LaRedoute.fr - 106 - Всичко за поръчката!

• 114 821
  • 2 213
  •   1
Отговори
# 1 305
janbi, а детските  дънки за зима или за пролет са?
[/quot]
Пролет,есен.Не са дебели,но не са и тънки за лято мисля,че са нормални.

# 1 306
Момичета, аз чакам поръчка от 17.01 има ли някой да чака от тази дата или съм единствената? Вече почнах да се притеснявам.
Питах на Митницата в Свиленград и ми казаха, че колети от Европейския съюз вече не минавали през тях. Трябвало в пощата да си го търся.
А поръчката от 06.02. вече ми пристигна. Не знам какво да мисля.
Мигленче, и аз съм от Хасково и всеки ден звъня в митницата в Свиленград за януарските ми поръчки. Системата е следната- изпращат ги в пощенския клон и когато на митничаря му кефне /веднъж в седмицата/ отива да освободи пратките. После с колата ги изпращат до Хасково, но колата е малка, та не могат да транспортират по повече. И така, чакаш си . Спокойно, в нашия "санджак" винаги е било така.

# 1 307
Аз пак да се повторя ....а!? : Confused

Искам да поръчвам от Ларедут, но нямам кредитна карта. Може ли някой да ме ориентира, каква сума взимат тези жени, които правят поръчки.
Вземи се регистрирай, а!? : Confused Simple Smile

5лв .. и зависи от сумата Simple Smile .. т.е. 7те % колко идват  Wink .. ама тях не ги взимам аз  Laughing

# 1 308
Чантат е anthracite.Всъщност си мислех,че ще е по-тъмна.Такава съм поръчала,но като се замисля може и да са ми пратили сива,защото на фактурата на колета не пише цвят.Абе ще си я нося аз имам сиви дрехи.

А за тази другата чанта линк може ли?

Извинете, исках да кажа, за тази http://www.snimka.bg/album.php?album_id=350605&pid=11136302

Не мога да я намера,може би я няма реф.номер е 4072863.Бях я гледала скоро,но и цената й беше доста.Аз я взех за 13,47        ?.

# 1 309
пинко1 от кой град си?

# 1 310
  • В реалността
Благодаря за отговорите за гащетата  bouquet

Сега пак ви моля да ме ориентирате, че голямо чудене пада като гледам как варират номерата. При талия 73, ханш 95, гръдна 85 от тези кой номер да взема.

Моля Ви за помоооощ отново.

http://www.laredoute.fr/vente-pantacourt-taille-basse.aspx?produ … &numberpage=1

http://www.laredoute.fr/vente-veste-la-redoute-creation.aspx?pro … 1&prodcolor=2

duhi_puhi гледах, че преценяваш размерите. Може ли да те помоля за съвет.

# 1 311
Днес звънях на митн.пощенски клон в Пловдив, и служителката ми каза, че всеки ден получавали от ЛаРедута, да проверяваме. Как да кръстосам целия град, за да отида до "Иван Вазов", ще си чакам известието, пък когато дойде тогава. Чакам поръчка от 10,02, някой назад в темата беше питал пловдивчанки от коя дата чакаме и взимаме. Отдавна взех поръчка от 12,02, но от 10,02 я няма.

# 1 312
Сега пак ви моля да ме ориентирате, че голямо чудене пада като гледам как варират номерата. При талия 73, ханш 95, гръдна 85 от тези кой номер да взема.

[/quote]
Панталон 38, евентуално 40 .. не го знам тоз модел Simple Smile
Нагоре - 36 Simple Smile .. 38 максимум.

# 1 313
  • В реалността
Супер си!
Големи благодарности  bouquet  bouquet  bouquet

# 1 314

[/quote]

Духи, излових те!  Mr. Green
За панталон е точно за 38, че и в 36 може да влезе, само ще й стяга на талията малко.

# 1 315
  • Враца
Във Врачанската поща има два описа пристигнали колети... newsm44 newsm44 като име видях Христина и един адрес от Дъбника...иначе има няколко колела и колички ако чака някой че ги коментираха..аз взех два от 7.02 и от 22.01...отново с месец закъснение изпратен януарския и отново смачкан и преопакован

# 1 316
Ако чете Надежда Георгиева от Младост1 има пратка на митницата, видях го докато си взимах моят колет. Няма да пускам снимки, защото абсолютно всичко е обсъждано. Колета ми беше от 09.02., ако някой се интересува.

# 1 317

Духи, излових те!  Mr. Green
За панталон е точно за 38, че и в 36 може да влезе, само ще й стяга на талията малко.
[/quote]
ъм като го гледам това ми прилича на оня белия от 2Е умаления..
И съм почти сигурна, че ще е лекинко умален.. Simple Smile
не мисля, че ще влезе в 36..

# 1 318
Здравейте,случва ми се нещо много странно.Имам два акаунта,преди когато влезнех в Ларедут не ме ги запаметяваше и при ново влизане ми искаше имейл и парола,а сега ми ги запаметява,и трябва да излизам и пак да се вписвам в другия.И също така слагам в кошницата артикулите и когато излезна от акаунта,след това когато пак влезна ми ги няма,постоянно се ядосвам #Cussing out,дали проблема е в компа,или нещо аз съм направила.Моля помогнете.Благодаря ви!  bouquet

# 1 319
На този панталон отдавна съм хвърлила мерака,но ме притеснява талията-неговата,не моята JoyАко го има някой в р-р 36 го моля за см.на колана Praynig

Общи условия

Активация на акаунт