Бъдещи майки АВГУСТ 2009-Тема 23!

• 12 691
  • 296
  •   1
Отговори
# 90
  • Кърджали
Захира, стискам палци да е фалшива тревога все пак.

# 91
  • На плажа
Захира стискам палци диагнозата да е фалшива и всичко да е наред Praynig
Мо,Със сигурност бебоците се вълнуват от силния шум. Аз вчера си позволих едно кафе следобяд/по принцип пия само едно ,сутрин/и бебо веднага започна да поритва,може би не му се е пиело кафе по това време на деня Mr. Green
Иф,ти ли ходи при Балев.Би ли споделила процедурата по записването и къде и кога са му приемните часове?

# 92
Елексир, и аз съм като теб с втората бременност, с огрооомен корем, все едно съм в 6-тия месец.

Втори ден ме боли главата, от аптеката ми дадоха Belladonna ch 15, по 2дражета на 5часа. А сестрата на док ми казва да си взема спазмалгон. Sick

Захира, спокоиствие и щом има такъв негативизъм към доктора, отиди при друг доктор.
Да те питам за БХС ли беше синдрома на даун?

# 93
Pepejeans БХС-то е за оценка на риска от Синдром на Даун, спина бифида и др. аномалии.

# 94
  • София
Terpsyhora, къде ще раждаш? С еднакъв термин сме, но аз пък съм за секцио в същност.

Сънчо, за момента плановете ми са да раждам в Майчин дом, при д-р Дяволов. А ти към коя болница (клиника) си се насочила?
Захира, дано да е грешна диагнозата!

# 95
  • София
Zahira, все пак МД е мястото, даже същия кабинет, където някаква псевдо доцентка ме заплаши, че ще ми измери НТ 7 мм, та да ме видела тогава какво ще правя.

Аз на такива доктори вяра нямам изобщо. Питай си твоята докторка и засега не се шашкай предварително. На ФМ кога ще ходиш? Там ще се види всичко със сигурност.

# 96
Честити момичета на Бояна и Иф. Hug
За доц. Томова и аз се интересувам имам час за 27 март, дано някой ходи преди това и да сподели.
Zahira™, задължително потърси второ мнение, това е доста голяма образование и няма как да не се види, а и да се появи така изведнъж.
Относно окосмяването, почти при всяка бременна се появява, но изчезва след раждането, мисля че моето изчезна около третият месец след раждането. Навремето се изкуших и отскубнах с пенсетката един-два косъма които, ми се сториха по-дълги и сега продължават да си растат и се налага постоянно да ги махам.
Лек ден на всички Hug

# 97
Pepejeans БХС-то е за оценка на риска от Синдром на Даун, спина бифида и др. аномалии.
Добре,а на мене за Спина бифида нищо не ми пише,що така не знам.Нито на първия скрининг,нито на втория. Crossing Arms
Стискам ти палци всичко да е наред. Hug
На мен Марков ми каза,че май имам миома,ама можело и да е от предното секцио,така,че и аз се уплаших и не знам изобщо как седят нещата,а при мен почивката е практически невъзможна.

# 98
Биа, дано всичко бъде наред Hug

Захира, благодаря ти, исках да се уверя, че нали съм бременна-забравям.
Даже сега ще ходя за ТП на колата, които трябваше да се направи 01/2009. Дано ме пожалят с този корем като ме видят

# 99
Здравейте пак от мен, момичета!
Благодаря за честитките за моето малко момиченце!  Hug
Сънчо - да, лекарката, която ме следи на ЖК, беше убедена, че е момченце, но все пак бебето беше по-мъничко.
Да ви разкажа за новия център "Недежда", в който преглежда доц. Томова. Трябваха ми около 30-40 мин. докато го открия - няма табела на улицата - "Съвет на Европа", няма номера - ужас! След много питания - разбрах, че съм на точната улица, но пък - няма номера. Аз ред сълзи, ред сополи, че си изпускам часа, а не мога да намеря центъра, мъжа ми търси и той от другата страна... Абе да не ви разправям! Накрая - чист късмет! На 2 м, от мястото на което съм застанала - гледам една мама със снимки от видеозон, та разбрах, че съм много наблизо. Казах на доц. Томова да си сложат поне една табела на центъра, че са неоткриваеми. И наистина - след като излязохме - вече бяха поставили.  Simple Smile
Иначе цената на прегледа е 90 лв.+ 10 лв. за записан диск. Но пък при мен прегледа беше с продължителност около 30 мин., много подробно. Възхитена съм от Томова - изключително фин и добър човек! С две ръце ви я препоръчвам!
Захира - не се тревожи и задължително се консултирай с друг лекар!

# 100
  • София
Даже сега ще ходя за ТП на колата, които трябваше да се направи 01/2009. Дано ме пожалят с този корем като ме видят
Не се притеснявай за техническия преглед- тях изобщо не ги интересува,че си просрочила - само КАТ се заяждат за това, ама както казваш- могат и да те пожалят Grinning

Биа' - и на теб ти пожелавам да са напразни притесненията!
 Hug Hug Hug

# 101
За окосмяването около пъпа и аз да се оплача, че имам доста, които не са от сега, а от предишното секцио и по принцип си ги махам с пинсетката.
Мисля, че ми се появиха откакто ме избръснаха с един тъп/ ама много тъп Sick/ браснач /за което даже акушерката ми се извини, защото ме разкърви/ точно преди да ме тупнат на операционната маса Cry
Аз ходих на ФМ в началото на 18 седмица и доктора каза, че това е перод, в който не могат да се видят клапите на сърцето и кръвоснабдяваето на плацентата, както и някакво пространство в мозъка - каза че това се правело м/у 20-22 седмица, така, че малко съжалих, че не отидох 3 седмици по-късно, но все пак съм доволна - надявам се е успял да види другите работи добре  Praynig, а и разбрахме пола Peace

# 102
  • София
Zahira ,стискам палци да се окаже фалшива тревога! И ако наистина е така този заслужава най-малкото   #2gunfire
Как може такова отношение към бременна жена не разбирам и какво значи ако е изобщо е киста,направо .... ужас! Аз на твое място бих се посъветвала веднага с още един лекар, и ако няма нищо такова(в което не се и съмнявам) ще отида в кабинета на оня и ще му метна резултатите от прегледа в лицето.Как побеснях не е истина направо,тия хора правят ли сметка колко сме чувствителни през този период и най-малкото нещо ни разстройва,камо ли да ти кажат такива неща!
Ох,момичета,може и да прекалих,извинете ме!!!Просто не се стърпях като прочетох този пост.
 Hug

# 103
  • София
Захира, не се притеснявай излишно. Някои доктори явно имат навика просто да стряскат пациентите си - все едно говорят за настинка  #2gunfire а хората имат чувства ... ама това са подробности.

За Томова да ви питам - вие сами ли си я избрахте, или някой ви насочи?
Моето АГ ми се накара като разбра че имам час за Томова и каза да ходя при Марков, а не при нея.
Тя била само кардиолог - можела да прегледа само сърдечно съдовата система, а не цялото бебче, както правел Марков.
И аз слушам, кво да правя, записах се при Марков за ФМ.
За окосмяването .... ми аз си имам мъх по корема, за сега май си е същия .... ако стане повече ужас  Sick

# 104
 Elyah при мен положението е същото - лекарката ми каза да ходя при Марков, понеже доц. Томова била кардиолог. А аз като бях при нея си гледа съвсем подробно всички органи не само сърцето.

Общи условия

Активация на акаунт