LaRedoute.fr - 106 - Всичко за поръчката!

• 114 724
  • 2 213
  •   1
Отговори
# 1 260
  • сусурлево
Ето и днес какво получих от 05.02

Страхотен, много ми харесва . Напълно отговаря със снимката в сайта. Много мек и приятен.

От тези взех 36 , но са ми малки , разменям ги за 37.

От тези взех 37 и са ми голями , тях ги разменям за 36

И ето тези са 37 номер , малко са ми голями защото крака ми отива напред , но пък 36 ще са малки . Харесват ми

# 1 261
Чантат е anthracite.Всъщност си мислех,че ще е по-тъмна.Такава съм поръчала,но като се замисля може и да са ми пратили сива,защото на фактурата на колета не пише цвят.Абе ще си я нося аз имам сиви дрехи.

# 1 262
Момичета не се лъжете да пускате много поръчки,ОТНОВО ИМА СТАЧКИ ВЪВ ФРАНЦИЯ-казаха по новините.

Само ще пусна един цитат:
Синдикатите предупреждават, че днешните протести ще бъдат много по-масови от януарските, когато да протестират на улиците излязоха близо 2.5 млн. души. Организаторите очакват протестите да засегнат всички основни сектори на икономиката. Стачката блокира цялата страна: отменени са стотици полети, спряно е движението на националните железници, училищата работят с минимален капацитет.

То затова ли една приятелка ми звънни да ме пита дали е вярно инфото,че днес ако поръчаш от Laredoute доставката е безплатна...... newsm78.......
Аз  лично незнам...........

# 1 263
Здравейте, мами! Иска да попитам някоя от Вас дали е поръчвала това якенце:
http://www.laredoute.fr/vente-blouson-bebe-a-capuche-cocoon.aspx … &numberpage=3

и какво е като материя, тънко ли е много, има ли подплата?

# 1 264
Някой може ли да даде отзиви за това яке http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=8604088& … ue&ksource=-1
Май го гледах някъде по албумите  Thinking

# 1 265
  • Пловдив
Момичета не се лъжете да пускате много поръчки,ОТНОВО ИМА СТАЧКИ ВЪВ ФРАНЦИЯ-казаха по новините.
Само ще пусна един цитат:
Синдикатите предупреждават, че днешните протести ще бъдат много по-масови от януарските, когато да протестират на улиците излязоха близо 2.5 млн. души. Организаторите очакват протестите да засегнат всички основни сектори на икономиката. Стачката блокира цялата страна: отменени са стотици полети, спряно е движението на националните железници, училищата работят с минимален капацитет.
То затова ли една приятелка ми звънни да ме пита дали е вярно инфото,че днес ако поръчаш от Laredoute доставката е безплатна...... newsm78.......
Аз  лично незнам...........
Аз поръчах днес - начисли ми такса за доставката.

# 1 266
Чантат е anthracite.Всъщност си мислех,че ще е по-тъмна.Такава съм поръчала,но като се замисля може и да са ми пратили сива,защото на фактурата на колета не пише цвят.Абе ще си я нося аз имам сиви дрехи.

мм супер супер благодаря ти  аз такава чакам значи Simple Smile всъщност тя сигурно е дошла защото има колетчета на митницата само че май утре ще ги взема  Simple Smile мерси пак   bouquet

# 1 267
Благодаря за бързия отговор  bouquet

Извинявам се, ако съм досадила с въпроса, но темите ви вървят много бързо и не успях да изчета всичко и не попаднах на такъв въпрос. Embarassed Просто вече станах нетърпелива - първа поръчка ми е от 12.02 Rolling Eyes
Вчера една приятелка получи от 7-8 февруари в Бургас, ще дойде и твоята, спокойно Simple Smile
Аз чакам от 23 януари, ама хич не съм се притеснила Peace

Антрацит според мен е такова графитено черно, което е повече към сиво. ама че обяснение дръпнах Crazy

# 1 268
Моми4ета от спорните блузи 80/87 или 88/95 отговарят на М при мъжките  Praynig

# 1 269
88/95 е М поне на брат ми такива взимам

# 1 270
Може ли накой да ми каже от къде да разбера кога е изпратен колета? Поръчката ми е от края на януари а още я няма.  Cry

# 1 271
  • морето и сините вълни :)
тамън взех една поръчка от 5,2,
Нещата бяха за приятелка а за мен имаше ето този ленен панталон
http://www.laredoute.fr/vente-pantalon.aspx?productid=324133009& … &numberpage=8

Това според теб лен ли е ?
За мен това не е лен . Имам няколко ленени панталона (голяма фенка съм им) , имам и този , но това не е лен определено .

Аз също имам ленени панталони драга?И много добре знам какво е лен Peace
Написах ЛЕН защото така си пише и в описанието Naughty

# 1 272
За тази чанта която получих наистина е цвят-антрацит,защото в страницата няма цвят-сив.Наистина помислих,че е по-тъмна и така изглежда.
това е от сайта
http://media.laredoute.fr/product/picture/324146337_0003_PG_1.jpg
а това е получената
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=11136292

# 1 273
88/95 е М поне на брат ми такива взимам
Мерси,а може6 ли да ми каже6 горе-долу мерките му.

# 1 274
Момичета, аз чакам поръчка от 17.01 има ли някой да чака от тази дата или съм единствената? Вече почнах да се притеснявам.
Питах на Митницата в Свиленград и ми казаха, че колети от Европейския съюз вече не минавали през тях. Трябвало в пощата да си го търся.
А поръчката от 06.02. вече ми пристигна. Не знам какво да мисля.

Общи условия

Активация на акаунт