Бъдещи майки АВГУСТ 2009-Тема 23!

• 12 683
  • 296
  •   1
Отговори
# 135
Пепе, честит рожденик! Да е жив и здрав и много да те слуша!

Черпя по един чай за ободряване:

Аз съм започнала всеки ден сутрин да пия чай, много добре ми се отразява.

Бубулина, на мен гаденето ми спря, но аз и не съм повръщала. Имам приятелка, която вече е 9-ти месец и все още повръща понякога. В началото И бяха изписали някакви лекарства против повръщането, че наистина беше зле положението при нея.

Биа, дано всичко мине по най-добрия начин за теб!  Praynig

# 136
Добро утро на всички ранобудни мамчета Simple Smile
Bubulina Миличка много кофти така с това повръщане и гадене  Cry  Опитвай се през деня да си почиваш повече, а нощем дори да не спиш се опитай да си спокойна и да лежиш. Не е хубаво да плачеш. Бебчо усеща, че на мама не и е добре. Прави си чай преди лягане или зяпай някое приятно филмче. Вижда му се края. Ще издържиш!
Аз съм от тези които не са повръщали, само ми се гадеше.
yana-sladurana Привет Hug Ами включвай се по често деее. Не се губи така.
Качвайте снимки на коремчетата да ги видим колко са големи и пораснали  Shocked Моят расте с дни направо. Станал е още по голям от този на снимката. Даже доктора се учуди.
Napetia Ще стискаме палци за петък и дано всичко мине добре на ФМ. Беба със сигурност е пораснала!
Smiley И аз двете ФМ ходих при доктор Тодоров. Но съм решила да раждам във ВИТА и спирам да ходя при други АГ освен при Илиева.
А снимката..съпруга ми ме снима и оправи снимката. Не съм ходила в студио или нещо такова.
Хайде че много дълго стана  Party Поздравче на всички
 Hug

# 137
manik, и аз ходя при Илиева във ВИТА, даже утре сутрин съм на консултация  Laughing

# 138
  • София
giuli, било е съвсем отключено, но той не е успял да влезе така ли? Мъжът ти видял ли го е?
Ужас, добре, че го е чул.
То ако може нещо пищящо най-добре, че те както си отварят всичко...
Ние още преди години си сложихме със съседите една самоделна пищялка, така че, ако нещо стане в единия апартамент да пищи и другия. В съседите бяха се опитали да влязат, но сирените така се бяха разпищяли, че бяха избягали.
Рекламират някаква подобна джаджа по телевизията, но не мин тия телевизионните са ми малко преувеличени като реклама и цена.

Захира, дано няма нищо обезпокоително. След като се чуват такива лоши неща за тази докторка имай си едно наум за нея. Това пък с гънката ме разби направо.

A_S_Y_77  , няма нищо обезпокоително в отрицателния резус фактор.  Следят се антитела, като ти взимат кръв правят и това изследване. Като родиш само задължително питай каква е кръвната група на детето, щото ако е плюс, трябва да ти сложат една ваксина, за да нямаш притеснения при бъдеща бременност.

Ако ви се дублират часове - обадете се и си ги откажете, защо трябва да ходите и на двата, или аз не съм разбрала.

смайли, нямам никакъв проблем да си нося лещите, не са ми казвали да не ги нося.
Ходих при доц. Евдокия Илиева - МЦ Светлина, намира се в седма поликлиника, която е срещу Първа работническа болница (ако още така се казва), при Централна гара.

# 139
Здравейте моми4ета!Нямаше ме доста време и сега имам много да чета Shocked ShockedМного съм притеснена да ви споделя smile3518 Бях в болница 5 дни ,защото миналата седмица прокарвих мъни4ко и ме оставиха в болницата.От вчера сам си вкъщи,но лошите мисли не ме напускат,толкова съм притеснена  WearyСЕГА си пич хапчетата и си почивам,но неспирам да мисля,че нещо лошо ще се случи smile3518 Иначе бебчо е добре,може да ме впишете с РОЗОВИ гащи. 4470 Hug .Целувам ви  bouquet

# 140
  • На плажа
Вики,споко,всичко ще е наред,просто изпълнявай стриктно указанията на лекарите.Пии си хаповете и не се напрягай,нека друг да върши тежките работи,дори и да си мислиш,че ще се справиш сама.  Peace

# 141
добро утро честит рожденник на Пепе.Вики немисли с лошо колкото по позитивни мисли имаш толкова по добре за бебето

# 142
Вики,спри да си мислиш за най-лошото-започни да мислиш позитивно  Grinning-по-добре ще е за теб и бебчо

# 143
Благодаря ви момичета.Ще гледам да мисля позитивно,но като стоя по цял ден вкъщи и ми минават какви ли не мисли през главата  doh Имам чувството,че времето е спряло Crazy Crazy

# 144
Здравейте бремелинки. Hug
Viki29,почивай мила и по спокойно,всичко ще е наред. Peace
Биа стискам палци и при теб всичко да мине добре,и да минат и твойте притеснения. Hug
Я да питам момичетата които ходят на лекциите на "9 месеца".Казвали ли са ви,че летните бебета не се мажели със зехтин или бебешко олио,ами с бебешко мляко.Защото през летният сезон може да се получи претопляне от зехтина. Rolling Eyes

# 145
амиии,гледай да се разсееш с нещо-започни някакво ръкоделие,напрмер

# 146
Благодаря ви момичета.Ще гледам да мисля позитивно,но като стоя по цял ден вкъщи и ми минават какви ли не мисли през главата  doh Имам чувството,че времето е спряло Crazy Crazy

Не се навивай сама....аз влязох за контракции само без кървене 7 дена....не съм на работа вече 3 месеца и ако помниш имам и миома и мисля позитивно за да може бебето и аз да сме добре забия ли се с кофти мисли смятай че съм истървала влака

# 147
Танито,
тъкмо щях да помоля някой, който е ходил на "9 месеца" да разкаже, защото моята приятелка е ходила във Варна и ми спомена нещо за мазането. Ако са казали нещо друго полезно моля да споделите с нас  Praynig.
На мен никога не ми е идвало на ум, че не е хубаво да се маже бебето със зехтин, да речем, защото моята госпожица е зимно бебе и щях да намацам и мъничкото с мазничко newsm78

# 148
Здравейте момичета Simple Smile

Viki29
пази се и си почивай повече

Биа . Захира  дано и при вас всичко е наред.Стискам палци и бързо да минат притесненията.

Танито81
на предпоследната лекция казаха ,че летните бебета се мажат с бебешко мляко.

Аз вчера давах кръв за БХС.Лекарката го гледа доста подробно бебето и не можа да види пишка.Май-май и аз ще съм мама на МОМА.Другата седмица съм на  ФМ във Фемина и там може би ще ми кажат със сигурност.

Една приятелка я чакам да роди всеки момент и така се развълнувах снощи ,че пак усетих бебчето.Бях много щастлива.

Много усмивки от мен и ден без болежки Simple Smile

Последна редакция: ср, 18 мар 2009, 11:33 от boj777

# 149
амиии,гледай да се разсееш с нещо-започни някакво ръкоделие,напрмер
аз почнах да бродирам гоблен и като гледам с какви темпове напредвам, може да го довърша за абитюрентския бал на бебето Simple Smile
Танито81 племенника ми се роди на 12 август (аз го гледах) и в началото го мажех с Jonson baby oil, но кожичката му седеше суха и го смених с маслото на Па-па. Претоплянето няма нищо общо, според мен с мазането, по скоро е до поносимост на кожата.

Общи условия

Активация на акаунт