МНОГОДЕТНИ МАМИ

• 55 017
  • 314
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте, мили мами! От два дни не съм писала, само ви четох. Нещо ми е счупено настроението.Нашият тати почти не работи, а на мен ми е трудно да изкарвам за всички. Но днес го извикаха да пътува, дано това да е краят на застоя. Аз отидох и си махнах дългата коса, защото вече много ми тежеше. Сега ще чакам с пролетта да нахлуе и доброто настроение вкъщи. Радвам се за добрите новини, които чета на последните странички! Много целувки на малките слънчица!

# 211
  • софия
Здравейте,многодетни мами!Вие сте хора заслужаващи уважение,надявам се ,че приемате нови в редиците си .Аз имам трима сина ,най-големият е Томас на 13г ,средният е Свилен на 11г и най-малкият е Александър-Йоан на 6.5г.Може би и аз имам нужда от такъв клуб да изпусна парата от време на време и да получа съвет в някоя ситуация.Освен синовете имам още 3ма мъже в къщи:съпруг+девер+свекър и нали се сещате,че има моменти в който ми идва да  хвана гората.В тези дни главно ме притеснява приема в училището на най-малкият защото го подготвям сама за теста.От нерви спрях да спя,лягам и след 4 часа се събуждам и после няма заспиване чак докато започна да ги вдигам за училище.Това е от мен за сега много ще се радвам на вашата компания.

# 212
Добре дошла, Маги Меи!Попълнения при нас приемаме по всяко време.Доста мъже около теб,сигурно си "желязна"? newsm78
Как реша и аз да пиша дълъг пост и някое се събуди.Това е -  от мен дълги постове не чакайте!
Цоци,Пеши....къде се изгубихте?

КаНиМа ,а скакво се занимаваш точно в Народната библиотека?Я разкажи,това -онова. Mr. Green

# 213
Чакам фуклата да се похвали atworkНе била съм я спретнала в поста си Crossing ArmsАйде сега ще се сърдиме ли?Ти като минаваш транзитоекспресо от тук що не мина през другото място?За едно здравей. Mr. Green
Момичета ,много бързам,имам работа сега,но все минавам да ви чета,да съм в час,какво става.
Утре ще пиша повече,а сега на всички  Hug

# 214
Добре дошла Маги мей,

Ти си герой как се оправяш с толкова мъже в къщи?????

# 215
Привет,момичета Hug Hug Hug
Пикасо,направо ме разби с тоя дълъг дълъг пост #CrazyСтрува ми се с тая училищна треска,сън не те лови,но не мога да не те призная как ти се отдава писането newsm20,може би и други неща ти се отдават и по добре,ама ти не казваш newsm78,пък за капучиното,аз и на дълго кафенце с повечко захар ще се радвам Heart Eyes
dream-wish ,всичко ще е наред,ние ще стискаме палци,ще те подкрепяме,а ти почивай повече,пък може и пред компа като се разписваш по честичко Hug Hug
Наде,да покажеш снимки от тържеството  Praynig И моята Вики в градината ходеше на народни танци,ама какви са сладури с носии и цървулки Laughing,но вече не иска да ходи,има лоши спомени от госпожата си,иначе си имаме снимка с Илия Луков,като ходихме на фестивал,мисля в Каварна беше Grinning
ElenaF ,браво на щерка ти,аз докато свикна със сегашната ни зъболекарка,все с децата ходех,че от тях ме беше срам да избягам от кабинета Joy
valia_b ,и при вас ще нахлуят добри новини PeaceМного е трудно за всички,сега е момента да се подкрепяте вкъщи,важното е,че поне ти успяваш да изкарваш парички,макар и само ти да си знаеш колко ти е трудно HugМъжете по-трудно навеждат глава и кризата им дойде изненадващо-както имаше много работа,изведнъж изчезна и трябва да я търсят и да се молят за нея #Cussing out
magi mei ,добре дошла при нас Hug Hug Hugнаправо ти се чудя и възхищавам как се справяш с тоолкова мъже newsm51
Аз да ви се похваля(нали вече не съм страхливка) Mr. Green от януари ходя много редовно на зъболекар,щото не бях стъпвала 2 години там(все оправдания си измислях,де бременна,де бебето малко),но сега съм направила де що има за правене пломби,включително и прословутия мост дето от години му се каня Embarassed,останаха някоя друга коронка,но тоя път докато не направя всичко няма отказване NaughtyИначе мен си ме държи нощното безсъние,кажете как да накарам момчетата да учат Praynigизчерпах се от към идеи и варианти вече ShockedЛошото е,че не вярвам на учителите,които им преподават,в смисъл,че не си правят труда дали класа е разбрал урока,а кое дете учи нещо което не разбира newsm78.Писна ми от частни уроци,децата се натоварват прекалено...не знам какво да мисля вече,може би със всички деца е така,а аз си мисля,че е само в нашето училище #Cussing out
Много  Hug Hug Hug Hugза всички мами  bouquet

# 216
  • Sofia, Bulgaria
Здравейте мамчета  Hug Ние още сме две в едно и днес както никога се чувстваме много добре и с приток на енергия  Wink може да се дължи на ранното слънчице  newsm78 то май хапе на вън ама тук зад стъклото си е супер  hahahaВчера но слушаха тоновете и всичко с бебка е наред  Peace
 ИНАЧЕ ........От вчера съм изпаднала в луда паника и незнам рецептата за оздравяване . Нали си имам в къщи два тежки пубертета  ooooh!сега са ми ударили един бойкот ..... не слушат и ме заплашват да се изнесат щом ги карам да изведат кучето и да слезнат до магазина ,който е точно срещу входа ни  Thinking Направо незнам как да се оправям вече , а за училището да не ви говоря . На всичкото отгоре каката е нещастно влюбена а малкия е като разгонен  Embarassedчак на скайпа си е написал "спими се няма значение с коя " дойде ми като мълния ....сумати време не мога да вдена какво има предвид от вцепенение . Давайте съвет как да се оправям PraynigПожелавам лек , спокоен и изпълнен с повече положителни емоций ден на всички  Hug Heart Eyes

# 217
Ето ме  smile3508.Добро утро!
Кафенце и още нещо.Само някой да не си ги познае. Laughing
Лиляно моме,харесва ми твоят пост за Благовещение.Никога не се замислях за значението на този празник.Само си спомням че родих големия си син на този ден.Цялото родилно си кръщаваше децата Благовест и така нататък,само аз Даниел.Това име си го избрах още преди да забременея.От тогава никога не съвпадна Благовещение с Рождения ден на сина ми.И се радвам за твоите сладки изненади.Това четка със захар ме разтопи направо.Да ги гушнеш сладурковците от мен. Hug
P.S.Тези руси деца не са от теб,да знаеш. Mr. Green
Татянке,сигурна съм че не си само бърборанка а и гимнастичка.Да покажеш какво можеш.Децата трябва да са го наследили от теб.Сладки са.
gal4w,не се притеснявай.При мен също новината за трето ни шокира всички без изключение.Даже имаше и неадекватно поведение от страна на някой.Обаче след време всичко си дойде на място.Малкия е любимец на всички.И се приспособихме.Не е толкова страшно както изглежда в началото.
Пикасо,децата изкараха добре.Големият не толкова емоционално,батковците са доволни щом има кебапчета  Mr. GreenМалкия беше много горд.Радваше се и на подаръци и на торта.На годинка не осъзнаваше,втори рожден ден го пропуснах и ми беше интересно да го гледам как се фука.Три дена подред като го питаш кой има Рожден ден,той все казваше:Аз. Mr. Green
dream-wish На мъжът ти стисни ръката от мен.Нищо че е млад,но не се изплаши от обвързване с жена с две деца.Безпроблемно бременеене. Hug
Наденце и аз чакам снимки.Много обичам народни танци.Батковците танцуваха 6 години в"Мизия".Големия беше на 6 а средния на 3 години когжто започнаха.Първи път като ги заведох, Михаил Денев, така се казва ръководителя или му казват Мечо(може и да сте чули това име,ръководи Северняшкия) строи в една редица всичките деца,а Калоян отказваше да стане и един такъв сърдит и със спуснати вежди.Денев казал:"Ела тук да танцуваш",а синковец отговори:"Не искам да танцувам,искам да тупам тупая"(демек тъпан). LaughingСпомних си и вълнението,което имах ,когато децата първи път излязоха на сцена,като че ли аз ще излизам.Обичам много българския фолклор.А и хорце го въртя. newsm03
magi mei,добре дошла  bouquet!И аз съм сама с мъжете,те са 4 ,а ти направо  Crazy....
Ларива и моите не искат да учат,това е проблем на сегашното поколение,за съжаление.
На всички останали мами хубав ден  newsm51.

# 218
  • софия
Добро утро от мен аз вече съм на работното място след като закарах сънливците на училище.Що се отнася до въпросите как се оправям с толкова мъже бих казала ,че това е като при многото деца просто не мислиш ,а действаш.След второто ми дете им изгубих бройката на мъжете Mr. Green.И до ден днешен като ходя на почивка винаги взимам и племенницата,която по-принцип си е все в къщи и като тръгнем някъде винаги броя бройката им.В парка,на вечеря в мола или където и да съм  Joyпо -лесно е.Лек и успешен ден от мен.

# 219
  • Пазарджик
Добро утро и от мен  bouquet
Натали,мила какви се тези мекички?лелееее пръстите ще си олижа Mr. Greenаз се ограничавам в яденето,че имам едни 3-4кг да отстраня от себе си smile3506
мисля да започвам гимнастика newsm39 но така ме е налегнала тази пролетна умора,че се нетрая Mr. Green
 dream-wish и аз понякога се чудя как ще се оправям с мойте деца.От сега са с претенции и се опитват да се налагат Thinking
lariva  и аз имам два зъба за правене,ама колко ме е бъз,май ще си ходя като градски перфоратор tooth
лиле,диде,мамо цоци, Татянка-бърборанка(DIM), КаНиМа, valia_b, picaso и всички, които пропуснах много  Hug и   bouquet

# 220
Влизам набързо ,защото вече бях прицана ,че н еобръщам внимание на децата ,заради компютъра.И то не от друг ,а от Мади.Каза ми така - "Един ,единствен ден си ми обърнала внимание!"  Аз я поглеждам  и казвам  -"Днешния ли имаш в предвид?" А тя  " - Не ,а деня в който съм се появила на белия свят.Само тогава си ми обърнала внимание.Сега слагаш малките да спят и сядаш на компютъраShockedХора,стана ми съвестно и мъчно! CryИ затова ще се огранича във висенето из нета.
Цитат
Татянке,сигурна съм че не си само бърборанка а и гимнастичка.Да покажеш какво можеш.
Наталка ,да ти кажа бях много спортна натура.Никога не съм спортувала активно ,но обичах да танцувам и така поддържах спортна фигура.Дори и шпагат правех,докато играех рокендрол ,но на един танц се контузих и не можех да си седна на дупето 3-4 месеца.Сега вече не съм толкова спортна ,а направо мързелива и разплута.

Дрийм уиш,преди раждане жените ги обхваща чувство за "гнездене" и има прилив на енергия!Поне при мен винаги е било така.Децата ще станат по -отговорни като дойде бебка-дребка.Не,че имам опит с пубертети ..... Rolling Eyes

# 221
# 222
Добре дошли на новите мами!
Честито на рожденниците, които съм пропуснала!

Всичко е наред при нас, просто нямам време - чета, ама като дойде време за писане и ...нещо спешно имам да свърша. Като гледам достойна отмяна имам с дълги и забавни постове - дерзайте! Зарибих се и с ново хоби, ама да видим докога.... Мерси за предложените препарати - не ги намерих в нашите магазини, но пък намерих чиста натурална сода каустик ... за съжаление и тя не свърши работа Sad. Пак тече пущината! Та след милионите пари дето издавах за препарати - дойде време да инвестирам в тел за отпушване на канали, ако и това не помогне ... не знам! Дано не се наложи да разбиваме, щото ....направо ще полудея! Имам едни съмнения - преди 1-2 месеца, съседите отдолу правиха ремонт на банята и дано да не е това дето си го мисля, че ще стане пожар! Това е от мен - хубав уикенд ви пожелавам!

Само да си припомним основното и най важното - http://clip4e.com/play_a_ti_gord_li_si.htm Натали, брой се и ти в кюпа!

Последна редакция: пт, 27 мар 2009, 10:40 от Дива ирландска пешеходка

# 223

Здравейте!  newsm51
Обаждам се само... Confused Иначе най-редовно чета, информирам се. Трябва да ви кажа, че почти всеки работен ден ми започва с преглед на темата и ми става такова едно мииииииииличко....
Незнам кога имате време за писане - Лили, как успяваш? Браво на теб. А и всички, които сте редовни - страхотни сте   bouquet.
Сигурно на мен нещо не ми е наред, куца ми организацията  Sad. Ще се оправя   smile3503

На новите мами - добре дошли  welcome. Не е много лесно, но пък е прекрасно!

Хубав ден и  Hug Hug Hug на всички!  Kissing Heart

# 224
ПРИВЕТ МАМИ,СЛЕД ДЪЛГО МЪЛЧАНЕ Е ИСКАМ ДА КАЖА ЧЕ НЕ СЪМ ПИСАЛА ОТ ПАНТИ ВЕКА,НО ВИ ЧЕТА РЕДОВНО,СЛУЧИХА СЕ И ХУБАВИ И ЛОШИ НЕЩА НО ЛОШИТЕ СА ПО МАЛКО.ВЕЧЕ ОБЕЩАВАМ ДА НЕ ВИ ЗАБРАВЯМ И ДА ПИША ПА ЧЕСТО,ВРЕМЕТО СЕ ЗАТОПЛИ И МАЙ ГЛЕДАМЕ ДА СМЕ НА ВЪН ,ПРИЯТЕН ДЕН ОТ МЕН И МОЯТА ТАЙФА

Общи условия

Активация на акаунт