Топло слънце ще изгрее, ЮЛЧЕ вънка ще щурее!

• 17 150
  • 288
  •   1
Отговори
# 210
Иве, еднократни има в някои големи магазини, ама в Била ( нали тя ви е наблизо) няма. Аз имам едни метални купички- в тях правя, купени са от магазин за левче, в Джъмбо няма начин да няма нещо подобно ( и стъклени има, ама не съм мяркала скоро). Имам и цяла тава с дупки- продават ги в Метро и Хит. Около десетина формички трябват, на 190 градуса с вентилатор пека, около половин час- пробвам с клечка дали са опечени. Мажат се с олио.

Ели, бързо оздравяване на малкия Hug

Днес като гледам трябва да сменим заглавието - Бързо вадете миксерите и тавите, от ядене ще ни плющят ушите  Laughing

# 211
  • На края на вселената!
Ели, много бързо да оздравява Коки  Hug
Ува, аз като имам повече яйца ги употребявам в много крем карамел, че той никога не стига у нас. А бабата ще се справи, и те са гледали деца.

Отивам да меся тесто за пица, Хриси, благодаря   bouquet Смених заглавието  Laughing

# 212
  • София,
Привет  Wink, ама момичета моля Ви поспрете се малко, ако знаете какви лиги ми потекоха, и корема не спира да ми стърже, нито съм закусвала, нито обядвала. Crossing Arms, ама първо да оправя дребната и да я паркирам да спи.
ВИки Кико го взимам, ама пращам Ицо с РОки Blush става ли? Hug
Ува дай боровинките насам Heart Eyes, за да не ги мислиш, а бабата също не я мисли, ще се справи тя и то перфектно.
И аз като ТОмасе тъкмо си мислех, че имам доста яйца и прясно мляко в хладилника, а пък точно си намерих и купих чашки за крем карамел, тъкмо ще си ги изпробвам Wink, ще пробвам и яйчения пастет, доста вкусно ми звучи.
Айде приятно готвене,  Hug

ГЕри за майка  ти   Praynig

Ели милият сладур много му идва вече, дано поне не вдигне Т и бързо да се оправи, какво му изписаха този път? newsm78

# 213
  • София
Не ушите а Г...те
да има нещо подобно в джъмбо,силиконови ще разгледам.от всякъде се мажат с олио преди да се сложат във формите?

# 214
  • Асеновград
Влизам си аз във форума , кликвам на "нови отговори на моите публикации" и гледам някаква кулинарна тема , а не помня да съм писала в такава , шашардисахте ме  Wink.
Да ви докладвам малко лоши работи , ама какво да се прави.
Тедо след като един ден изкара без температура , вчера вдигна пак, ходихме къде ли не и в резултат сега е на болнично лечение.
Ще го водим сутрин и вечер на инхалации и инжекции , няма да оставаме в болницата , но се води , че е приет.Едната лекарка го изкара алергичен искаше да му слага урбазон , другата каза , че е категорично против и че не е алергичен.Сега лекуваме усложнен бронхит в комбинация с ларингит.Аз честно казано малко се поуспокоих , че взехме по-кардинални мерки , защото това , което правехме не помагаше.Снощи спа много спокойно , днес е весел и гладен.
Ели , да се оправя по-бързо Коки  Hug.
И да не съм съвсем извън темата - Тедо не обича кус-кус , макарони и нищо подобно.Сутрин яде или попара , или сандвич някакъв.Аз много обичам кексчета , постоянно правя и Тедо много ги яде , както и всякакви тестени - мекици , бухти , палачинки , пържени филии.Бутерки също правя , но от бутер тесто , готовите ми се струват по-сладки и не ми харесват много май.
Ами това е , вие си гответе , пък аз ще си работя...

# 215
  • sf

Днес като гледам трябва да сменим заглавието - Бързо вадете миксерите и тавите, от ядене ще ни плющят ушите  Laughing
ще ни плющят ако има кой да сготви. Има ли желаещи за у нас  Flutter

Иначе аз такива сандвичи парвя със сирене, сурово яйце и после печа. Скоро не съм се сещала за тях обаче.

# 216
  • София
billie милия Тедо  Hug
Мекиците и тем подобни пържени слагате ли ги да се изцеждат от олиото на хартия?
Въпрос към Мая  мислили сте как ще се плаща?ден за ден седмица месец час?
Хапнах остатъка от фурнетите и меденки,няма да се давя в слюнка.
Не за увас не идвам мъж ти е много спортен и явно не е от плашливите

# 217
  • София
Ели,не се отървахте от тея болести,къкав му изписаха?
мерси момичета, тамън викам мина близо 2 месеца време без болести, като не броим конюктивита и хоп сега... изписаха му аугументин.

забравих да ви кажа че коки от 1 седмица отказа и сутрешното АМ и така ми остана една нова кутия ХИП 3 розов, ако някой го иска, да ми пише, подарявам го Peace

# 218
Ние май телепатия развихме с вас.Аз едва изчаках да приспа Никола и си направих едни американски палачинки,та лапах,лапах.То с мед,то с шоколад,то със сладко и сирене,права до тигана.Леле,страшна работа! ooooh! Embarassed
Никола закусва само закуската за която Марти ме светна с плодове и овесени ядки,както и плодови млекца някой път.Това е,филии и кексчета не яде.Само бутер баничките,но ако сме навън.В къщи пак не.Надина само кашкавалки и кус-кус.Пица хапва,но по малко.Ние все приготвяме нещо,но засега сами си го ядем.Плодовете и краставиците тука свършват за нула време,както и месото за мъжът ми и щерката.Те са месари.
Ели,бързо оправяне на Коки!И да се свършват тия болести!Догодина ще е по-лесно!  Hug
Били,милия Тедо!Как се усложни така!Айде бързо възстановяване и пиши как е!  Praynig

# 219
Ели, поне сте я хванали навреме болестта. Бързо да оздравява мъничето  Praynig

Били, съжалявам, дано бързо да се оправи и да го лекуват адекватно  Praynig

Иве, всякаква яде. Десо май взима на Олинеза, даже последният буркан, от който и Никола яде, беше някаква едросмляна пикантна, ама той си я яде без проблем. Веднъж пък бръкна в чили соса на баба си и после си сложи ръката в устата. Очаквах мого бурна реакция, а той само си сочеше в устата и духаше (че му пари)...явно си пада по лютото човечето

Тия от М дуета не мога да ги дишам, в повечко ми идват, не знам какво целят с това продуцентите, ама попрекалиха. Никола обаче много ги харесва  Grinning Миналата седмица си легна по-късно еда вечер и гледахме заедно МА. Като започнаха да пеят (на Тодор Колев песента) Никола полудя от емоции. А като свърши песента, започна да се тръшка, че иска пак  Laughing

Яна, вярно е, че има някаква прилика. Обаче на мен БП много ми харесва, а пък това момче определено не ми е тип (не, че не е хубав). Аз харесвам по-светлооки, светлокоси, светлокожи. Колкото и правилни черти да има някой мъж, ако ми идва малко тъмничък, няма да ми направи впечатление...

Ува, ще се справи, сигурна съм, по-добре да са заедно децата  Peace

# 220
  • София,
ТОмасе на колко градуса и колко време печеш карамела  Confused, аз за първи път правя и идея си нямам, ама вече го сложих във фурната, гледах и разни рецепти, но или не пише на колко градуса, или пише на 140/150 за 3 часа, аз нямам нито време нито нерви да го чакам толкоз дълго, а и фурната пак ще ми трябва Sick да пека пилешки бутчета. ooooh!

# 221
  • На края на вселената!
Съжалявам, че се забавих с отговора, че приспивах Кати. Пека го за 45-50мин на 150-160градуса без вентилатор (такава ми е фурната). Не трябва да се допуска водата около купичките да завира. Отгоре хваща коричка, на места кафеникави петна.

# 222
  • София,
МЕрси намалих фурната на 150, че я бях сложила на 200 и отгоре хванаха доста дебела и твърда чак до кафяво коричка, дано не го изгоря Wink

# 223
Привет момичета!

Добре, че до сега хапвах разни работи, че иначе щях да се обезводня сигурно покрай тая тема !

Онзи ден водихме Сами на консултация - стана на 1 месец вече (как минава времето) и обсъждахме с лекарката ясла, боледуване и тем подобни (това с педиатърката от АГ клиниката) Още щом й казах, че Влади е карал 2 отита 1 след друг ми препоръча ПРЕВЕНАР. Но понеже скоро сложихме тетраксим, каза да изчакаме 1 месец и тогава. Та си спомних, че и тук я обсъждахте преди и някой вече я сложи ( ама кой...  newsm78 )
 Та, плс, споделете мнения - струва ли си ПРЕВЕНАРА при предразположение към отити? Вероятно ДА, ама тогава, защо толкова малко го слагат? (освен цената му, разбира се) На 3 пъти ли се слага? И всеки път е по 140 лв или общо са толкова? И през какъв интервал? Лекарката бързаше накрая и не остана време да я разпитам.

А да бяхте я чули как се изсмя като й казах, че УНГ иска да маха 3та сливица веднага като навърши 2 год.  hahaha

Ще взема да изровя гофретника и да го пробвам дребния. Аман вече от тая попара и кус-кус. На мен ми писнаха, а на него - не знам Sick Все по-често ги отказва.

А, и да споделя - научи се да дъвчи дъвка и много се кефи. Всичко прави за малко дъвка  Laughing  hahaha Преди го пробвах с шоколад след като си изпие АБ и веднъж за награда, след като се изака в гърнето, но се научи да си отваря хладилника и да реве за шоколад, та тази дума вече не се споменава у дома. Затова минахме на дъвки. Вие давате ли им?

# 224
  • София
Дъвка, пуканки и ядки не давам. Заради задавяне. Знам си стоката и не ми се рискува. Peace След 3 години може и да го пробвам.

Общи условия

Активация на акаунт