Бъдещи майки АВГУСТ 2009-Тема 23!

• 12 674
  • 296
  •   1
Отговори
# 180
нев нямам идея ,на мен не ми е много ясна личната ,просто  Blush не я ползвам

# 181
Qiuli и аз съм с Хашимото,единственото което изследвам всеки месец е ТСХ-то,то е най важно в момента за бебето

аз пъък съм с автоимунен териодит.......... #Cussing out Относно това колко често се правят излседвания......ралично е при мен....на колкото време ми кажат

# 182
Моля ви, пратете ми име и парола за албумчето, да ви видя. Please!

# 183
Привет дами

Аз ходих един път до сега на лекциите на 9 месеца и сега в петък пак ще ходя.Там казаха че с бебешко олио се мажат само на момичетата гениталиите и свивките на вратлето . краката и ръцете ,гушата и зад ушите , но може вместо олио да се мазват с намаслени кърпички.

Лек ден

# 184
амиии,гледай да се разсееш с нещо-започни някакво ръкоделие,напрмер
аз почнах да бродирам гоблен и като гледам с какви темпове напредвам, може да го довърша за абитюрентския бал на бебето Simple Smile
Танито81 племенника ми се роди на 12 август (аз го гледах) и в началото го мажех с Jonson baby oil, но кожичката му седеше суха и го смених с маслото на Па-па. Претоплянето няма нищо общо, според мен с мазането, по скоро е до поносимост на кожата.

Joy Joy Joy

За мазането-наистина е до поносимост на кожата.Синът мие зимно бебе и от самото начало си го мажех с НИВЕА.Понесе го добре и не съм му го сменяла

А какво мислите за осоляването на бебето  newsm78
Аз съм против това! А вие newsm78

# 185
против съм

# 186
само 3 писма имам и е запълнена как става номера...
Това е защото нямаш мнения във форума,ако натрупаш ще имаш повече свободно място в кутията си както следва:

Регистриран -  0 мнения - няма картинка - има право на 2 лични съобщения

Новак - над 1 мнение - няма картинка - има право на 10 лични съобщения

- Ентусиаст - над 50 мнения - има право на 50 лични съобщения

- Потребител - над 500 мнения - има право на 100 лични съобщения

- Редовен потребител - над 2000 мнения - има право на 150 лични съобщения

- Пристрастен - над 4500 мнения - има право на 200 лични съобщения

- Почетен член - над 8000 мнения - има право на 250 лични съобщения

- Ветеран - над 12000 мнения - има право на 300 лични съобщения
 Hug

# 187
сетих се аз ама късно хехех викам ай няма си казвам че съм сгряла късно ..................май пак почнах да флудя сори  oops

# 188
Здравейте, момичета Hug!
Денди, честити розови гащи Hug!Хайде сега вече си избирай цвят на количката и се впускай смело на покупки.Аз ще почакам още две седмици до втората ФМ Party.
Нев, броят на ЛС, които можеш да получаваш зависи от броя на публикациите ти.Ако не греша, лимитът ти е 1 или 3 ЛС.Просто ги трий по-редовно, за да можеш да получаваш нови Hug.
Вики, не се притеснявай, че трябва да останеш вкъщи.За нула време ще свикнеш.Форум, филмчета, книжки-няма да се усетиш как ще мине времето.
Биа, страхотна новина.Браво!дано мъничко се успокоиш.Някои лекари правят втората ФМ при 22 навършени г.с., така че не се притеснявай, че ти е късен часа.
Силви, направо ти съчувствам Sad.Пиеш ли някакви лекарства за повръщането?Аз също бях много зле до преди няколко седмици, но вече ми остана само гаденето и то като огладнея.Много е важно да не се обезводняваш.Ако трябва си поискай системи.
Джули, успех този път със сватбата Laughing Hug
Сисли, опитай да жабуркаш с някаква вода за уста.Те  имат противовъзпалително действие.
Яна, аз усещам как ще ви догоня всички за отрицателно време, защото менюто ми е уникално.Пържени картофи и пак пържени картофи Party.Така съм зажадняла за прясна салата, но ми действа много зле на стомаха.Снощи преядох с марули и днес ми се разказва играта Rolling Eyes.Не знам дали е от марулите или от нитратите в тях Rolling Eyes.

# 189
Питам за осоляването,защото веднъж по новините даваха как някаква циганка прекалила със солта и направо изгорила кожата на бебето Cry
Останах ужасена от този случай  Shocked

# 190
сетих се за какво попита аз също останах шокирана....но дали наистина има защо да го правим

# 191
Аз пък като гледах коремчетата на някой мами се чудя каде са скрили тази матка дълга около 20 см. Тя матката си има ограничение, ще расте до  8 месец и спира, после само бебето расте и му става все по-тясно. И мен ме питаха миналата бременност дали не са три, четири бебетата, пък спря. По притеснителното за лекарите е , ако накрая не е достатъчно голям корема.

# 192
Питам за осоляването,защото веднъж по новините даваха как някаква циганка прекалила със солта и направо изгорила кожата на бебето Cry
Останах ужасена от този случай  Shocked
Не ми казвай,че ще осоляваш само.Случаите са адски много.Мога да потърся да ти покажа.Тука има страшно много теми за това.Ужасно е.

Ето:
Цък.
Цък.
Последствия.

# 193
сетих се за какво попита аз също останах шокирана....но дали наистина има защо да го правим

Да знам,че си се сетила  Laughing
Е,някой го правят,за да не се изпотяват децата после

Биа,не съм осолявала Йоан,няма да осолявам и бебчо като се роди
За мен това е простотия,ама сигурно има хора дето го правят newsm78

# 194
Аз пък като гледах коремчетата на някой мами се чудя каде са скрили тази матка дълга около 20 см. Тя матката си има ограничение, ще расте до  8 месец и спира, после само бебето расте и му става все по-тясно. И мен ме питаха миналата бременност дали не са три, четири бебетата, пък спря. По притеснителното за лекарите е , ако накрая не е достатъчно голям корема.

майка ми когато е била бременна с мен в 4-я месец е имала корем голям за 6-ти месец в 7-я съответно за 9-ти а в 9-я като за 7-ми родила съм се 1.900..............

Общи условия

Активация на акаунт