LaRedoute.fr - 106 - Всичко за поръчката!

• 115 017
  • 2 213
  •   1
Отговори
# 855
Здравейте,
аз чакам поръчка от 2,3,6 и 7.02  ooooh! Но виждам, че на всички тук закъсняват...

Искам да попитам някой поръчвал ли си е тази рокля , ако може реална снимки или отзиви  Praynig

# 856
  • Шумен
Здравейте,
някой има ли отзиви за тези платненки:
http://www.laredoute.fr/vente-joggers-enfant-garcon-a-lacets-red … &numberpage=1

И не мога да разбера от описанието дали са ест. кожа.

# 857
Платих си доставката, просто ползвах кода заради тренча. А после имах БД, ама карай  Wink

# 858
  • морето и сините вълни :)
Мацки моля за малко  помощ,вчера писах писмо на Ларедутците за пратката ми
Значи при изброяването на артикулите трябва ли да се пише описанието на артикула  и номера на самия артикул?Или само номера на артикула newsm78
Също така,не съм получила никакъв автоматичен отговор newsm78 newsm78,по спомени  мисля че май трябваше д аполуча автоматичен отговор.И другото което е  за номера на поръчката,взех го от Суйвито-където пише Colis ...../някакъв номер,предполагам на поръчката е/ -en préparation

На имейла ли трябва да получа отговор,тъй като нямам автоматичен отговор да пращам ли пак писмо newsm78 newsm78

Мерси предарително Peace

# 859
Най накрая и аз да пиша, чета като луда всеки пост и чакам търпеливо поръчка от 19.01 и понеже не идва аз докато се усетя направих още 4 поръчки. Чувствам се като зависима да не кажа по-силна дума. Mr. Green

# 860
Много моля да ми кажете, тези от вас, които носят 34-ти номер от дамската, 156 или 162 си поръчват от детската?  Praynig

# 861
  • Стара Загора
Момичета много ви моля да ми помогнете разгледала съм тазблиците с размерите...но имам трудности...за тези гащета..http://www.laredoute.fr/vente-boxer-short-de-bain-uni.aspx?produ … &numberpage=1
за 100 см обиколка на талия кой номер да поръчам....ако някой реши да ми помогне
  bouquet

# 862
  • Burgas
аз също не получих автоматичен отговор,а самия отговор получих след 3 дни,не съм писала всички артикули и номера не съм писала-само изброих примерно-t=shirt,veste  и т.н няколко продукта.

# 863
  • Sofia
Много моля да ми кажете, тези от вас, които носят 34-ти номер от дамската, 156 или 162 си поръчват от детската?  Praynig
Много зависи колко си висока, какво телосложение имаш и така.
Нося 34 от дамската, но 162 са ми големи, а 156 къси, пробвай с нещо евтинко може пък да си нацелиш размера.
Да допълня, че детските са си детски кройки в повечето случаи панталоните са с висока талия с латиче за регулиране в кръста, блузите и якетата са някак странни модели и те, прави, без грам талия и стоят безформено, просто си личи, че не са шити за дамско тяло, те и за това са детски.

# 864
  • Някъде там...
Ето малко снимки и от мен Simple Smile, от тук нататък:
http://www.mimm.snimka.bg/album.php?album_id=267138&pid=11123759

# 865
  • Burgas
аз нося 34,от юношеското взимам 162 и ми е добре висока съм 160 и тежа 50кг.

# 866
  • София
суичъра на РИБОК според тебе  отговаря  ли си?

# 867
  • София
Алекс, дали не може да се публикуват при писмата-мостри такива и на английски ... може би ще намалеят малко питанията за едно и също  newsm78

Мога да пусна, моето на ЛС, но не съм сигурна, че е най-добрия вариант (разбират ме какво им пиша)

Относно "груповото оплакване" аз съм против. Мисля, че всеки , който има проблем или е недоволен и съответно  има желание да се оплаква, да го стори.

# 868
Момичета, знам ,че бяха коментирани тези маратонки:
http://www.laredoute.fr/vente-chaussures-de-sport.aspx?productid … &numberpage=1
Дали си отговаряха на номера или трябваше +1 от обувките и дали стават за широк крак?

Според мен са +1 номер, но са тесни.

# 869
Благодаря ви момичета за отг. за бялото яке   bouquet
на janbi и за снимките,изглежда чудесно,само ме вълнува ръкавите достатъчно дълги ли са....извинявай   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт