Отивам сутринта с Рая в градината и даскалицата от врата, с една такава тъжна физиономия, все едно съм й похарчила заплата " Ми тя много плаче", аз казвам " Да знам, че плаче, все пак вчера й беше първи ден след два месеца прекъсване, и други деца след такава пауза плачат", а тя " Ама вие говорите ли й в къщи, тя трябва да свиква, защото иначе не знам какво ще правим". Леле, ако знаете колко гадно се почувствах, все едно ми каза " Абе за кво ми я водиш тука да ми реве по цял ден"
Обърнах се и тръгнах и по пътя му дръпнах един рев
След това като отидох да й оставя нова пижамка ( защото вчера се беше напишкала, явно от стрес
" Не бе, не, ще я оставя да реве и да скапе всичко
Толкова бях бясна, че се прибрах и запалих цигара
Ето оплаках се
" БЕЗ КОМЕНТАР 
Атмосферче, кво да ти кажа, както са те посъветвали сложи си го .........еди къде си! Всички са един дол дренки, без изключение, и моя в първата седмица пърхаше около мен, сега дори чашата от кафето забравя да си измие понякога, е помага, не е съвсем без хич, но по-добре се справя с ролята на дразнител
Снощи тръгваме да къпем малкия и аз му казвам"Хайде съблечи го ти", а той се дърпа като ощипана ученичка " ААА, много ми е малък", а аз му казвам " Не ти е малък, просто така ти е по-удобно" и познай- РАЗСЪРДИ СЕ!!!!! Така че при мен излиза, че си имам трето дете 
алхимика, моята майка живее преди вагон ресторанта, то не е много близо, но не е и далеч

Ренка, разби ме с тоя виц
Върне ли се от работа и детето е само негово.Дундуркат се,преобличат се,къпят се,ядат,стоят пред компа и гледат тв заедно двамата.И така до сутринта.Снощи ми беше първата вечер в която аз храним и оправях бебка сама.Дори когато той ходи да вечеря в кухнята си взема Белослава за компания да си пие ракийката.Слага я до него в столчето за хола и си приказват двамата.Голяма любов,голямо чудо!Да са ми живи и здрави двамата!!!!!
не се ядосвай на учителките,детето ще свикне и всичко ще е наред.

Мъжете действително се страхуват от малките бебета. С големия ми син беше същата история, а сега вечер като се заиграят чак започвам да ревнувам
на тебе ти е лесно, щото не ти плаче
и тогава просто сменям темата с нещо от сорта: ти разказвай, че ми е по-интересно навън какво се случва сред хората
дано стане работата,че наистина както викате без ръце ще останем!