LaRedoute.fr - 106 - Всичко за поръчката!

• 114 767
  • 2 213
  •   1
Отговори
# 1 590

Момичета някой има ли този панталон,отдавна му се чудя,добре ли стои,заслужава ли си?

В синьо имат еластичност, размер 156 как стоят на ханш 100 и височина 150

И снимки на поръчката ми от 20.01.

k_savova,
може ли линк към тези обувки и дали си отговарят най-вече?

# 1 591

Момичета някой има ли този панталон,отдавна му се чудя,добре ли стои,заслужава ли си?

В синьо имат еластичност, размер 156 как стоят на ханш 100 и височина 150

И снимки на поръчката ми от 20.01.

k_savova,
може ли линк към тези обувки и дали си отговарят най-вече?

Извинявам се, исках да кажа към тези http://www.snimka.bg/album.php?album_id=271078&pid=10294593

# 1 592
  • София
Момичета, най-после ми дойде поръчката от 03.02., но вътре липсва елека на Адидас, в Mes remb... няма нищо Cry Какво да правя сега? Явно от пощата са го откраднали Cry
И какво значи Avou 23,62-това пише на фактyрата, а това е стойността на елека.
Може ли някой по запознат да ми помогне, може и на лични Praynig

Последна редакция: пт, 20 мар 2009, 12:48 от kici

# 1 593
Добре де, защо си мислите, че са изгубени поръчките ви, днес примерно получих един колет от януари, всеки ден идват вече.
Съгласна  Peace , но когато чакаш от поръчка 16/01  и от ларедут са ти писали, да почакаш до 17/03. Но дори и тогава тя не е пристигнала, какво да си помислиш освен, че е загубена и да предприемеш съответните действия  Wink

# 1 594
Добре де, защо си мислите, че са изгубени поръчките ви, днес примерно получих един колет от януари, всеки ден идват вече.
Съгласна  Peace , но когато чакаш от поръчка 16/01  и от ларедут са ти писали, да почакаш до 17/03. Но дори и тогава тя не е пристигнала, какво да си помислиш освен, че е загубена и да предприемеш съответните действия  Wink

Аз днес получих поръчка от 22.01, за която ми бяха казали да чакам до 19.03 и тъкмо се чудех колко още да чакам и тя дойде заедно с тази от 10.03.

# 1 595
Да питам, ако Иван Петров изпрати на покана на приятеля си Петров Иван покана, втория успее да се регистрира и да получи чек за 10Е, когато направи и получи поръчката си с фактурата ще дадат ли чек за 20Е на Иван Петров или ще го отсвирят?

ще му дадат, стига адресите им да не са 1 към 1 еднакви. 2-3 бУКВИ рАЗлИКА ВЪрШАТ рАбОТА

Не вършат работа 2-3 букви, моят адрес го бях дала бая поппроменен, ама пак ме отрязаха, че адресите съвпадали... Rolling Eyes

Добре де, ако имената и адресите на регистрация не съвпадат, но съвпада след това адреса на получателя?  newsm78
Малейййййййй какъв съм мошеник.........

# 1 596
Относно каталога на мен ми писаха че не е готов и затова не пращат само си измислят оправдания .
Сега под ред за лилавото сако размер 36
дължина рамо 10 см.
дължина ръкав от рамо до подгъв - 61 см.
дължина ръкав от подмишница до подгъв - 46 см.
ширина на сакото от рамо до рамо - 35 см.
ширина от подмишница до подмишница - 44 см.
дължина на сакото от вратна до потгъв - 56 см.

Якето на найк ми е точно до кръста а дължината иначе му е 48 см.

Относно ботушите на адидас за мен си отговарят защото аз нося 37 номер а тези са 36 не са за мен но ми става мушкам си крака но ме стяга което означава че 37 ше са ми точни , но според мен за човек с по широк прасец не стават иначе дължина на стелката 22-22,5 см. до колкото можах да премеря .

Може ли линк на тази шапка .
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=300708&pid=10970145

# 1 597
http://www.laredoute.fr/vente-jupon-couleurs-d-ete.aspx?producti … &numberpage=3

Реални снимки и/или отзиви за тази пола???  Flutter Flutter Flutter

# 1 598
  • Пловдив
Днес най-накрая получих поръчка от 21.01. за митница. Кашона беше в ужасно състояние, смачкан и разкъсан. Нищо не липсваше за моя радост, но едно сако беше вадено от найлоновата опаковка, която беше брутално съдрана. Явно не им е било по мярка та са ми го оставили Mr. Green
Имам излишни едни балерини на Рокет дог в черно, 39 номер са, но реално отговарят на 38. Ако на някой му трябват да пише. http://www.laredoute.fr/vente-ballerines--tik-tak-de-rocket-dog. … &numberpage=1

# 1 599
Момичета, най-после ми дойде поръчката от 03.02., но вътре липсва елека на Адидас, в Mes remb... няма нищо Cry Какво да правя сега? Явно от пощата са го откраднали Cry
.

# 1 600
  • Варна
Inedica, сега получих такава пола ,размер 44 .Ще ти дам размери след малко.Поръчката ми е от 29.01
Варненската митница е затрупана от кашони ,но още не са обработени .След 14 ч.казаха ,че може да се вземат .

# 1 601
Ето снимки на поръчката ми от 03.03
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=300708&pid=11151845
Ако някой нещо го интересува да пита Grinning
Може ли размери на
рокличката-розовата и на маратонките?

# 1 602
Помощ

Искам да си изпратя покана на другия акаунт.
Намерих инфо по-назад, опитах, но май нищо не се получи.
Също моля да ми обясните имената и адресите съвсем различни ли трябва да са, при условие, че ще плащам с една карта. Ако името на втория ми акаунт не съвпада с името на картата проблем ли е?

Ще съм благодарна и на линк към такав тема, защото нищо не намирам, може би не търса както трябва.
Предварително се извинявам и благодаря!

# 1 603
  • София
.
Във фактyрата е подчертан, не както дрyгите, на останалите неща има някакви точки(отметки), а на него не Confused

# 1 604
Дали тази оферта включва и двете части на банския или само горнището? Praynig  http://www.laredoute.fr/vente-triangle-fixe-double-mousse.aspx?p … &numberpage=1Преводача не ми свърши работа ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт