LaRedoute.fr - 106 - Всичко за поръчката!

• 114 785
  • 2 213
  •   1
Отговори
# 1 335
  • сусурлево
Момичета искам да направя още една поръчка , но да е за поща , че ми писна от тези митници и да попитам според вас колко тежи : една рокля, една пола, джапанки, балеринки и тренча подарък . Ще мина ли 2 кг. Аз мисля ,че не , но все пак да попитам и вас има по-вещи от мен
според мене се вместваш,стига да не  би роклята  да  е  от  някоя  тежка  материя
Благодаря   bouquet

# 1 336
http://www.laredoute.fr/vente-ballerine-enfant-fille-okaou.aspx? … &numberpage=2
момичета, спешно питане Praynig
някой поръчвал ли е тези балеринки в бяло розово 36 или 37 номер
много моля за стелка, плииииз Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig
Заповядай: http://veni05.wordpress.com/2009/01/12/ballerine-enfant-fille-okaou/ Peace

# 1 337
Момичета вчера получих колет от 06.03. на митницата ,но все още чакам този от 29.01.
Писах до французите и получих ето този отговор:

Mme Veselinova Cvetelina,
Vous кtes sans nouvelles de votre commande 029.0665396 du 29 janvier.

Je vous prйsente toutes mes excuses pour cette attente.

Votre colis a йtй expйdiй avec retard le 17 fйvrier, vous ne devriez pas tarder а le recevoir.

En effet, le dйlai moyen d'une livraison dans votre pays est de 2 а 5 semaines actuellement.

Je vous remercie de bien vouloir patienter.

A savoir : si votre colis est toujours signalй "en prйparation" dans votre suivi de commande, je vous invite а ne pas tenir compte.

Merci de votre confiance.

Cordialement.
isabelle,
Relation Client du site www.laredoute.fr

От преводача в гугъл нищо не разбрах.
Молбата ми е ако може някой от разбиращите френски да преведе.

Предварително благодаря.

# 1 338
  • близо до морето
Някой поръчвал ли си е от тези маратонки на PUMA http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=9781854& … ue&ksource=-1       Аз нося 37, но незнам дали от тях трябва да поръчам 38. Моля да ми какете дали са хубави и одговарят ли си номера?  Praynig

# 1 339
  • София
cveti078, колетът ти от 29.01 е бил изпратен със закъснение на 17.02. Ще трябва да изчакаш  от 2 до 5 седмици докато ти го доставят.
Имаш техните благодарности за търпение и извиненията им за закъснението.  Peace

# 1 340
  • Пловдив
Момичета, колко време след поръчката си дръпват паричките?
И къде се следят поръчките?

# 1 341
моля някой да ми преведе  това изречение

A savoir : si votre colis est toujours signalй "en prйparation" dans votre suivi de commande, je vous invite а ne pas tenir compte
че на мене ми излиза този превод
Съвет: Ако вашият пакет е все още signalй "в подготовка" в проследяването, аз каня вас а игнорират
и по него нищо не  схващам  ooooh!
имат пред вид, че, ако има този надпис да го игнорираш. не означава, че поръчката ви се подготвя. Simple Smile поръчките, които вече получих още са с този надпис. спокойно. Simple Smile
много благодаря,
прилагам ви едно писмо в което пише нещо,с което ме накараха да си успокоя малко нервите за непристигналите колети,
или тоест в пощата като пращам писмо ми излиза снимка на  дъщеря ми
и те са  я  видяли и вижте  какво ми пращат:
   Bonjour Mme Kostadinova VIKTORIA,

Hello,
the order 019 0705218 should have reached you in the meantime. Could you check up at the postoffice if the parcel arrived there ? If not, please fill in and sign the attached form.

Is the little baby on the picture yours ? Very cute !
          Rolling Eyes
     Cordialement.
Christine,
Relation Client du site www.laredoute.fr

трябва     ли да им върна отговор Joy Joy Joy

Кристине се е разнежила... Тя къде видя снимката?
А бебчето наистина е много сладко!

# 1 342
  • Пирдоп
И аз получих две поръчки - много съм доволна от всичко.
Сега пускам една поръчка, сумата е около 150евро, с код за намаление на прахосмукачката. По едно време ми показа подарък  сосиерите, но махнах някои неща, добавих други и спря да ми ги показва.  Аз не мога да разбера кое от всичко е задействало сосиерите.  Кое да сложа, че да ми ги дадат пак като подарък?

Последна редакция: чт, 19 мар 2009, 15:48 от Mary Ch.

# 1 343
Момичета, имам една молба. За по-новите се отнася.
Четете въпросите и по-конкретно отговорите и на останалите питащи момичета. Дори и да не ви се е случвал даден проблем, повярвайте ми рано или късно ако не същия, то подобен ще се случи и на вас.
Защо когато един пита и му отговорят, останалите не четат,  или си мислят - "Това не е за мен, не ме интересува, няма да чета." и го подминават.
Ако трябва направете си един Word-овски файл и там си копвайте въпрос-отговор, въпрос-отговор.
Това е само предложение, в началото аз така правех.
И първо цяла година нямах отказани артикули, но после и аз имах, и писмо не бях писала и това ми се наложи. Да вметна само, че думичка на френски не разбирам. От английския - много малко. Но с желание става.
Успех и на вас!

# 1 344
# 1 345
Здравейте дружки по пазар  Grinning Бих искала да споделя следното - относно чековете за покана на приятел. В mon espace klient срещу името и адреса на единият "приятел" е отбелязано, че съм получила чек за 20 евро, а на мейла не са ми пратили никакво писмо  newsm78 Интересно ми е дали ги изпращат по мейл или по пощата ще получа писмо - моля споделете, ако ви се е случвало вече. Писах им на французите, даде ми автоматичен отговор, но друг нямам още. Дано само не ми обяснят, че единият приятел подозрително пазарува с мойта карта  Whistling

# 1 346
  • Кюстендил
Имам известие за поръката от 24.01 newsm44,така че има светлина в тунела.На седмото небе съм-снимки по- късано че сега съм на работа и още не съм си взела колета  Hug

# 1 347
  • София
Имам известие за поръката от 24.01 newsm44,така че има светлина в тунела.На седмото небе съм-снимки по- късано че сега съм на работа и още не съм си взела колета  Hug

Добре де, как разбирате за коя поръчка е известието newsm78 къде пише?

# 1 348
Може ли за помощ!!!!
Някой поръчвал ли е това долнище на Адидас
http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-franz-beckenbauer-par-adi … &numberpage=1
моля ви каже те ми кое отговаря на размер "L" .Благодаря предварително.

# 1 349
  • Пловдив
Някой има ли представа къде мога да намеря каталог на сешоари, преси за коса, маши...
Трябва ми да намеря подходящото ненамалено при верт 2009  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт