Бъдещи майки АВГУСТ 2009-Тема 23!

• 12 676
  • 296
  •   1
Отговори
# 165
Айси: ох тези мъдреци си растат когато искат. Баш сега ли реши да се възпали?  #Crazy Ще мине, спокойно!  Hug

Маник: лелееее, колко сладкоооо Simple Smile ама вярно, да не би да са 2 и някой лекар да се окаже кьорчо?  Hug

Шайн, ама как е възможно в 19г.с. ама ХИЧ пък да не ти личи?!  newsm78 Ние ще се търкаляме тук, а ти ще си май най-фината майчица сред нас Simple Smile

Дю: и твоето е много добре оформено Simple Smile Кой го нарисува така? Simple Smile

Мен пък от снощи нещо ме боли встрани вляво... Sad Дали бебо не ми притиска някое черво или орган??? Но какво ли може да бъде?  newsm78
Въобще, ако не са бодежи, ще са болки тип менструация, ако не това, то пък сега тази тъпа странна болка!! Всеки ден чувствам по нещо ново!  ooooh! Само бебо като ме ритка е сладкооо Simple Smile

Последна редакция: ср, 18 мар 2009, 13:24 от yana-sladurana

# 166
Айси: ходи ли на зъболекар? то пък и нищо не можеш да пиеш Sad Дано мине в най-скоро време  Hug
Не съм ходила, защото самия зъб не ме боли, а просто не мога да си отворя устата и тогава идва болката. Не виждам какво може да се направи освен дасе извади тоя зъб, ама аз без упойка не сядам на стола, та затова дано мине Praynig

аз съм със същия проблем......мина ми за седмица.......ама не ме питай нея седмица ко ми беше....половината уста схваната....половината ми лице беше ужас....и главата ме скъса от болка ама мина за мое щастие да видим докога...можеш да се консултираш можеш ли да пиеш нещо за болката...
Вдъхна ми надежда, че ще ми мине Hug При мин болката е само като се опитам да си отваря устата, иначе знам че мога да пия парацетамол. И аз съм малко надута в лицето и половината ми уста е схваната, но дано като при теб отмине тоя проблем Praynig

# 167
На бременни жени могат да се слагат упойки, зъболекарите ще ви кажат кога е най-подходящия период. Защо не ги оправяте тези зъби, че ще става още по-зле. По програма "Майчино здравеопазване" имаме 1 допълнителен безплатен преглед при стоматолог.

# 168
упойката е само че без адреналин но може да се сложи упойка братовчедка ми в 6-я месец зъби прави със упойка а беше и рискова бременност така че мисля че няма проблем......ако няма страх от зъболекари

# 169
Благодаря за разбирането!
Пия много вода насила, яденето е друга работа - не мога да ям почти нищо освен варени картофи и варен ориз!
Явно няма много случаи като моя! Simple Smile
Ice Queen - отиди на лекар има и други начини, освен вадене!

# 170
Миналата седмица ми правиха зъб с упойка, вадене на нерв и т.н. По-добре да се лекува, отколкото да остане така.

# 171
Ssiillvvyy някой път няма как трябва да се пази леглото.......случаите за това различни само по ведро поне за мен това е правилното решение....

# 172
Момичета ето ме и мен, идвам да се похваля може да ме запишете към графата на розовите гащи. Ще си имаме мома  Hug толкова съм щастлива   bouquet
Иначе плацентата ми не е ниско каза док. и всичко е наред при нас.

Последна редакция: ср, 18 мар 2009, 14:05 от Dendy

# 173
здравейте момичета ,аз по принцип съм от септемврийските мами ,но често съм и при вас за повеко опит ,а и моето секцио почти сигурно ще е на двадесет и някой август.Първо искам да помоля за паролата на албума и после Нев попита дали някойу пие Л-тироксин. Да аз  Stop и ще ми бъде интересно да разменим малко инфо по случая  Laughing иначе ви пожелавам приятен ден ,въпреки че бремето не е особено приятно поне тук.Повече усмивки и настроение  заради бебоците ,които със сигурност усещат емоциите ни  Hug

# 174
Момичета ето ме и мен, идвам да се похваля може да ме запишете към графата на розовите гащи. Ще си имаме мома  Hug толкова съм щастлива   bouquet
]

Честито радвам се че всичко е наред и си щастлива.

Jenuaria  относно Л-тироксина по добре е на лична да не занимаваме останалите

# 175
НЕВ кутията ти е пълна и не можеш да получаваш лични

# 176
  • София
Здравейте мамита Heart Eyes Момичета, които пиете Л-Тироксин какви хормонални изследвания ви пускат и всеки месец ли? Аз имам Хашимото, но не е активно, хормоните са ми в норма, само ТАТ-антитяло е високо. Не пия нищо,бременността ми е спонтанна,т.е. не сме асистирана репродукция, настоявам да следим щитовидните хормони, за сега сме ОК.
Сънчи ние сме си виновни за отключената врата,мъжа ми ставал към 2,3 да си ляга и видял вратата един пръст открехната и човешка фигура да открехва.Събудих се от трясък и щракване на ключове #2gunfireЦяла нощ мислих за дрънчащи препятствия пред вратата.сега проверявам по 100пъти и съм сложила една скърцаща таборетка, покрита със шумяща торбичка Laughing Под наем сме и чакам с нетърпение новия апартамент със СОТ и стабилна врата.
Зъбите си мия с лакалут,стоматоложката каза и шуър чойс вода и задължително почистване на зъбен камък.
И да се похваля, откакто нося по-свободни панталони бебо се усеща,но не ритка като си сложа ръката на корема, когато то си иска е по-буйно!
Момичета, стискайте палци да има сватба,вече имаме четвърта дата,дано е последна,че ние растем ли растем #Crazy
Танита81 аз от сега съм притеснена за мазането но бебо. Очаквам да е взел от мама и тати ген на предразположеност към дерматити.Аз се мажа с медицинска козметика, пробвам и преварен зехтин за сега на краката,че се изривам от почти всичко.Дано му се размине на нероден петко Praynig

Последна редакция: ср, 18 мар 2009, 14:19 от giuli

# 177

Стела, така казваш, защото не си видяла моето коремче Joy

Напетя, НевНев, благодаря за поздравите.

Напетя стискаме палци за петък.

Аси77 Добре дошла при нас!

Смайли, мина много бързо ТП, не са ме качвали на лентите, писа - писа и ми лепна стикера и готово!

Бояна - има надпис, благодарение на теб. Wink

Яна сладурана - много пизитивен и весел пост!

Вики - спокойно, и аз прокървих след едно пътуване от Сандански в петия месец, след което ми забраниха изобщо пътищата. Не се притеснявай!

Танито, мажех с бебешко олио на Джонсън

Бия, едно голямо БРАВО Hug, страхотна новина

Сисли, кураж, мила! Опита ли с Хомеопатия нещо?

Денди, честита МОМА! Розовичкооо...

Женуария, включвай се при нас, дано ти харесва

Гуили, СВАДБА, СВАДБА, СВАДБА с коремче сладко, късмет Hug

# 178
само 3 писма имам и е запълнена как става номера...

# 179
Qiuli и аз съм с Хашимото,единственото което изследвам всеки месец е ТСХ-то,то е най важно в момента за бебето

Общи условия

Активация на акаунт