Бъдещи майки АВГУСТ 2009-Тема 23!

• 12 697
  • 296
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте, момичета Hug.
Днес ми е много сънливо.Да чукам на дърво, но тези дни нямам грам контракции и съм много щастлива.
За втората ФМ аз ще ходя в 21-22 г.с.На първия преглед док каза да си запиша час за тогава.
Още не съм посетила зъболекар, но за сега нямам никакви оплаквания.Но вече е крайно време да го направя.
Относно флуора, във форума настана луда истерия по този въпрос.Мисля, че е най-добре всеки да поговори със зъболекаря си и подробно да обсъди въпроса.
Аз съм от поколението, което бяхме на много дълга флуорна профилактика и имам точно две пломби в устата, а родителите ми са доста зле със зъбите.Т.е не съм с генетично заложена устойчивост.
Много е важно тази профилактика да не се комбинира с минерална вода и от там идва основният проблем.В повечето минерални води , дори и в детските флуорът е в пъти над нормата.

# 46
За зъбките и аз да кажа - преди да забременея умишлено си оправих всички зъби, смених всички стари пломби /тук е моментът да кажа, че без панорамна снимка на зъбите само външнен преглед не може да установи дали под пломбата няма "скрит" кариес. При мен 3 привидно здрави зъба се оказаха с проблеми под пломбата. А по време на бременност не се правят рентгенови снимки.
Сега на лекциите на сп. 9 месеца казаха, че няма проблем да се ползва местна анестезия за направата на някое зъбче. А аз се съветвах с моята зъболекарка, която също беше бременна и тя каза, че не препоръчва никакъв допълнителен прием на калции на таблетки, нито пък на флуор /отдавна не се практикува никъде/.
За кървене на венците има разни води за уста, пасти срещу парадонтози и т.н. въпреки, че едва ли биха имали траен ефект.

# 47
И точно днес един зъб така ме стяга..... smile3515 Записах си час, чак в четвъртък....  Sad

Някой каза нещо за секс?! Много ми е притеснено заради постоянните болки и контракции и за това нямам никакво желание  Cry Много ми е кофти за таткото  Cry

# 48
  • София
И аз нещо не мога да се справя добре със секса Sad
Уж всичко е ок, желание изобщо не липсва, обаче ме наболява и някак всичко се скапва... Много тъп момент Confused

# 49
Аз да ви кажа, слава богу със секса съм ОК. Гледаме да не прекаляваме, но нищо не ме боли и ми е приятно много. Надявам се да не навредим нещо на бебчо  Hug

# 50
Днес си взех резултата от стерилната урина и всичко е ок, обаче док ми взе вагинален секрет заради течението и сега в петък ще разбера резултата, май ще се наложи да се лекуваме ooooh!
Вчера видях една мама с количка и се влюбих в количката, а днес случайно я видях в един магазин и вече съм сигурна, че това е моята количка Heart Eyes
Страшно е голяма отвътре и има такива хубави и големи гуми.....дано я има и в следващите няколко месеца, че не ми се купува от сега Praynig А и цената и е само 286лв Peace

# 51
здравейте момичета,не мога да насмогна да изчета всичко.Имате много свободно време-блазе ви и му се кефете,че послеееее ...
Аз днес си крада от съня на Кико,да ама не-той се събуди.
Само набързо да кажа-правете спокойно секс , но в по-удобни за вас пози и безопасни за големите вече пупи.
Не се страхувайтерказват че хормоните сега бушуват-така че успех,стига да се чувствате добре.
След раждането на първото дете секса става с внимание да не стане нежелана грешка,така че му се наслаждавайте сега.

Беше ми приятно,ваша многодетна и бремена мама-Бети #Crazy

# 52
  • София
Ice Queen , мила , количката е страхотна , даже моят мъж се въодушеви, можеш ли да ми кажеш къде си я видяла (магазин или сайт).Предполагам че ще има още модели и ми се иска да ги разгледам,точно за такъв тип количка си мечтая.Благодаря предварително!!!  Hug

# 53
А как стои въпросът с окосмяването при вас, защото при мен от едно известно време взе да се появява растителност  smile3532 по корема и то в една дълга ивица /не е линеа негра/. Четох, че няколко месеца след раждането опадала, ама знам ли? Раждалите момичета да кажат?

# 54
При мен нямаше такова окосмяване.Сега също нямам

# 55
Ice Queen , мила , количката е страхотна , даже моят мъж се въодушеви, можеш ли да ми кажеш къде си я видяла (магазин или сайт).Предполагам че ще има още модели и ми се иска да ги разгледам,точно за такъв тип количка си мечтая.Благодаря предварително!!!  Hug
Видях я в магазин в Перник, аз съм от там Peace Марката е piccolino, но в нета не можах да намеря сайт, нито български онлайн магазин, който да предлага тази марка Sick Поразходи се из магазините и дано я видите някъде Praynig Peace Иначе има доста цветове, показаха ми над 20 разводиности на каталог Peace
Захира
, и аз я имам тая растителност Crazy Дано наистина опада, че има екземпляри от по 5 см Crazy

# 56
Може ли ника и паролата за албумчето да ми изпратите?

# 57
  • София
Zahira, и аз напоследък забелязвам окосмяване под и над пъпа,по целия корем,но линията е много тънка,а косъмчетата са меки и все още не толкова тъмни.Нямам представа какво ще стане с тях по-нататък,исках само да ти кажа че не си сама в това  Laughing
Ice Queen, благодаря ти много,ако не я намеря тук в София и до Перник ще стигна,ей го къде е   newsm01

# 58
Zahira, и аз напоследък забелязвам окосмяване под и над пъпа,по целия корем,но линията е много тънка,а косъмчетата са меки и все още не толкова тъмни.Нямам представа какво ще стане с тях по-нататък,исках само да ти кажа че не си сама в това  Laughing
Ice Queen, благодаря ти много,ако не я намеря тук в София и до Перник ще стигна,ей го къде е   newsm01
Ако стигнеш до Перник, свирни, ще те заведа в магазина Flutter Момичето обеща да има и след няколко месеца, че не ми се купува от сега Peace

# 59
Аз съм си отгледала козинка Mr. Green, дори си личи и на снимките. Но и док и козметичката ме предупредиха -никакво махане.След раждането това окосмяване падало от само себе си.Единствено кола маска еднакратно, преди раждането.

Общи условия

Активация на акаунт