LaRedoute.fr - 106 - Всичко за поръчката!

• 114 588
  • 2 213
  •   1
Отговори
# 2 040
Момичета я да ви питам за тази мъжка ПУМА,виждам че има само S-ка,но доколкото знам те са малко по-големи от нашите женски размери(или бъркам).Искам да  я поръчам за една приятелка,но тя е  носи   M-L  ...........та според вас дали ще се вмести в нея?...........Много благодаря...........и да питам има ли я някой.... Hug

ЛИНК

# 2 041
Veseto_ , ето ти размери на S :

Широчина - 52см
широчина при ластика - 43см
дължина - 69см
дължина под подмишница - 43см
дължина на ръкава по външния ръб - 66см
дължина на ръкава по вътрешния ръб - 47см

Аз я имам и ми е голяма, но нося 34/36 или по-скоро S от този тип номерации  Peace Мисля, че на приятелката ще и е добре  Peace

# 2 042
Може ли да помоля и мен да оразмери някой
гръдна обиколка-97см
талия-85см
ханш-95см
Благодаря предварително   bouquet

# 2 043
Роси_,много съм ти благодарна.....

Ти току-що  доизпразни един мъжки портофейл.... Whistling

mrstraetz 

# 2 044
Днес получих пратка от 12.03 от поща. Дънките типстър за колежка, малеят ми някак, дано да й станат, лот с прашки, тренча и един панталон, който са ми сбъркали цвета. Ако може някоя френскоговоряща мама да помогне, дали н е са сбъркали снимките тия редутци? Защото съм приготвила писмо за да им ги връщам. За ето този панталон става дума :
http://www.laredoute.fr/vente-pantacourt-femme-en-lin-coupe-larg … &numberpage=1 Този цвят, който излиза го дават индиго, така ли е наистина. Аз поръчах blue dur, а са ми изпратили този. Навсякъде е записан като поръчания- коректно, ама получавам този. Модела пък хич не ми харесва, та ще се радвам да мога да го върна.
Връщам се да ви чета.

# 2 045
  • София
Хмм  Thinking. Това означава ли, че наистина нямат подплънки?
Всъщност аз за 100% сигурност си търся само тук с подплънки : http://www.laredoute.fr/achat-lingerie-soutien-gorge-ampliforme. … &pagenumber=1

http://www.laredoute.fr/vente-soutien-gorge-ampliforme-effet-pus … &numberpage=1 ето този е с подплънки

# 2 046
Бихте ли ми припомнили какво беше мнението за тези боти (моят номер е наличен и mamaB ме вкара в размисъл  newsm78)  Laughing

Извинете, вече ги показва изчерпани.

Последна редакция: сб, 21 мар 2009, 21:49 от Чикита

# 2 047
  • Кюстендил
Много благодаря, MA6INKA bouquet
Дано якенцето да й стане на дъщеря ми. Поръчах го преди ...вече 2 месеца и ще ме е яд ако се окаже малко Rolling Eyes
А за панталонките да питам още - имат ли ластик за регулиране на широчината в талията?
Да имат вътрешен ластик

# 2 048
Благодаря на всички,които се включиха за сутиените.  bouquet
Погледнах и първия пост и преводача преди да поръчам.Два от трите ми сутиена са с надпис Ampliforme и въпреки това не са с подплънки.

# 2 049
  • Балчи-Варна
гръдна обиколка-97см
талия-85см
ханш-95см

за 38/40 си

# 2 050
гръдна обиколка-97см
талия-85см
ханш-95см

за 38/40 си

За панталони и поли - 38
За блузи и горни дрехи - 40

# 2 051
Благодаря ви много   bouquet

# 2 052
Момичета,
някакво инфо за тези сандалки имате ли?
Дали си отговарят на номера ме интересува  Hug

Аз поръчах белите току що и се моля да отговарят. Ама ще знам със сигурност след повече от месец, че поръчах 18 артикула.  Thinking
ще изчакам значи да споделиш реални впечатления. Стискам палци да са толкова удобни колкото изглеждат  Hug

# 2 053
И аз да се похваля с получена поръчка от 30. 01. Поръчката беше за митница, а от 28 чакам за поща с една рокля и още я няма  ooooh!
В поръчката ми беше горен плик на оранжеви точки/ солния чаршав ми го отказа след като направих поръчката още/, подарък един черен тренч и ето тези обувки

които за мое огромно съжаление са ми малки  Crossing Arms
а ги дебнах цял ден да си ги взема. Отзивите бяха че са точни по размир но според мен трябва да се поръчват един номер по- големи. Вече не ги намирам в сайта и явно са се изчерпали. Моите са 38 номер със стелка 23,5см, което по мое мнение отговаря на 37 Laughing

И да попитам за размери и за моя мъж  Mr. Green
гръдна- 103
талия- 98
ханш- 106

# 2 054
  • София
viky_v   bouquet
ни си моят размер май  Peace

inedica , имам такава черна и бяла /още от миналата година /. 40 размер са и двете, отговарят си, според мен са супер!  Peace
ами то и аз  не  съм този,
широчка ми  е,но седи страхотно въпреки това

Общи условия

Активация на акаунт