Топло слънце ще изгрее, ЮЛЧЕ вънка ще щурее!

• 17 154
  • 288
  •   1
Отговори
# 195
  • sf
Вие па и печете бутерки  Crazy нямате ли си друга работа

Роки заминава на село с брачедката- а някой иска ли за уикенда едно почти двегодишно момченце в добро състояние  Joy

Много кротък.   Wink http://picasaweb.google.com/donsyy/Atanasovi#5315180082817338514

# 196
  • София
Питал бащата той е половин жена в кухнята.Казал му пекаря на фурнетите със сиренето 15 мин в загрята фурна на вятър и на 220,а тези с ябълка на 180гр.
Пусто станах доста твърди отгоре и от долу,сложих скарата посредата изби и мазно,нищо общо с купешките от пликче.
Аз заради децата че в 8 ч няма как да купя,а кифлите които ти написа рецептата само първия ден ги хапват,ама какво да им давам не искат сандвичи с кашкавал вече попара ядът,овесени ядки не кусват макарони също,давате идеи,моля
Аз не искам момченце,искам Роки да вземе Ради и Ники

# 197
Ами правя кифлите ( при нас се изяждат за един ден, за втори никога не са оставали  Mr. Green), малки кексчета- сладки или със сирене, обикновен кекс, пържени филии  Embarassed, палачинки, бисквитена торта  с крем ( в една тавичка редя бисквити и нишестен крем и оставям в хладилника до следв. сутрин), попара или ядки с кис. мляко.

Донси, не ни лъжи със снимка на спящ Кико, те като спят всичките са кротки  Laughing

# 198
  • София
Бисквитена и аз правих,НЕ са мои тези деца,не я искат.Кажи за соления кекс,сладък правя ама им писва.
Подвеждаща снимка си сложила Вики,така и мъж ми ще го вземе Кико.

# 199
  • На края на вселената!
Вики, давай го, но не обещавам в какво състояние ще го върна (може да му подарим някоя пъпчица).

Иве, филии с яйчен пастет хапват ли? Друго, което се сещам е пици - правиш си тестото, разделяш на топки и ги слагаш в отделни пликчета. Замразяваш тези, които няма да готвиш днес. Така като ти трябва си размразяваш и печеш с каквото имаш в хладилника или каквото обичат мишките.

# 200
  • София
Яйчен пастет,как?

# 201
Иве, палачинки, кус кус, кремчета...Никола много обича напоследък филия с лютеница, на което баща му го научи (аз не съм много щастлива, защото не съм сигурна какво точно има в купената лютеница). Овесените сладки на Галена също много ги яде. Аз правя един много лесен кекс с пълнозърнесто брашно, яде го дори като не е гладен. Но Никола по принцип налита на тесто, а понеже в купените има какво ли не, най-вече любимия ми маргарин, съм принудена да му ги правя аз. Пастетът от яйца, за който беше писала Силвето също става за закуска. А като не иска да закусва, давам плод и чака обяда

Яйчен пастет - айца, сирене и масло. Вместо масло става с ксело мляко. Много е вкусно

# 202
  • На края на вселената!
Яйчен пастет - масло, изцедено натрошено сирене, настъргани сварени яйца (или само жълтък при алергия), в количества каквито са ви вкусни бъркаш и мажеш на филийка. Ако искаш добавяш подправки за вас - чубрица, шарена сол, червен пипер, черен пипер - каквото обичате.

# 203
  • София
 Някой да иска два броя за уикенда. Средно сополиви, но пък сами си духат носовете.

Много свежи рими на мъжа ти мимозка. Simple Smile
Герка, дано се отхвърли диагнозата и лечението да помогне на майка ти. Hug

Закуската а у нас е, че Виктор в 6-6.30 ми вика мляко и ако не реагирам ме побутва с думите бута,мама мляко. С две думи ме изтъркулва от леглото да правя АМ. За нас приготвям разни филии на тостер или скара с кашкавал, защото Гого не яде друго. Вики и от там опитва. Към 9.30 иска кисело мляко с бисквита. Всички други варианти на попари, кексове, кус-кус,кифли, баници и каквото се сетите не се одобряват. Събота или неделя , когато баща им е покрай тях им приготвям милинки или палачинки, но и от тях клъвнат, ровнат и дотам.
 Аз от няколко нощи умувам и сънувам как да оставя децата при майка ми. Налага се да пътуваме с мъжа ми и няма как  и на кого. Мислех да ги разделя на двете баби по едно, но имайки предвид, че Виктор не е бил сам никога и е много привързан, особено към баща си, ще бъдат двамата при едната баба. Не ми го побира мозъка как ще справи  тя с тях, още повече, че не може да разчита на баща ми да помага / трудно подвижен е и не би могъл да ги гони/. Ще има да го мисля. ooooh!
Лек ден!

# 204
  • София
Ще направя утре яйчения пастет,колко масло да сложа?
Марти аз се замислих за лютеница ама ме беше срам да питам,каква взимаш и мажеш ли масло? Embarassed
Палачинки и кус кус плюят аз ви казвам не са моите деца ПАЛАЧИНКИ ААААУ как ги меля и без нищо даже.

# 205
Заради вас от сутринта преглъщам като пуйче Mr. Green
Сега ще дам рецептата за солените кексчета. А и за тестото за пица, че съм обещала на Айка още от осми март Whistling

Ува, ще се справят децата, не се шашкай допълнително, щом бабите имат ентусиазъм, ще ги забавляват Hug.

пицата- http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=176696.msg3541077#msg3541077
солени кексчета- http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=176696.msg3541217#msg3541217

П.С. Отивам да варя яйца Embarassed

# 206
  • София
Еднократните форми от къде се купуват?Кажи за гладусите и програмата,абе я по добре ела да ги направиш? Mr. Green Hug

# 207
  • София
привет
коки както му беше паднал гласа, се оказа че е с ангина и то доста сериозна. слава богу не е вдигал Т но док се опасява че предстои. изписа АБ и ицо веднага му го е дал Cry Cry Cry

# 208
  • София
Рокси, те децата ще се справят. За баба им ми е жал.  Laughing
 Ще взема и аз да посваря някое яйце. Имам две кори и вече се изчерпах от към идеи как да ги изядем докато са пресни. И да не ни заболят коремчетата. Wink
 Цяла сутрин мих и пощих  замразени боровинки. Не мога да си представя да ги консумираме с листенца. Някои ако има идеи за нещичко лесно с тях newsm78
elpet,  Hug Да се оправя мъничето. Hug

# 209
  • София
Ели,не се отървахте от тея болести,къкав му изписаха?
Ува с цедено кисело мляко или със сметана

Общи условия

Активация на акаунт