете всичко е обеснено на първа страница.

bouquet

# 815

Не се притеснявай. Всъщност те молят да изчакаш, защото времето за доставка е от 2 до 5 седмици. Никъде не пише, че няма да приемат повече поръчки.

# 816
vanina_nina изчисти си кутията немога да ти пиша иначе тук отговарям

брей аз си поръчах 162 пък съм 169см висока..вчера дойдоха 2 якета 162 ми стана 168 ми беше оргормно и затова си мислех че няма  да ми стане 168 ще мие  голямо..хмм много ми хареса ама май ще се разминем този път така като гледам мерките
оk благодаря ти много все пак   bouquet  bouquet лека и успешен ден  Peace

# 817
Здравейте, момичета!
Нещо за тези потници?

http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=3256049& … ue&ksource=-1

или снимки? 

Струват ли си въобще?

Много са хубави. Стегнати са, плътно по тялото. На мен лично, много ми харесват. А сега и цената им е супер. 3 потника са и една чанта!

# 818
Най-после си получих поръчката от 23.01. От Ларедута е пусната на 12.02. В София е пристигнала на 19.02 и от тогава до 16.03 е пътувала до Варна  #Cussing out Кашона беше накъсан целия и лепен с тиксо. Слава Богу нищо не липсваше. Доволна съм от всичко. Ето реални снимки:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=238682&pid=11121819 от тук нататък.

# 819
Пак се включвам за пингвинската рокля (ще ме извините ако не е навреме, но ето преди работа, късно вечер, когато мога  Blush)
Под бюста има един шев т.е. горната платка е пришита за условно казано полата. Предполагам, че затова мерят оттам, но по принцип не мерят така роклите по мои наблюдения. Значи ширината при този шев, а ведно с това и при бюста е 35 см в неразтегнато състояние за размер 38-40. Разтяга се до 50 см. При талиятя е 50 неразтегнато, 70 разтегнато. За такива недозрели като мене, на които още им растат...красотите, препоръчвам 42 р-р, защото платът е еластичен и прибира всичко, а мен малко ме пристяга. С бюст 98 см съм. Висока съм 174 см и роклята, дължина 125 см, ми е до петите, изключено е да я нося с равни обувки, защото се влачи по земята. Дано съм била изчерпателна за нуждаещите се от инфо и дано не съм била досадна за незаинтересованите  Hug

А твоята рокля кой размер е 38 или 40?

# 820
  • София
Чакам поръчка от 15 и 22 януари. Вече направо съм пред нервна криза. #Cussing out Като чета, че се получават пратки от 9 март, направо незнам какво да си мисля ooooh!
Момичета, наистина ли няма начин да накараме мързеливите работнички на митницата в София да се размърдат? Трябва да има начин, не би следвало  да не може да се пусне жалба и да отлежават с месеци колетите. Трябва да има санкции и да почнат да работят по европейски, а не да карат по стария бюрократичен начин. Нямат ли база данни за колетите в Български Пощи?

Момичета недейте така, не сте прави  Tired Аз също имах пратка от прословутия 15ти която получих сега в понеделник и която е дошла на 13.02 в София при положение, че майка ми работи в Столична митница, само че в друг отдел, не в пощата. Долу са не повече от 5 жени, които си скъсват задниците от работа и едвам смогват! Вината е в служителите на митнически склад в Кремиковци които не подреждат колетите по реда на идването им, съответно и така да ги изпращат към столична е едно към гьотере  Tired Моят колет беше затрупан повече от месец, а чакам и още един от 10.02 за които също съм 100% сигурна че е дошъл и е затрупан!
Базата данни я създават служителките от Столична. На ден им пристигат над 1000 пощенски фрака и те си ги вкарват един по един в компютрите, това е още една от причините за голямото бавене, но всъщност това е по вина на системата.

# 821
Момичета някой поръчвал ли е това? Какво представлява  Thinking става ли или е зле

http://www.laredoute.fr/vente-blouson-zippe.aspx?productid=32409 … &numberpage=1

# 822
Здравейте момичета! Някой може ли да каже откъде се влиза в намалението на Levis - това, което е на 50% и е валидно до 24ч на 18.03?

# 823
Моля за превод  Sick

Vous êtes sans nouvelles de vos commandes.

Je vous présente toutes mes excuses pour cette attente.

Vous ne devriez pas tarder à les recevoir.

En effet, suiet à un surcroît d'activité,
deux envois ont été fait le 18/02.
Le délai moyen d'une livraison dans votre pays est de 2 à 5 semaines.

Je vous remercie de bien vouloir patienter.

A savoir : si votre colis est toujours signalé "en préparation" dans votre suivi de commande, je vous invite à ne pas tenir compte.

Merci de votre confiance.

Хаха, спокойно, първото изречение означава - вие нямате новини за вашата поръчка. А по-нататък казват че поради увеличена активност се е наложило да направят два пъти шипмънт на 18 фев. Чакаш.

nadia* , много полезно разяснение си внесла. Аз също предполагам, че персонала не е достатъчен и нещо в системата куца.

# 824
Цитат на: paola2 в Сряда, 18 Март 2009, 08:54
Цитат на: smartynka в Сряда, 18 Март 2009, 08:53
Моля за превод  Sick

Vous êtes sans nouvelles de vos commandes.

Je vous présente toutes mes excuses pour cette attente.

Vous ne devriez pas tarder à les recevoir.

En effet, suiet à un surcroît d'activité,
deux envois ont été fait le 18/02.
Le délai moyen d'une livraison dans votre pays est de 2 à 5 semaines.

Je vous remercie de bien vouloir patienter.

A savoir : si votre colis est toujours signalé "en préparation" dans votre suivi de commande, je vous invite à ne pas tenir compte.

Merci de votre confiance.
Няма да се приемат повече от Вашите поръчки.

Предлагам моите извинения за това очакване.

Не трябва да незабавно да ги получат.

В действителност, suiet до увеличаване на дейността,
два часа пратки са били направени на 18/02.
Средното време за доставка в страната е 2 до 5 седмици.

Ще Ви бъда благодарен, ако чакате.

Съвет: Ако вашият пакет е все още съобщава "се подготвя" в проследяването, моля игнорирайте.

Благодарим ви за доверието.

защо пък няма да приемат? #Cussing out какво е това?
    Здравей,

Има неточности в превода, по-точно би могло да се преведе така:
Вие нямате новини от вашите поъчки.
Представям ви моите извинения за дългото чакане.
Би трябвало скоро да ги получите.
Заради голямо натоварване (много работа) двете поръчки са изпратени на 18/02/2009.
Средния срок за доставки за вашата страна е от 2 до 5 седмици.
Ще ви бъда благодарен, ако изчакате.

Ако на вашите поръчки пише "в процес на подготвяне", моля не обръщайте внимание.
Благодарим ви за доверието.

Няма нищо подобно че няма да се приемат повече поръчки, бъди спокойна  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт