Бъдещи майки АВГУСТ 2009-Тема 23!

• 12 687
  • 296
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Да де ... едва ли не е некомпетентна да преглежда другите органи.
Аз сега съм с час и за Марков и за Томова и не знам при кого да отида. Ама сигурно ще послушам моето АГ и ще ида при Марков.
Между другото аз си имам контракции вече трети ден. Днес отивам да ме прегледа - че малко ме притесняват, макар и  да се появяват рядко

# 106
че нали съм бременна-забравям.
Даже сега ще ходя за ТП на колата, които трябваше да се направи 01/2009. Дано ме пожалят с този корем като ме видят
 Grinning и аз вчера се сетих, че трябва да минавам на преглед този месец...поне не съм закъсняла ОЩЕ.

# 107
Здравейте мамчета Simple Smile
Zahira™ Наистина преди да се шашкаш отиди за второ мнение по въпроса. От некадърни АГ и грешни диагнози лошо ми става направо! Стискам палци да се окаже грешка и ти и бебо да сте добре  Hug
Окосмяването ... аз все още нямам нищо в допълнение по коремчето, надявам се да не се появи. А и да се появи здраве да е Simple Smile
Днес бях на дългоочакваният преглед в 20 седмица и 1 ден Simple Smile Всичко мина идеално. Ще си имаме момиченце Grinning Видя се чисто и ясно Simple Smile Върви си според седмиците, беше спокойна и кротичка и успяхме да видим всички органи и да ги измерим. Още съм в еуфория от прегледа Simple Smile Следващ преглед вече ще бъде при доктор Илиева при която съм решила да родя.
Поздрави на всички  Hug

# 108
  • София
Привет мами,ние сега си идваме от ЖК.Мама е с добри изледвания,бебчо също изглежда пораснал и в добра кондиция,то бяха едни кълбета напред назад,абе луда работа-бебешка!На ФМ съм след месец при Марков,Elyah мен ме насочи доки от ЖК,иначе си бях записала час при д-р Андреева от клиника Щерев,където ми е ЖК.Надявам се да видим пола тогава,че още сме в среден род.
Виждам тук сме се събрали от една порода-космати тумбачета,това за сега го преживявам,добре че и бялото течение ми е в рамките на нормалното-слабо,че хич не ми се занимава с Гино-певарил,дактарин и ...
bubulina не може ли да си вземеш болнични, щом не се чувстваш  добре? Sick
На мен днес ми взеха кръв за БХС и не се върнах на работа,че предния път почти припаднах в офиса!
Zahira няма смисъл да се тормозиш,отиди и на второ вмение,докторите все говорят сложно,пък ние си падаме малко параноички.стискам палци Praynig
Някой да е намирал витамини пренатал,да каже къде моля, за София или Пловдив?
Аз се отеглям да си подготвям за трети път сватбата с един и същ татко Laughing!
Дълго стана, но не мога да не кажа: да си заключвате входната врата в къщи,че снощи кошмара ми беше истински.Добре че мъжо чете до късно и усетил крадеца,а у нас отключено #CrazyНе могъл да влезе #2gunfire

# 109
  • София
Уф, ужас. Добре, че мъжа ти е бил буден.

Бояна, а в крайна сметка в кой край на улицата се намира този център "Надежда"? Откъм "Борис" ли? Като идваш от локалното и влезеш в улицата, близо ли е там някъде?

# 110
  • София
Аз пия Пренатал на Джеймисън - канадски на растителна основа. Но мисля че има и други с такова име.
Ти за кои точно питаш?

# 111
Здравейте момичета, за окосмяването аз си имах 2-3 косъма от преди това ама не съм сигурна дали не са се повили от предната бременност или преди това. Сега не се забелязва повишаване на космената покривка smile3521 някой беше казал за тъмната линия на корема която се появява по време на бременност - тя не е задължителна, аз например нямах нищо подобно.
А моята кума явно не я е била виждала по време на бременоста си понеже при нея беше само от пъпа на долу и след раждането си мислеше че това е следа от йода  с който са я мазали по време на раждането hahaha Joy изчезна и 2-3 месеца след това.
Аз утре съм на преглед, стискайте палци всичко с бебо да е наред и да ми кажат пола най сетне  newsm17

# 112
Elyah може ли да ми дадеш единия час - все още никъде не съм се записала.
Дано при теб всичко е наред

giuli , добре, че не си била сама.

Да се почерпите за здравето на нашия тати - днес е рожденник

Последна редакция: вт, 17 мар 2009, 17:38 от pepejeans

# 113
Zahira, мила, спокойно, всичко ще е наред.
Sky_angel, стискам палци, и на мен ми се иска вече да го знам пола, за да мога нещо да купя, но още ще почакам две седмици.
Честито на Боянка за момиченцето  Hug
Джули, наистина хубаво, че не си била сама  Shocked
За окосмяването по пъпа, и аз го имам, но се надявам да изчезне от само себе си. Засега не съм предприела никакви мерки за премахане, но още е зима и не сме се разголили. Ще го мисля по - нататък.
Лек ден на всички  Hug smile3525

# 114
здравейте бъдещи мам4ета!!!
И аз като вас очаквам през август радостното събитие!
Пожелавам успех и лека бременност на всички

# 115
Здравей на новото попълнение Кажи нещо повече за себе си.
Център "Надежда" е на ул. Съвет на Европа №1. Как се усещат контракции толкова рано, защото накрая знам,че се стяга корема, ама сега е малка матката, какво се усеща и каква е болката?

# 116
Няма никаква болка при тези контракции. С първата бременност имах контракции от 4-5-и месец. Усещането на този етап е като много силно напрежение в областта на матката, при мен винаги е съпроводено със  сърцебиене.  Като усещане няма нищо общо с придърпване или бодежи.

# 117
Здравейте мамчета,

Zvezditza болка няма при подготвителните контракции. И при мен както при Лилия се усещат като първо започва сърцебиене и после си юю много твърд корема , но за сега са по 1-2 на 5-6 дни и не се притеснявам.

Лилия ти двата пъти секцио ли си раждала?

За окосмяването да ви кажа ,че всичко ще изпада след раждането вкл. и ако ви се е сгъстила косата. Според мен не ги махайте тези косми , някъде четох че ако не се махат след раждането падат сами , като при мен , а ако започнеш да ги махаш - няма спиране.

A_S_Y_77 добре дошла , леко бременеене.

# 118
Аз пия Пренатал на Джеймисън - канадски на растителна основа. Но мисля че има и други с такова име.
Ти за кои точно питаш?

giuli аз пия Пренатал на Вега / английски/ , поръчах по нета ето сайта http://ajona-bg.com/index.php?option=com_virtuemart&page=sho … k=1&Itemid=26

# 119
благодаря ви.
За себе си ще кажа ,4е това ми е първата бременност,доста съм объркана и по4ти нищо не ми е ясно,но благодарение на всички вас,започват да ми се изясняват доста неща. Терминът ми е на 27 август, все още незнам пола на беб4о,може би ве4е се вижда, утре съм на лекар пак и ще питам, ще ми правят изследванията за Даун/и да ви попитам, само кръв ли се взима/... малко съм притеснена защото се оказах с кръвна група б- ,а мъжа ми а1+ , но дано всичко е ок

Общи условия

Активация на акаунт