LaRedoute.fr - 106 - Всичко за поръчката!

• 114 749
  • 2 213
  •   1
Отговори
# 1 395
Днес най-полсе си получих последната поръчка ,
1/ veste velours cotele N 44 много е готско
http://www.laredoute.fr/vente-veste-velours-col-tailleur-la-redo … &numberpage=1

2/ parka a capuche 42 яке в сиво -много е уголемено Дано майка го хареса, че инъче отива в продавалника.
http://www.laredoute.fr/vente-parka-a-capuche-tipster.aspx?produ … &numberpage=3

За инфо:поръчката е пусната на 03.02-трагнала е от там на 25.02 и днес я взех 19.03 #Crazy #Crazy #Cussing out #Cussing outДобре,че поне дойде

Последна редакция: чт, 19 мар 2009, 18:28 от desiniko

# 1 396
Iva-1977 Моля те да ми дадеш размери за банския /за долничката/ най - вече талията горния ръб + до колко се разтяга  Praynig

И да кажа,че днес получих поръчки от 26.01,3.02 и 7.03  Whistling
Жената каза,че всеки ден получават колети и забавянето е най - вече от София  Confused
Естествено повечето неща са обсъждани ,чаршафи и детски.В късните часове ще пусна и снимки с размери  Grinning

# 1 397
ByTheWay, с кой код си намали чантата? Много е хубава...

# 1 398
момичета, моля за малко помощ писах им писмо за поръчка, която съм направила на 30.01 и не съм получила и сега са ми  пуснали това писмо:

Vous vous inquietez de ne pas avoir recu votre commande.
Toutes mes excuses pour ce contretemps.
Un envoi a ete fait le 30 janvier a l'adresse suivante :
Pour me permettre d'intervenir aupres des services postaux,
je vous invite a remplir l'attestation qui accompagne ce mail,
de l'imprimer et de la retourner signee a
La Redoute
59081 Roubaix Cedex 2
Merci de verifier que l'adresse ci-dessus est exacte.
Dans cette attente,je vous prie de recevoir mes sinceres salutations.

доколкото разбирам ми пи6е 4е е тръгнал на 30.01 т.е в деня в които съм направила поръчката  Rolling Eyes
и да попълня придружаващата меила атестация 4е не съм го получила и да я пратя на еди си кои адрес ?
и какво ще стане после  newsm78
ако някои е получил подобно  newsm78писмо моля да пише как се процедира.
Предварително благодаря   bouquet

Последна редакция: чт, 19 мар 2009, 18:53 от valentina_p

# 1 399
Привет и от мен. Днес взех една малка поръчка от десети март с банския на О'Нийл и две блузки на малката. Банският е много хубав наистина, но вече не го откривам като линк. Ето и снимки.

# 1 400
Имам известие  newsm44
И пак не знам за поща ли е или за митница  Twisted Evil Какво им става на тези пощаджийки. Аз да не съм екстрасенс  Crossing Arms
Знам със сигурност, че не е от 26.01 , защото тя бе на името на мъжо , а тази си е на мое  Tired
Връщам се да чета назад, че 20стр. сте изписали  Shocked

# 1 401
  • сусурлево
Здравейте момичета,
аз кротко си чакам поръчката от 03.02, но днес ми хрумна, че си нямам идея колко е тежка. Та да забия едно въпросче: ако е за митница, пак ли трябва да чакам известие или трябва там да ходя да проверявам? Знам, че е обсъждано, но рядко влизам тук,а на първа страница не намерих отговор. Мернах някъде, че се плаща някаква такса от порядъка на лев и нещо за справка - има ли такъв вариант?
Да така е , не винаги се чака известие. Ходи до митницта или до пощата да си я потърсиш

# 1 402
  • Варна
анима тази блузка отговаря ли си

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=343045&pid=11143200

# 1 403
Имам известие  newsm44
И пак не знам за поща ли е или за митница  Twisted Evil Какво им става на тези пощаджийки. Аз да не съм екстрасенс  Crossing Arms
Знам със сигурност, че не е от 26.01 , защото тя бе на името на мъжо , а тази си е на мое  Tired
Връщам се да чета назад, че 20стр. сте изписали  Shocked
И аз чакам 2 от 26ти.. и като гледам има да си почакам  Rolling Eyes
Днес взех 2 поръчки - от 7 и от 14ти февруари.

Тази рокля е страхотна! Отговаря си на номера, даже мисля, че и в 36 бих се напъхала, ама май май по-скоро съм минала един номер надолу, че напоследък 38 леникно са ми въздушни  Crazy

# 1 404

И аз чакам 2 от 26ти.. и като гледам има да си почакам  Rolling Eyes
Днес взех 2 поръчки - от 7 и от 14ти февруари.

И моите са от тогава 6-ти и 18-ти Февруари . Само да не е тази от 13-ти Март, че направо вече ще лудна  Crazy

# 1 405
  • Бургас
Голди,дай моля размери на панталона,че тъкмо за него се чудех сутринта.  Кой размер все?    Като кройка не е ли по мъжки? Има ли подплата?  Може ли и реални снимки  Praynig    Благодаря ти предварително.
Карираният панталон ли newsm78 Ами момчешки си е, аз за Илчо го поръчах. Размерът е 150, на него му е леко тесен в кръста, но ще го коригирам, понеже иначе му стои чудесно, много ми харесва и не ми се иска да го продавам.
Талия - 32см.
дължина от чатала 65см.
дълбочина - 26см.
Няма подплата, материята е подходяща за пролет-есен. Страхотно е панталончето, но според мен си е за момче Thinking

# 1 406
  • Тук и там
Iva-1977 Моля те да ми дадеш размери за банския /за долничката/ най - вече талията горния ръб + до колко се разтяга  Praynig

Талията е 24 см., като се разтегне стига до 29 см.
Както писаха и други определено е умален, защото малката е на година и ще й е тъкмо за лятото, а той се води за ръст 86 / 2 г. /  Peace

# 1 407
Мерси за линка   bouquet

И сега нов въпрос .Това яке дали е умалено или си отговаря ,искам за сина ми ,той е на 1,8 и е 85 см та се 4удя дали 86 ще му стане  newsm78

# 1 408
Не съм прочела последните 3-4 страници, но бързам да кажа Ирена от Слатина да тича в пощата, има пакет. Има светлина в тунела, взех си последната поръчка от януари-от 24.01

# 1 409

Общи условия

Активация на акаунт