LaRedoute.fr - 106 - Всичко за поръчката!

• 114 742
  • 2 213
  •   1
Отговори
# 1 320
Здравейте,случва ми се нещо много странно.Имам два акаунта,преди когато влезнех в Ларедут не ме ги запаметяваше и при ново влизане ми искаше имейл и парола,а сега ми ги запаметява,и трябва да излизам и пак да се вписвам в другия.И също така слагам в кошницата артикулите и когато излезна от акаунта,след това когато пак влезна ми ги няма,постоянно се ядосвам #Cussing out,дали проблема е в компа,или нещо аз съм направила.Моля помогнете.Благодаря ви!  bouquet
опитай със смяна на браузъра. Simple Smile

момичета и тази пола продавам
http://www.prodavalnik.com/ppc/showproduct.php?product=512760&cat=500

# 1 321
  • В реалността
Ей в големи размисли ви хвърлих Mr. Green
Да уточня, че съм надарена в баджаците Joy, тъй че 38 взима. Мерси, момичета.

# 1 322
  • София
моля някой да ми преведе  това изречение

A savoir : si votre colis est toujours signalй "en prйparation" dans votre suivi de commande, je vous invite а ne pas tenir compte
че на мене ми излиза този превод
Съвет: Ако вашият пакет е все още signalй "в подготовка" в проследяването, аз каня вас а игнорират
и по него нищо не  схващам  ooooh!

# 1 323
Момичета, получих този мейл в обяснение за изгубената ми поръчка:
Hi,

You omitted to indicate if you wish a new sending, in this case, you have to tick beside "je désire recevoir les articles suivants" and to fill in the form, if you wish a refund, you have to tick beside : je demande le remboursement and to specify if you want a voucher to use online. Beside Fait à..... you have to specify your town, and beside Le...... you specify the date you fill in the form. Thank you to reforward the form.

Бих искала да ми възстановят сумата с ваучер. Само не знам, къде точно да намеря този бутон je demande le remboursement  и как точно да им обясна, че искам именно ваучера! Моля ви най-горещо за ПОМОЩ!

# 1 324
  • В реалността
На този панталон отдавна съм хвърлила мерака,но ме притеснява талията-неговата,не моята JoyАко го има някой в р-р 36 го моля за см.на колана Praynig
И мен ме притеснява неговата талия Crazy
Щот не са я показали #2gunfire

# 1 325
момичета ако някой има тези балеринки  в лилаво 38 н и ги разменя за 39н  да ми пише
<a href="http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2147/1768635600955256029.JPG">photo_1</a>

# 1 326
# 1 327

A savoir : si votre colis est toujours signalй "en prйparation" dans votre suivi de commande, je vous invite а ne pas tenir compte
Съвет: Ако вашият пакет е все още signalй "в подготовка" в проследяването, аз каня вас а игнорират
имат пред вид, че, ако има този надпис да го игнорираш. не означава, че поръчката ви се подготвя. Simple Smile поръчките, които вече получих още са с този надпис. спокойно. Simple Smile

# 1 328
Забравих да спомена, че вибриращият колан и това http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=4932447& … ue&ksource=-1
са ми отказани, въпреки че го поръчах на 8 Е, а сега даже е намалено, така че имайте го впредвид.

# 1 329
# 1 330
  • сусурлево
Момичета искам да направя още една поръчка , но да е за поща , че ми писна от тези митници и да попитам според вас колко тежи : една рокля, една пола, джапанки, балеринки и тренча подарък . Ще мина ли 2 кг. Аз мисля ,че не , но все пак да попитам и вас има по-вещи от мен

# 1 331
  • София

имат пред вид, че, ако има този надпис да го игнорираш. не означава, че поръчката ви се подготвя. Simple Smile поръчките, които вече получих още са с този надпис. спокойно. Simple Smile
много благодаря,
прилагам ви едно писмо в което пише нещо,с което ме накараха да си успокоя малко нервите за непристигналите колети,
или тоест в пощата като пращам писмо ми излиза снимка на  дъщеря ми
и те са  я  видяли и вижте  какво ми пращат:
   Bonjour Mme Kostadinova VIKTORIA,

Hello,
the order 019 0705218 should have reached you in the meantime. Could you check up at the postoffice if the parcel arrived there ? If not, please fill in and sign the attached form.

Is the little baby on the picture yours ? Very cute !
          Rolling Eyes
     Cordialement.
Christine,
Relation Client du site www.laredoute.fr

трябва     ли да им върна отговор Joy Joy Joy

Последна редакция: чт, 19 мар 2009, 15:11 от viky_v

# 1 332
  • София
http://www.laredoute.fr/vente-ballerine-enfant-fille-okaou.aspx? … &numberpage=2
момичета, спешно питане Praynig
някой поръчвал ли е тези балеринки в бяло розово 36 или 37 номер
много моля за стелка, плииииз Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 1 333
  • София
Момичета искам да направя още една поръчка , но да е за поща , че ми писна от тези митници и да попитам според вас колко тежи : една рокля, една пола, джапанки, балеринки и тренча подарък . Ще мина ли 2 кг. Аз мисля ,че не , но все пак да попитам и вас има по-вещи от мен
според мене се вместваш,стига да не  би роклята  да  е  от  някоя  тежка  материя

# 1 334
  • Пловдив
viky_v, уникален отговор са ти пратили, за първи срещам такова нещо.  smile3521

Общи условия

Активация на акаунт