LaRedoute.fr - 106 - Всичко за поръчката!

• 114 807
  • 2 213
  •   1
Отговори
# 840
бейлис, якенцето е много приятно. Някакъв промазан шушляк е, на мен специално ми хареса, на мъжа също. Има и тънка подплата. Отзивите тук също бяха добри.
Вчера получих 2 пакета на поща от 27.02 и 03.03. В единия имаше тениски от щношеските за татко, червен панталон от албанците 46- за мама. "Клоунския" 7/8 от албанците за мен- от 2Е, бежовия тренч (поръчах го преди да получа хубавите кодове за него  Confused) и един бял суичер с качулка от албанците- много симпатичен. В другото пликче- 2 шапки за Мартуш от НК- летни- добре са му, ще дам снимки, мисля не са коментирани. Не отварям Редута, иначе щях да пусна линк поне...Кецките, които са му големи, но поръчах 24 вече...И едни страхотни бикини, които добавих заради кода, скъпичко ми се вързаха, но пък са много красиви. По нататък ще наснимам каквото съм получила, че все не смогвам  Peace
Леле, докато напиша отг. 5 нови поста  #Crazy

# 841
Може ли малко инфо и мнения за това нещо.

http://www.laredoute.fr/vente-ensemble-combi-robe-fichu-cocoon.a … &numberpage=2

Май че е нещо като гащиризон и кърпа, но не се вижда много добре на снимката.
Дали отговаря размера?
Искам го за подарък на дете, което в момента е почти на 6 мес., но мисля, че трябва да поръчам за 9 мес.

# 842
  • пловдив
Роси,би ли ми дала размери на тази тениска и реални снимки ако може  Hug

# 843
  • София
Здравейте момичета в понеделник слдобяд си пуснах поръчка но до днес нямам никакъв имейл може ли да ми кажете какво ли е станало как да проверя дали съм я направила или не че нищо неразбирам още .Благодаря.

https://www.laredoute.fr/Account/Orders.aspx Влез в акаунта си , тук можеш да видиш какво си поръчала, но ако имаш доста поръчки, не можеш да видиш по-старите. Ако пише срещу артикула, които си поръчала A domicile, значи всичко е наред.

За митницита:
http://geocities.com/ina_bg/adresi

# 844
  • Пловдив
Здравейте момичета в понеделник слдобяд си пуснах поръчка но до днес нямам никакъв имейл може ли да ми кажете какво ли е станало как да проверя дали съм я направила или не че нищо неразбирам още .Благодаря.

провери в папка спам в пощата си. Моляте, изчисти си кутията, исках там да ти пиша

# 845
  • Пловдив
Чакам поръчка от 15 и 22 януари. Вече направо съм пред нервна криза. #Cussing out Като чета, че се получават пратки от 9 март, направо незнам какво да си мисля ooooh!
Момичета, наистина ли няма начин да накараме мързеливите работнички на митницата в София да се размърдат? Трябва да има начин, не би следвало  да не може да се пусне жалба и да отлежават с месеци колетите. Трябва да има санкции и да почнат да работят по европейски, а не да карат по стария бюрократичен начин. Нямат ли база данни за колетите в Български Пощи?
И аз писах на емейла на БГ пощи за международни пратки  за забавянето на колети от месец януари.Ето какво ми отговориха вчера :
Уважаема госпожо,
На тел.8922612 в БРСЦ може да проверите по баркода дали е пристигнала Вашата пратка. С поздрав!!

Е и вече втори ден звъня на този телефон и никой не го вдига.Кажете какво да направим,че да си размърдат задниците?
Сега звънях пак на този телефон и взеха ,че ми дигнаха  Shocked  Жената каза ,че днес получила пак 3 тира хахах  да сме имали търпение ще си ги получим.

# 846
Моля за превод  Sick

Vous êtes sans nouvelles de vos commandes.

Няма да се приемат повече от Вашите поръчки.

защо пък няма да приемат? #Cussing out какво е това?

Това е неточен превод Simple Smile -> Пише, че няма новини за поръчката Simple Smile
И за извинението и чакането е блабла стандартно.. чакай си Simple Smile

# 847
  • Beyond the Frontiers

viky_v, а тази тениска Пума /предполагам е малкия номер/ става ли за жена - клечава.

Джапанките ги имам от миналата година, цяло лято ги носих, не се скъсаха, но апликацията се изтрива там където ги търкам с крак.

# 848
viky_v,
може ли да помоля за реални размери на горницата на адидас и зелената тениска пак на адидас /не жълто-зелено-лайняната Joy, ами другата/ и твоите кой размер ги поръча, че и аз ги чакам за мъж ми, да знам дали ще го разочаровам  Tired

# 849
  • Перник
Дали ще може някой да ми помогне. Какво трябва да попълня, за да ми пратят поръчката отново или поне това, което е налично в момента. За първата част ми е ясно, табличката, където да се попълнят артикулите, също. Но в полетата, където трябва да се поставят отметки, нищо не разбирам. Пробвах с преводача, ама...

снимката е линк

# 850
Може ли малко инфо и мнения за това нещо.

http://www.laredoute.fr/vente-ensemble-combi-robe-fichu-cocoon.a … &numberpage=2

Май че е нещо като гащиризон и кърпа, но не се вижда много добре на снимката.
Дали отговаря размера?
Искам го за подарък на дете, което в момента е почти на 6 мес., но мисля, че трябва да поръчам за 9 мес.

Привет!
Имаме го от миналото лято р-р 74-според мен е умалено.Представлява боди-рокля и кърпа.Ако искаш като заспи малката ако успея да го намеря ще ти дам размери.Но дъщеря ми почти неможа да го носи-облякохме го два пъти.И пак според мен трябва да поръчате размер за годинка-не видях какви размери има налични.
Ето успях да намеря реална снимка-http://bgphoto.net/photos/21729/o633416276896875000.jpg

# 851
  • София
bleu rinse brosse - за дънки това броссе зеленикаво ли беше?

# 852
Вчера получих 2 пакета на поща от 27.02 и 03.03. В единия имаше тениски от щношеските за татко, червен панталон от албанците 46- за мама. "Клоунския" 7/8 от албанците за мен- от 2Е, бежовия тренч (поръчах го преди да получа хубавите кодове за него  Confused)

Cvetelinka, да не би да искаш да кажеш че си си платила бежовия тренч  newsm78

# 853
  • Перник
bleu rinse brosse - за дънки това броссе зеленикаво ли беше?

dirty е зеленикаво; blue rinse е тъмно синьо, като индигово; brosse май беше изтъркано, ама не съм много сигурна

# 854
  • София

viky_v, а тази тениска Пума /предполагам е малкия номер/ става ли за жена - клечава.

Джапанките ги имам от миналата година, цяло лято ги носих, не се скъсаха, но апликацията се изтрива там където ги търкам с крак.
Да,аз  за мен  си  я  поръчах и ми  е   точна, въпреки че  е  XS напрао не  повярвах,
zuzzy ти си  ги поръчала и сега  ги чакаш да  дойдат и предварително искаш да  им  знаеш размерите,така  ли да   разбирам  newsm78
уголемени са,по-късно ще  дам  рамери

Последна редакция: ср, 18 мар 2009, 11:21 от viky_v

Общи условия

Активация на акаунт