LaRedoute.fr - 106 - Всичко за поръчката!

• 114 887
  • 2 213
  •   1
Отговори
# 900
  • София
mimi11112 , ако беше прочела първия пост щеше да видиш преводача от френски, който ще ти помогне да разгадаеш писмото. Четете бе хора.

# 901
МОМИЧЕТА ПОНЕЖЕ СЪМ НОВА И РАЗБРАЛА НЕДОРАЗБРАЛА ПУСНАХ ПОРЪЧКА ЗА СУМА ПО МАЛКА ОТ 10 ЕВРО КАК ЩЕ РАЗБАРА ДАЛИ МИ Я ОТКАЗВАТ

# 902
  • Варна
Момичета нещо за този потник дали си отговаря
http://www.laredoute.fr/vente-lot-de-2-marcels-la-redoute-essent … &numberpage=1
чудя се между 38-40  или 34-36 а съм с размери ГО-88.Т-70.Х-92
По-напред в темата има размери на тези потници, но не помня кой номер бяха. Потърси сигурно ще ти е от ползва. Но и според мен си за 34-36  Peace .

# 903
забелязах, че сивото долнище на адидас от албанците простиха 176, а на торбичката пише 162 получих 3 в този вид. резултата е , че са огромни на хората който ги поръчват. чакам още 2 да видим дали и те ще пристигнат така

На всички пристига така адидас долнището.

# 904
viky,
аз ги поръчах преди около 10 дни, като тайно се надявах да са уголемени, за да станат на мъжа ми.  затова исках някакави размери, да преценя дали ще са му добре. най ме интересува ширината подмишниците колко е   bouquet

# 905
  • София
Това якенце на Пума, дали е тъничко според вас newsm78
Търся си пролетно яке.
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=8678979& … ue&ksource=-1

# 906
Момичета отзиви за тези панталонки,някой поръчвал ли ги е и как са размерите/?
http://www.laredoute.fr/vente-bermuda.aspx?productid=324113725&a … &numberpage=1

# 907
NOVA NOWA , ако ти я откажат, ще ти изпратят имейл.
Ама спрете да поръчвате бе, хора. Не сте ли чували за икономическа криза ooooh!
Така само затрупвате кашончетата от януари и ще си ги получим май чак за другата зима  Joy

# 908
  • София, Хаджи Димитър
Вени05, благодаря.

# 909
Получих поръчка от 09.03  ,тази горница XXL  огромна е сега я пуснах в пералнята дано се свие

Перфектна е

# 910
Пускам малко снимки - поръчките бяха малки, за поща. Взех ги в петък вечер и снощи.
Ivanichka, Моля за линк към тази туника  Praynig http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=11114658

# 911
  • София
опитвам да копирам , но има бутони които активират отварянето на следващ прозорец и точно те са непонятни за мен
Informations    

Bonjour KOLEVA MARTINA

Vous nous avez communiqué récemment
votre adresse e-mail, nous vous
en remercions !

Vous allez être informé(e) de l'actualité du site
laredoute.fr et recevoir des informations
concernant vos commandes.

Здравейте КОЛЕВ Мартина

Наскоро сте се съобщават
Вашата електронна поща, моля
Благодаря!

Вие ще бъдете информирани (д) De L'actualité Du сайт
Laredoute.fr и получаване на информация
относно вашите поръчки.

Ето го превода, мисля, че се разбира:

В съответствие със Закона за защита на данните на 06/01/1978, имате право на достъп, поправка и опозицията да ви информация, която може да се упражнява по пощата на:
La Redoute - за обслужване на клиенти 59081 Рубе Cedex 2, като посочват трите имена, адрес и клиентски номер. Чрез нас, можете да получите оферти от други фирми или агенции, или да бъдат информирани за нашите оферти по електронна поща, телефон, SMS или поща. Ти поиска да получите нашите оферти.
Ако не желаете просто да споделите с нас по пощата в La Redoute.
Винаги можете да промените достъп и информация за вашата информация за контакт (адрес на електронна поща и поща, промяна на името ...) в раздела "Моят профил" и управлявате вашите абонамент / за прекратяване на абонамента в "Моите бюлетини.

Conformément à la loi Informatique et Libertés du 06/01/1978, vous disposez d'un droit d'accès, de rectification et d'opposition aux informations vous concernant qui peut s'exercer par courrier à :
La Redoute - Service Relation Client 59081 Roubaix cedex 2 en indiquant nom, prénom, adresse et n° de client. Par notre intermédiaire, vous pouvez être amené à recevoir des propositions commerciales d'autres entreprises ou organismes, ou être informé également de nos offres par e-mail, téléphone, SMS ou par courrier. Vous demandez à recevoir nos offres commerciales.
Si vous ne le souhaitez pas il suffit de nous le signaler par courrier à La Redoute.
Vous pouvez à tout moment avoir accès et changer les informations concernant vos coordonnées (adresses e-mail et courrier, changement de patronyme...) dans la rubrique "Mon compte" et gérer votre abonnement / désabonnement dans la rubrique " Mes newsletters " .  

# 912
  • София
viky,
аз ги поръчах преди около 10 дни, като тайно се надявах да са уголемени, за да станат на мъжа ми.  затова исках някакави размери, да преценя дали ще са му добре. най ме интересува ширината подмишниците колко е   bouquet
заповядай

# 913
viky_v   bouquet
само да попитам твоите какви размери са по етикети   bouquet

# 914
  • В мечтите
Момичета моля виза помощ да ми дадете размери на късо яке 36-38 искам да си поръчам а не мога да се преценя,тук нося 40-42 но ръкавите винаги са ми къси.Моляза помощ  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт